Sevgilim neden böyle davranıyor yardım edin lütfen?

İki yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı taa ki konu kıskançlığa gelince. Bir gün bana gelip çok sık boğaz ettiğimi söyledi ve benden sıkıldığını dile getirdi ayrılmak istedi ve ben reddettim çok şey söyledim ve en sonunda buluşup konuşmak istediğimi söyledim. Kafamı dinlicem dedi ve gitti geri gelip herşeyi eskisi gibi yapcaz falan dedi sonra bir baktım sosyal medya hesabına eski arkadaşlarının eklemeye başladı tüm fotoğraflarlarimizi kaldırdı şifresi de değiştirdi ve eski sevgilisine kadar ekledi. Bu durumdan şikayetçi oldum hoşuma gitmiyor dur dedim dinlemedi bende temelli gitmekle tehdit ettim dinler gibi oldu sonra yine aynısı yaptı içinde tanımadığım insanlar da vardı ekledikleri içinde ama yine inat yaptı ve bende sonunda bira daha devam edersen ayrılırım senden temelli dedim. Ayrılık ile tehdit ettiğimde durur gibi oluyor sonra yine devam ediyor bu huyundan vazgeç dedim ben kıskanç biriyimdir ve bunu çok iyi biliyor o kadar erkek var hesabında ve boydan fotoğraf falan atıyor sorduğumda ise zaten seninle olduğumu biliyorlar diyor ve hesabın şifresini istediğimde vermek istemiyor. Aldattığını idda ettiğimde tersliyor beni böyle bişey ile suçlama falan diyor kızıyor bana ve bu gün son kez söyledim biraz daha devam edersen temelli ayrılırım senden dedim ve bana konu devam etmek değil, konu beni kısıtlaman ve benim bununla savaşmam dedi. Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben ciddi bir ilişki peşindeyim ve bunu kendisine söyledim ben sadece bana Özel olsun isterim. Sosyal ortamdan uzak kalamıyor onları çıkart hesabından dedim çıkarmıyor reddediyor sürekli saçma cevaplar veriyor saçma davranıyor ama ayrılmak istediğimde beni çok sevdiğini söylüyor. Şimdi birkaç kişi cepte olduğumu falan söyleyecek ama bunu da söyledim beni cebinde mi tutuyorsun dedim bayağı uzun uzun konuştu durdu. Ondan tek istediğim o erkeklerden uzak durması kız arkadaşlarına bişey dediğim yok eklediği erkeklerden birkaç kişiyi tanıyorum ahlaksız kişiler ve yaşadığımız şehir de sapık dolu hani açık giyinmesi bu yüzden hoşuma gitmiyor. Bir türlü vazgeçmiyor yardım edin lütfen onu seviyorum ayrılmak istemiyorum ama beni gerçekten çok yormaya başladı tam bir çıkmazın içindeyim

Sevgilim neden böyle davranıyor yardım edin lütfen?