Birseyi sevmeye basladinda hoslanmis mi olursun
mesela arkadasini sevmeye basliyorsun ozmn hoslanmismi oluyorsun yani asik degil
veyaa bir sarkiyi seversen o sarkidan hoslanmis mi olunur
böyle hoslandimda diye bilinirmi
Birseyi sevmeye basladinda hoslanmis mi olursun
mesela arkadasini sevmeye basliyorsun ozmn hoslanmismi oluyorsun yani asik degil
veyaa bir sarkiyi seversen o sarkidan hoslanmis mi olunur
böyle hoslandimda diye bilinirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgi, genellikle uzun vadeli ilişkilerde ortaya çıkar. Hoşlanma, daha başlangıç aşamasında olan ilişkilerde veya karşılaştığınız yeni insanlarla ilgili hissedilen bir duygudur.
yani önce hoşlanacaksın. uzun süre hoşlantı sevgiye dönüşecek
Anlatığın gibide olabilir ama bu hoşlantı devamını getiriyor mu onuda zaman gösteriyor mesela kısa dönemlik heves ilgide olabiliyor şarkı olur müzik kişilik karakter vs vs
Yani hoslanmis mi olunuyor o seyden
Birseyi Sevmeye basladinda hoslandimda diye bilirmisin aynimi
duygusal olarak etkiliyorsa evet
Duygusal etkiliyor derken nasil yani
Duygusal ne demek
Yabancı mısınız öyle sezdim yani şöyle akıl ve mantık yerine duygularınız ağır basıyor sürekli görmek dinlemek vs gibi sarılmak istemek vs gibi
Evet yabanciyim almanyadan
Yani onu sürekli sarilmak istemek öpmek istemek görmek mi ddogrumu anladim
Evet tamamen böyle olmasada doğru anlamışsınız
Daha net anlata bilirmisiniz duygusal birsey hissetmeyi ona karsi duygusal birsey hissetdimi nasil anlaya bilirim
Sürekli onu görmek istiyor musun mesela sonraaa sarılmak öpmek ya da iyi mi diye merak etmek gün içerisinde konuşmak istemek bunlar işte
Mesela iyi bir arkadastii iyi anlasiyorduk gülüyorduk ilgisi hosuna gidiyordu sonra birden hosuna gitmeye basladi ama kendilimden kendine gell dedim
Bu duygusal birseymi hissetmek ya da sadece hosuna gitmekmi oluyor
aynı şeyler evet yaşadığın şey ona karşı sevgi hissetmekse duygusal
Yani hosuma gitmesi ve sevmek ayni birsey mi
Hoşuna gitmesi heves olabilir yani bir anlık hiss ve bir süre sonra ilgini çekmez sevmek ise daha uzun ömürlüdür
Benim demek isteddm hosuna gitmeye basladiysa nöyle sevgi gibi hissedilirmi kuvvetli olmasada
Diygusal birsey hissetmek bi duyguyu yogun hissetmekmi
Duygusal birsey hissetdimi nasil anlarim
Biraz geç dönüyorsun bana ama evet olur
Ben bunu bulmaliyim hosuma gitmesi ve hoslanmak aynimi
Ayni degilse hosuma gittinde sevmek oluyormu yani seviyorsun ve hosuna gitti diye bilirmisin anlata bildimmi
Hoşuna gitmeesi anlık hoşlantıdır sevmek değildir
Mesela anlik oldu bende
Vee hosuma gitmesi böyle sevmek gibi bi duygumu anlik olsa bile sevme duygusu gibimi onu bilmeknistiyorum
Gerçekten çok sabırlıyım onu anladım şu an anlık olduysa hevestir o sevgi değildir duyguda değildir heves
Ama sevgi gibi birsey hissetdim o anlik ondan soruyorum
Duygusal birsey hissetmek askmidir peki ynai birisine duygusal birsey hissediyorum asik oldummu demek
hayır değildir
Nedir peki ozmn
Duygusal yakinlilik ne
Ben artık yorum yapmıyorum gerçekten çünkü anlatamadığımı düşünmeye başladım yeter
Duygusal yakinlik nedir bunu cevaplasaniz lütfen
duygusal birşeyler hissetmeye başladığın zaman hoşlantı başlar arkadaşını çok seversin o hoşlantı değildir.
Nasil duygusal birsey
ona sarılmak ama farklı anlamda onu öpmek istemek gibi onu kıskanmak gibi
Mesela birkere kizkandim
Ve nasil fsrkli anlamda daha net anlata bilirmisiniz
bazı şeyler net anlatılmaz yaşanır herkesin hoşalantısı farklıdır
benim anlatacağım netlik budur
Hissetdim hoslanti duygusalmi degilmi onu nasil ögrene bilirimm bana ne ipucu verebilirsin naisl olur insan ne olmasi lazim öpmek falan istemem adami
mesela benim burcum yengeç bende kıskançlık ön planda ben hoşlandığımı onu kıskanmaya başladığımda anlarım
Her seviyorum dediğin kişiden hoşlanmış olmuyorsun.
Hoşlantı bence ilk başta olan bir şey.
hoşlandı demek