• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenene kadar serseri ahlaksız evlenmeye az kala efendi Sadık erkek?

mustafayak
mustafayak Takip Et
Xper 4 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Evlenene kadar serseri ahlaksız evlenmeye az kala efendi Sadık erkek?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Evet türk kızlarının %98 i böyle yani evlenene kadar serseri erkeklerle takılırlar küfür eden aldatan terk eden ya da şiddet uygulayanı seçerler ama evlenmeye yakın işi olsun parası olsun efendi olsun derler..

1
    1 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Aynen öyle aynen ama maalesef Abaza kardeşim Türk erkekleri de çok olduğu için ya bu bana normalde bakmaz şimdi niye bakıyor malıma mülküme mi bakıyor demez hemen evlenir o yüzden çok rahatlar
      Evlenene kadar her haltı yiyorlar nasıl olsa ellerini sallasalar ellisi 🤷🏻‍♂️

En İyi Cevaplar

• Kaanbm
    Kaanbm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kızların 90%ı evlilik çağına gelene kadar efendi erkekleri görmezler bile. Benim kişiliğime uymuyor bu serseri ve ahlaksız takılma olayı ama bence yapılması gereken şey kesinlikle bu. Yoksa kimse suratına bakmıyor.

0
    5 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Aynen öyle arkadaşım evlenene kadar suratımıza bakmıyorlar iş işten geçince bütün herşeyi yaşadıktan sonra geliyorlar sen o arada malını evini yatını katını almış oluyorsun tabi

Yorumla
    • Kaanbm
      Kaanbm
      +1 yıl

Aynen öyle bu kızların temiz çocuklara 30 unda verdiği evlilik sözü olayı bununla alakalı mesela çünkü 30una kadar şerefsizlerle takılıp 30 olunca efendi adam arıyorlar.

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Rabbim böylelerinden uzak eylesin de çok garip değil mi neler neler okuyorum burada her türlü ahlaksızlığı yapıp bakireyim diyor hala bütün erkekleri aynı kefeye koyuyor
      Kendisi bacım diye karşıdaki bütün erkekleri kardeşim zannediyor bu tip kızlar ama kardeşim Türkiye de Abaza kardeşim o kadar çok ki bu kızlar bile kapış kapış her türlü evleniyor
      Yani adam şunu demiyor bu benim suratıma normalde bakmaz ama Allah Allah noldu demiyor hemen evleniyor

Yorumla
    • Kaanbm
      Kaanbm
      +1 yıl

İşte aynen dediğin gibi sitede de görüyoruz günlük hayatta da etrafımızda bol bol görüyoruz. Değer görmek için serseri ve ahlaksız olacaksın.

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Valla bu yaşıma kadar aklımın ucundan geçmedi ahlaksızlık serserilik çok üzücü hayatınim boyunca kız arkadaşı edinememiş olmam da devirde uçmuş durumda ahlaksızlık artık sözde müslüman ülkesi ama tavan yapmış

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

evlenen erkek net enayidir
    bu devirde
    parası fazlaysa evlensin
    elin kızı çatır çatır yer

0
    2 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Maalesef

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

bu devirde neden elin kızını mutlu edelim ki
      tut ki
      olmuyorlar zaten
      sürekli mutsuzlar

Yorumla
  • lollipollimix
    lollipollimix Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bu kişi genellikle evlenmeden önce her haltı yemiş eline erkek eli değmemis namuslu kız modeli arayan olur ama kendisi daha önce cnsellik yasamıştır eski sevgilimden biliyorum

1
    32 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Yeni sekreter arkadaşım 😀 profilime yorum yapmışsın da yanlış anlamışsın ya
      Evlenene kadar serseri ahlaksız erkekler ile takılıp evlenmeye az kalan efendi Sadık dürüst erkek arayan kızları kastetmiştim ama senin dediğin de doğru erkekler açısından
      Erkeklerde de evlenene kadar her türlü ahlaksızlığı yapar ama evlenirken temiz oturaklı namuslu diye tarif eder 🙏🏻

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

He birde 7 ay sonra seçim varya o zaman da kadroya alınabilirsin ihtimal var inşAllah 🙏🏻 😀

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Ayy inş oluurr ama seneyi doldurmadan olur mu ki

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Olur tabi niye olmasın 🙏🏻 bi yasaya bakar hediyemi de gönderirsiniz teşekkürler

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Arkadaşım birde kimseye aldırma tamam mı sana üstten bakanlar olabilir sende kadroya geçince o sana laf eden falan olursa aynı maaşı alacaksın sabret bende elinde sonunda aynı maaşı alacam diye kendini motive et merak etme 🙏🏻 her şey çok güzel olacak

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Yiaa sen ne kadar iyi birisin beni düşünmene sevindiimm uzun süre depresyondaydım ailemden annem babamda çalışmak istemeyince evin masrafları bana kalmış gibi oluyor ve istediğim şeyleri alamıyordum ama işe başlayınca her şey Cook güzel olacak 🪅😊

