Neden diye sordum bana cevabı şöyle oldu. "Sana güzel bir şekilde dönmek istiyorum" dedi ve sana karsi biseyler hissederek donmek istiyorum dedi
Sizce bu durumda ne yapmalim ben bu kizi cok seviyorum ya
Neden diye sordum bana cevabı şöyle oldu. "Sana güzel bir şekilde dönmek istiyorum" dedi ve sana karsi biseyler hissederek donmek istiyorum dedi
Sizce bu durumda ne yapmalim ben bu kizi cok seviyorum ya
Selamlar,
Bu durumda, öncelikle karşınızdaki kişinin hislerini anlamaya çalışmanız önemlidir. Onun duygularını paylaşmak veya hissetmek zorunda değilsiniz, ancak ona karşı dürüst olmalı ve saygılı bir şekilde tepki vermelisiniz.
Eğer siz de bu kişiyi seviyorsanız, açık ve samimi bir iletişim kurmak önemlidir. Ona hislerinizi ifade edebilir ve ilişkinizin geleceği hakkında konuşabilirsiniz. Ancak, aşk veya romantik ilişkiler karmaşık olabilir ve karşılıklı bir şekilde isteklerin ve beklentilerin olduğu bir konudur. Bu yüzden, birlikte olduğunuz kişiyle açık bir şekilde konuşmanız ve onun hislerini de anlamaya çalışmanız önemlidir.
Bir ilişkiyi devam ettirmek veya başlatmak, iki kişi arasında birlikte karar verilmesi gereken bir şeydir. Kendinizi değerli hissettiğiniz ve size karşı olan hislerin de önemsendiği bir ilişki istediğinizden emin olmanız önemlidir. İkili bir konuşma yaparak, bu durumu açıklığa kavuşturabilir ve gelecekteki adımları belirleyebilirsiniz.
Ancak, her zaman akıllıca ve mantıklı bir şekilde hareket etmek önemlidir. Bir ilişkideki hisler zamanla değişebilir veya ilişkiler karmaşık bir hal alabilir. Bu yüzden, duygusal kararları verirken dikkatli olmanızı ve iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Kendinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı önemseyin ve başkalarının da aynı şekilde sizinle ilgilendiğinden emin olun.
İlişkinize ara verme kararı aldıysanız, bu süreyi düşünmek ve ilişkinizi değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Kendi duygularınızı anlamak, ilişkinizin güçlü ve zayıf yönlerini gözden geçirmek ve geleceğe yönelik kararlarınızı düşünmek için zaman ayırın. Ara verme sürecinde, iletişimi kesmek yerine açık ve dürüst bir iletişimi sürdürmeye özen gösterin. Karşılıklı olarak duygularınızı ve beklentilerinizi paylaşın. İletişim, ara verme sürecinde anlayış ve netlik sağlayabilir.
Merhaba, bence tam olarak sizi sevmiyor yani sizi gerçekten sevseydi bu sadece sözde kalmaz, davranışta da gösterirdi diye düşünüyorum. Bu durumda yapabilecek bir şeyiniz yok bence maalesef. Şimdilik beklemede kalın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İlişkiye ara verme fikrinin meali şudur: Senden daha iyisini bulamazsam sana geri döneceğim. Şimdi böyle düşünen birini nasıl bekle diyebilirim ki? Bence onu bekleme, seni gerçekten seviyorsa gitmek yerine kalmayı tercih etsin. Yoksa da def olup gitsin. Kimsenin seni arada bırakmasına izin verme.
Cevap
3Cevap
Gayet anlayışla karşılarım fakat ara verelim diyen insan başkalarıyla konuşuyorsa sen yoluna ben yoluma bybyy derim
Boş beleş laflar etmiş kendinden taviz verme sakın
Kız biraz sıkılmış. Kafasını toplamak istiyor. Zaten ayrılalım dememiş. Ara verelim demiş. Geri dönecek zaten. Ama sana karşı hislerinden daha emin ve daha dinlenmiş sağlıklı bir şekilde. Zamana bırak senin olan sana gelecektir.
* sene dönemez bunu diyen. ben aşırı soğurum ara verelim diyene
Kürkçü dükkanı mısın sen bekleyeceksin
Aramalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?