Türk erkeği yazanı siliyorum
İspanyol erkeği
Asya (kore, japon..) erkeği
İtalyan erkeği
İsveç erkeği
Yunan erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkeği yazanı siliyorum
Niye Türk diyemiyoruz? O kadar, ünlü var Türk o kadar işinde gücünde erkekler var onlar senagalli mi? İnsan ırkı tek tür, bizi ırk olarak ayıran tek şey dil ve kültür. Her milletten kötü de var iyi de var çirkin de vae güzel de var.
Cevap
4Cevap
Sana sarılsam erkek düşmanlığını bırakır mısın
Hayır ama gözlerim dolar
Göz yaşını silip, "artık geçti benimsin Birtanem" desem?
Üzgünüm sevemem:(
Belinden çekip "mutlak seveceksin beni bundan kaçamazsın" deyip alnından öpsem
Hiçbiri
Katarlı zengin biriyle evlenmeyi düşünyorum lfkjbglkb
Krofkfkfmvkfmckdkdldşelekfksk
Hersey para deyil canm benm
Türk erkeği Arıç hepsi
İşte kalite sen eşittir kalite
Akdenizdekiler fazla maçoymuş.
Nerden bilgi?
Avusturya erkeği koymamış 🥹🥹😂
Kürt erkekleri 👍
hiçbiri
Türko
Ad * ya
Adam ya
Knk türk erkeği olmaz be sen hanzo, kaba, sapık erkek mi layık görüyorsun kendine?
Ne alaka mk
Türk düşmanı mk ırkçı velet
@Jhamostrap iğrenç olduğunuzu küfür etmenden anlayabiliyorum ırkçılık yapıyorum çünkü sen varsın
Sen beni nerden tanıyorsun da böyle konuşmaya cüret edebiliyosun şıklara bir de arap erkeklerini ekleseydin seversin ya da afrika erkekleri favorilerindedir büyük ihtimalle
@Jhamostrap sen beni nerden tanıyorsunda bana böyle bişey diyorsun herkes sizin gibi ucuz değil potansiyel tecavüzcü
Senin gibi kızlar se* objesinden başka bir şey değilsin zaten kültürlü ve zeki birine saygım sonsuzdur senin gibi köle ruhlu bir kızla işim olmaz tecavüz edilmiycek kadar çekilmezsin
@Jhamostrap ancak belalyı siz pedofili hastası iğrenç insanlarsınız herkes senin annen gibi or. pu değil ben lezbiyenim mesela
Al işte şimdi de homo mu oldun bunun bir hastalık olduğunu söylemem de bir sakınca yoktur umarım şimdi bu erkek düşmanlığının nerden geldiğini öğrendim ülkeyi sizin gibi hastalar bu hale getiriyor ya diyecek başka bişeyim yok
@Jhamostrap lan bak tsakları kopartıp ağzına veririm testereyle bölerim seni belanı bulma
@Jhamostrap korktun mu lan g0t
Lezbiyensen niye kızlara erkek soruyorsun, kız sorsana
@HemenKararVeremedim kızları sordum daha önce
Peki senin Türk Kezbanları mı yoksa Rus lolitaları mı daha çok etkiliyor
@HemenKararVeremedim irlandalılar
Lan bir de beni tehdit ediyor senin saçlarını yolar münasip yerlerine basarım haberin olsun beni kimse tehdit edemez
@Jhamostrap okumadım
Belli oldu neden bu kadar cahil kaldığın
@Jhamostrap bakmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?