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Arkadaşım her şey karşılıklı asıl sen iyi birine güleryüzlü birine benziyorsun ki Yardımcı oluyorum ne güzel su yazdığına bakar mısın? Evin masrafları bana kalmıştı bu yüzden çalışmak zorundayım diye
      Rabbim şahidimdir çok mutlu oldum iyi ki de gönderini gördüm ki cevapladım senide sevindirmek nasip oldu. Rabbim tez vakitte kadroya geçmeni de nasip eylesin sende kadrolu maaş alırsın canın ne isterse yaparsın senin gibi böyle ailesinin yükünü sırtlananlar cıkmaz Allah razı olsun senin gibi evlatlardan

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Amîn inş her gün namazdan sonra dua ediyorum zaten inş nasip olur seninde umarım her şey gönlünce olur🙂✨

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Aklıma takılan tek bir şey daha var canım ya :))
      üniversite okumayıda düşündüm ama tam zamanlı işe ihtiyacım var parasız kalmakta istemiyorum yoksa cebimde bilet param bile olmuyor kadroya geçince sanırım lisans kpss ye girmeme gerek kalmayacak değil mi yani lisans kpss giripte atanıp maaş almış gibi olacak maasımın değeri

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Rabbim kabul buyursun kıldığın namazları 🙂🙏🏻 Allah razı olsun
      Emoji atarken yüzünün güldüğüne tebessüm ettiğine eminim çok güzel bir şey bu 🙏🏻 hastane de sekreter olacaksın ya her gün Farklı giyinmekle uğraşma tek tip giyinirsin hem maliyet olarak iyi olur masraf etmemiş olursun hem de rahat edersin yazın 🙏🏻

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Yok şimdi lise mezunu olacağın işin önlisansta olsan lisansta olsan maaş aynı asgari ücret kadroya geçince lise mezunu olarak kadrolu maaş alacaksın ama yine şu an 30-35 arası üniversite de okursun 500-1000 tl daha artar maaşın 🙂
      Ne zaman istersen sorabilirsin seve seve Yardımcı olurum
      Bi taraftan yazdıkça üzülüyorum bi taraftan seviniyorum ya senin durumunda olan kim varsa inşAllah mutlu olurlar
      Bugün seni tanımıyorum görmedim bilmiyorum ama çok çok sevindim sana 😊 bereketli huzurlu bir hayatın olsun bakalım

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Evet dediğin gibi düsünüyorum zaten 🙂 şu an ben çalışıyorum zaten ama sonra hastaneye gececeğim olursa eğer üniversite okumama gerek var mı diye şu yüzden sordum yani alabileceğim maaş eş değerde mı olur diye merak ettim şu an asgariyi bile zor alıyorum ve iş çok tempolu aşırı yoruluyorum 10 saat fazla geliyor

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Tesekkür ederim 😊 seni tanıdığım için sanırım dünyanın en şanslı insanlarından biriyim çünkü senin gibi kalbi saf insanlarla çok nadir karsılasıyorum😊✨

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Rica ederim ne demek 🙏🏻 Allah razı olsun çok çok mutlu oldum güzel yorumun için seni tanımıyorum ama gerçekten seninde kalbinin temiz kıpır kıpır olduğu ortada bizim gibileri görmüyorlar maalesef 😊 bizler en son çare erkekleriyiz

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Bende çook mutlu oldummm 😊✨
      İyiki varsın inş karsıma hep senin gibi düzgün erkekler çıkar en son sevgilim bende 3 günde ayrılmıştı kendisi zengin benim maddi durumum orta diye çok zoruma gitmişti ama dahada güçlenecegim maddi yönden tüüm kalbimle inanıyorum buna ☺️💛

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Sende iyi ki varsın güzel kalpli insan 🙏🏻 İşte senin gibi kızlar hanımefendiler böyle güler yüzlü insanlar bizim gibilerin karşısına çıkmıyor maalesef ben ve benim gibi insanlar sizin gibi hanımefendilerle karşılaşamıyoruz sizlerde bizim gibi erkeklerle maalesef
      Benim de mesela ömrüm hayatım boyunca sevgilim olmadı hiç 🤷🏻‍♂️ Rabbim seni tanımıyorum ama senin gibi naif güleryüzlü içi dışı kıpır kıpır insanlarla karşılaşmayı nasip eyler inşAllah
      Tabikide güçlü Türk kadını olacaksın kendi ayakları üstünde duran kimseye muhtaç olmayan başkasının zenginliğini boş ver malıyla mülküyle övünmelerden hayır gelmez iyi yapmıssın

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Asıl güzel kalpli olan sensin :)) bana kendimi iyi hissettirdin teşekkür ederiim

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

bir şey daha soracağım sana sence bu iş varken üniversite okumama gerek var mı çok takıyorumda kafaya

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Burcunun ne olduğunu merak ettim ya yengeç miii✨😊

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Allah razı olsun evet burcum yengeç
      Adını sormaya bile utanıyorum ayıp olur mu diye öğrenebilir miyim

