Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Asuca @Esra_bayram

Ben yazmam ama kalbini kırdığım dargın olduğum kişilerle konuşmaya çalışırım.

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#askmesaji
27 Haziran, 2023 Salı 17.12
Atmadım ama eski sevgilimin biri bana atmıştı. Ben de onun bayramını kutladım.
En son sevgilim olan kişi de zaten nihilist idi. Onun bayramı değil. Hem olsa da kutlamazdım.
Adı batsin umrumda değil 😡😡😡
Tamam sakin 🤭
😁😁
Rica ediyorum
Yazmam
Teşekkür ederim✌🏻
Rica ediyorum kardeşim
Cevap
5Cevap
Hayır çünkü eski sevgilim yok olsa da yazmam
Saçmalamayın arkadaşlar, adı üstünde eski yani bitmiş gitmiş, gurursuz musunuz yapmayın lütfen arkadaşlar.
Bence de ama yine de bayram ya
Haklısın
sevdigim adam bir kac gun once bana bir daha yazma demisti sonra bayram gunu yazdim bayramini kutladim dayanamadimm ve simdi benimle bulusmak istiyorrr konusuyoruzz arada
Erkekler dayanamaz Ben de Kurban bayramında küs olduğum arkadaşıma yazdım ama affetmedi
Nasil yani dayanamaz?
Biz kusulu bile degildik ama biranda bana bir daha yazma demisti
Erkekler yalnız kalmayı istemez kaldıktan sonra keşke uzaklaştırmasaydım der o yüzden
Allah allah ne tuaf birsey yaz🥺 Cozemedimm maalesef.
Hayatina kimseyi almak istemiyor bunu biliyorum. Elimden keske gelse de seni alsam dedi ama olmuyor demisti.
Kafam okadar karisikki. 3 ay sonra bir daha yazma dedi biranda sonra bayramda yazdim simdide ikimizde bulusmak istiyoruz🥺 mesaj attigimda simdi yine baya bi dusunceli davraniyor
Bak ben sana net olarak bir şey söyleyeyim mi öyle insanları hayatında tutma çünkü sana gel git yaşatan bir insan her zaman için senin için yorucu olur bunu unutma adam belli ki ne istediğini bilmiyor bazen de duygu karmaşası Yaşar, bazen birisi olsun ister sonra yalnız kalmak ister ama böyle durumlarda en fazla sen yıpranırsın bana soracak olursan uzak dur seni zamanında istemeyen birini sen de isteme
Cook tesekkur ederim. Okadar haklisinizki ne dicemi bilmiyorum. Ama onu gercekten okadar cok seviyorum oyle ictenki. Vazgecmek istemiyorumm ondan. Zaten bizimkiler onu ogrense belkide istemicekler yasi benden buyuk diye😭 ama o hayatimda varken baskalarini kabul edemem. Mesela gecen bi gorucu cikti. Bu kabimde gonlumde oldugu icin kabul etmedim. iyi ki etmemisim varmis bundada bir hayir bildigin o goruculer piskopat cikti. Rabbime sukurler olsun kurtardikk
Allah'ın dediğinden başkası olmaz kendini üzme demek ki herşeyin zamanı var
Evett aynenn oyle🥺 Rabbim buyuk o en dogrusunu en iyisini bilir❤️ Insallahh sevdigim adam kaderimde vardir. Sadece bu dunyalik degil ahiretlik olsun istiyorum insallah
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen
Aminnn cumlemizinn insallahhh.. neolursunuz bana dua edinn.. sevdigim adama en kisa zapanda hayirlisiyla kavusim diye
Bana da dua edecek biri lazım
Ederiz sorun degil
Eyvallah
😇
😇😇
Hayır tabiki. Yenisi düşünsün bayramını banane 😄
Ararım ya nolcak. Hatta gelsin karşılıklı mangal yakarız 🌯
HAYIR.. çünkü öyle biri yok; OLMADI.
yok yazmam evli barklı kız kocasıyla 7 24 sevişiyordur şimdi rahatsızlık vermiyim :))
Benden uzak şeytana yakın olsun
Kadınlar hep isyankar
Kimseye bir şey yazmam
Kimseye yazasım yok. Ortalıktan kaybolasım var.
Olmadığı için yazamıyorum.
Hayır
Ne münasebet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?