Severek ayrılan, yorulduğunu söyleyen sevgili geri döner mi? daha önce dönmüştü, detaylar aşağıda?

dün daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. bana uzun uzun baktı konuşmadan. gözleri doluyordu bana bakarken.

duygusal konuşmalarımız oldu, gözleri fazlasıyla doldu. burnunu çekiyordu. bana sımsıkı sarıldı defalarca. elimin üzerini öptü. saçlarımı okşadı.

yorulduğunu ve adım atmaya gücü kalmadığını söyledi. son zamanlarda ilgisinin azaldığını birkaç kez dile getirmiştim. ona normal gelen durumun beni üzdüğünü ve bu şekilde devam edemeyeceğini söyledi.

giderken arkasından baktım, kaybolana kadar. 2 kez arkasına döndü. en son uzakta durdu. 5sn kadar baktı bana. sonra da gitti.

eve geldim hüngür hüngür ağladım. çok canım yanıyor. yorulmuş olabilir ama bunun üstesinden gelebilirdik. geçen sefer de yorulduğu için gitmişti ama aylar sonra geri geldi.

asıl mesele eskisi gibi gün içinde yazmayışıydı, ben bunu dile getirdim birkaç kez ona normal geldiğini söyledi. son aramamda da bir sorun mu var diye sormuştum. benim sorunlu olduğumu düşünüyorsun çok yoruldum dedi.

asla onu ima etmedim. sadece sıkıntı varsa bu sebepten konuşmuyorsa beraber çözelim diye aramıştım. onu suçladığımı hissetmiş ve çok yorulmuş.

günlerdir snap atmıyordu dün akşam 3 tane attı. hikaye de paylaşmış. benim çok canım yanıyor. bu çözülecek bir mesele değil mi? halledilemez mi? geri döner mi tekrar? çok istiyorum...

Severek ayrılan, yorulduğunu söyleyen sevgili geri döner mi? daha önce dönmüştü, detaylar aşağıda?