İki yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı taa ki konu kıskançlığa gelince. Bir gün bana gelip çok sık boğaz ettiğimi söyledi ve benden sıkıldığını dile getirdi ayrılmak istedi ve ben reddettim çok şey söyledim ve en sonunda buluşup konuşmak istediğimi söyledim. Kafamı dinlicem dedi ve gitti geri gelip herşeyi eskisi gibi yapcaz falan dedi sonra bir baktım sosyal medya hesabına eski arkadaşlarının eklemeye başladı tüm fotoğraflarlarimizi kaldırdı şifresi de değiştirdi ve eski sevgilisine kadar ekledi. Bu durumdan şikayetçi oldum hoşuma gitmiyor dur dedim dinlemedi bende temelli gitmekle tehdit ettim dinler gibi oldu sonra yine aynısı yaptı içinde tanımadığım insanlar da vardı ekledikleri içinde ama yine inat yaptı ve bende sonunda bira daha devam edersen ayrılırım senden temelli dedim. Ayrılık ile tehdit ettiğimde durur gibi oluyor sonra yine devam ediyor bu huyundan vazgeç dedim ben kıskanç biriyimdir ve bunu çok iyi biliyor o kadar erkek var hesabında ve boydan fotoğraf falan atıyor sorduğumda ise zaten seninle olduğumu biliyorlar diyor ve hesabın şifresini istediğimde vermek istemiyor. Aldattığını idda ettiğimde tersliyor beni böyle bişey ile suçlama falan diyor kızıyor bana ve bu gün son kez söyledim biraz daha devam edersen temelli ayrılırım senden dedim ve bana konu devam etmek değil, konu beni kısıtlaman ve benim bununla savaşmam dedi. Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben ciddi bir ilişki peşindeyim ve bunu kendisine söyledim ben sadece bana Özel olsun isterim. Sosyal ortamdan uzak kalamıyor onları çıkart hesabından dedim çıkarmıyor reddediyor sürekli saçma cevaplar veriyor saçma davranıyor ama ayrılmak istediğimde beni çok sevdiğini söylüyor. Şimdi birkaç kişi cepte olduğumu falan söyleyecek ama bunu da söyledim beni cebinde mi tutuyorsun dedim bayağı uzun uzun konuştu durdu. Ondan tek istediğim o erkeklerden uzak durması kız arkadaşlarına bişey dediğim yok eklediği erkeklerden birkaç kişiyi tanıyorum ahlaksız kişiler ve yaşadığımız şehir de sapık dolu hani açık giyinmesi bu yüzden hoşuma gitmiyor. Bir türlü vazgeçmiyor yardım edin lütfen onu seviyorum ayrılmak istemiyorum ama beni gerçekten çok yormaya başladı tam bir çıkmazın içindeyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşım maalesef bu devirde çok sıkıntı ilişki sadık dürüst ahlaklı eş bulmak
Şimdi çoğu kız zaten elimi sallasam ellisi diyor hani tınlamıyor bırakıyor hemen başkasını buluyor zaten hazırda yüzlerce Abaza ahlaksız bekliyor
Rabbim yardımcın olsun belli iyi birine benziyorsun amacın ciddiyetin ama iyi düşün taşın derim sana
Öyle erkek arkadaşım var zaten haberleri var diye fotoğraflar falan atmalar yanlış seninde sık boğaz etmende biraz yanlış gibi niye dersen daha evlenmeden böyleysen evlenince çok daha ileriye gidebilirsin şimdiki kızlar ilişkilerde çok sıkmaya gelmiyor
Ya durum şu ki bulunduğumuz şehir hiç açık giyinmeye falan müsait biyer değil ben şahsen korkuyorum başına bişey gelecek falan diye endişe ederken o kendisi sık boğaz ediyorum falan sanıyor hayır mesela İzmir Antalya gibi biyerde olsak daha farklı olurdu ama burada işler böyle değil çok fazla ahlaksız gereksiz insan var inan kötü bir niyetim yok sık boğaz edip gün yüzü göstermemek gibi bişey değil hatta inanır mısın ona şöyle dedim. Evlenene kadar bekle zaten bu şehirden taşınırız daha rahat oluruz merak etme dedim ve hani gerçekten ciddiydim bu konuda, yoksa ben öyle yobaz birisi değilim ama yine de böyle durumlardan rahatsız oluyorum aslında konu şu ki benim yapma dediğimi yapması zoruma gidiyor saygısızlığa gelemiyorum
Sen zaten iyiliğinden düşündüğünden sık boğaz ediyorsun belli de işte o öyle algılamıyor
Ya ben üstüne bastıra bastıra o insanları sosyal medya hesabına ekleme dedim bunu ciddi bir şekilde belirttim benim şu an tek sorunum bu hani bunun dışında herşeye tamam ama ben erkek kısım ile arkadaşlık kurmasından hoşlanmıyorum ha şimdi diyeceksin senin hiç kız arkadaşın yok mu? Evet hiç kız arkadaşım yok sadece kendisi var hayatımda yani annem dahil kimse ile görüşmüyoruz normalde de zor bir hayatın var bayağı çalkantılı zor dönemlerden geçtim güvendiğim tek insan kendisiydi ve bunları yapınca güvenimi kırıyor iyi niyetimi suistimal ediyor. Eski sevgilisine kadar eklemiş bu gerçekten rahatsız etti beni
O zaman haklısın sen senin kız arkadaşın yoksa ya şimdi kız arkadaşının eklediği erkekleri tanıdık mı değil mi o önemli yani ahlaksızlık diz boyu burada bile bi pembe profile 50 Erkek mesaj atıyor kızlar dert yanıyor taciz mesajları ile mesaj kutularımız dolu diye çok yanlış arkadaşım ne demek eski sevgilisini eklemiş öyle olur mu?
Eski sevgili eklenir mi yaşadıkları vardır tekrardan uyanmasına vesile olur çok ayıp yaptığı Saygı sevgi çerçevesinde tartışmadan bunların oturulup konuşulması lazım çok yanlış
İşte benimde zoruma gidiyor ya bu davranışı ondan sonra adı daralıyorum oluyor zoruna gidiyor insanın
Kaç yaşındasın bilmiyorum adamım ama yaşatınmış gibi konuşma o zaman kızla ileriye dönük ciddi konuş belki dinler ha dinlemezse seni kaybeder hayat müzdarip ve kimse vazgeçilmez değildir bir şeyleri yaşayıp öğrenip sonra koşa koşada gelebilir
Usta çok lüks bir hayat yaşatamam belki ama bir kadını nasıl mutlu edeceğimi iyi bilirim kıskanmak suçmu
Yoo değilde kimseyide darlama bir insanın içinde varsa zaten hertürlü yapıyor biliyor musun
Darlamak farklı bişey hani sürekli arayıp nerdesin demiyorum sürekli soru Yağmuruna tutmuyorum veya gelip konum at görüntülü ara demiyorum. Ondan tek istediğim erkeklerden uzak durması arasına mesafe koyması ve biyere gidip gelirken haber vermesi falan hani oda aklım kalıyor endişe ediyorum diye yoksa beni aldatıyor falan demiyorum öyle biri değilim hiç öyle düşünmedim ama gerçekten darlamak bu değil ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!