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Kendimi tanıtayım hemen 😅😊
      Ben beyhan 22 yaşındayım , yengeç burcuyum, lise mezunuyum , lisanslı yüzücüyüm Kayseri'de yaşıyorum

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Başka bir soru daha sormuştum sana yukarıda okumadın sanırım

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Öncelikle teşekkür ediyorum isminizi söylediğiniz için Bende mustafa 27 yaşındayım yengeç burcuyum hayret nasıl bildin burcumu yüksek lisans yapıyorum Saglık memuruyum İstanbul’da çalışıyorum 🙂 çok iyi birine benziyorsun güleryüzlü olmandan ötürü

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Evet üniversite okumalısın ilkokul mezunu olanlarda 30 üstü maaş alıyor kadroya geçince ama ileride daha iyi olur maaş kıdem kademe olarak her zaman önde olursun 🙏🏻

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Profil fotoğrafından kişlik analizi yaptım 😅 zaten daha ilk yazdığında yengeç burcu oldugunu anladım ben böyle enerji çalışmaları meditasyon, astral seyahat, telekinezi ile ilgileniyorum hislerim çook kuvvetlidir ☺️🤍

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Helal olsun ne güzel 🙂
      Peki benim neden hiç sevgilim olmuyor niye ömrüm boyunca bi ilişkim olmadı onada bakabiliyor musun? Utangaç çekingen olmam ayrı onun dışında ne olabilir profil fotomdan yengeç olmamı anlamam şaşırdım

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Soru sormaya bile çekiniyorum mesela yanlış anlar mı falan diye
      Tanışmak mesela sıradan bir erkek için çok basitken benim için kaf dağına tırmanmak kadar zor

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Bakıyorum canım bı saniye

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Ömrüm hayatım boyunca sevgilim olmadı konuştuğum görüştüğüm buluştuğum kendi halinde gayet sosyal biriyim ama sevgili yapma arkadaş edinme konusunda eksilerdeyim
      Bizim gibi erkekler neden kaybediyor neden dürüst sakin sessiz ahlaklı olduğumuz için mi kaybediyoruz?

Yorumla
    • lollipollimix
      lollipollimix
      +1 yıl

Aşırı duygusalsın, karşı tarafınında aynı şekilde olmasını istiyorsun, ailene çok düşgünsün özellikle küçük çocuklarla iyi anlaşıyorsun şimdiye kadar karşına kimse çıkmamışsa eğer sende bir yıldız, enerji düşüklüğüne işaret bu ya da kısmetin kapalı genellikle yengeç erkekleri sevilmez dişil enerjin biraz yüksek eril baskın değil eril enerjini yükseltmen gerekiyor yeteri kadar sosyal değilsin bence bu durumdan da kaynaklanabilir

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Aşırı duygusalım evet karşı tarafında benim gibi olmasını istiyorum buraya kadar ben şok 😳
      Aileme çok düşkünüm çocukları çok seviyorum evet
      Yengeç erkekleri niye sevilmez ki?
      Sosyal olma konusunda iki haftada bir kampa giderim yazın
      Tiyatroya sinemaya giderim konserlere yazın bol bol giderim
      Her ortama ayak uydururum ama sessiz sakin kalırım yani uslu başlı derler ya içimden öyle geliyor yani yapım böyle gezmeyi tozmayı cok severim her yaz 6-7 il gezerim neredeyse hepsini bildin mesela sen çok iyi birine benziyorsun senden iyi arkadas dost derttaş olur yani ama sana bile Rabbim açık konuşan kullarını sever yazamıyorum mesela neredeyse iki saattir konuşuyoruz belli yani Güleryüzlü iyi kalpli olduğun seninle mesela arkadaş olmak isterdim bi hal hatır sormak bi günaydın demek bile iyi gelir ama yazamıyorum dişil enerjim bundan mı kaynaklı düşük acaba? 🙏🏻

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Yanlış bir şey yazmışsam yanlıs anladıysan kusuruma bakma hakkını helal et tekrardan meslek hayatında başarılar dilerim 🙏🏻🙂
      Ben ve benim gibiler bu yüzden kaybettik işte 😊
      Ahlaksız abazalık yvsaklık serserilik peşinde olanlar bile amacına kolay bir şekilde ulaşırken ben ve benim gibi masumane bir şekilde davranan insanlar her zaman kaybetti. Bunu bir kez daha anladım hem de çok iyi Kusuruma bakma çok iyi bir insana benziyorsun o yüzden dedim hani senden iyi arkadaş olur belli hani diye tekrardan kendine iyi bak iyi bayramlar 👋

Yorumla
  • türkmilliyetçisi03
    türkmilliyetçisi03 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Soruda detay yok sen bu soruyu nasıl sorabildin?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Asla olmaz ondan

0
    8 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Öyle oluyor ya arkadaşım
      Bu sitede 2 hafta da psikolojim gitti
      Evlenene kadar sadık işinde gücünde eline kız eli değmemiş bizlere bakmazlar nerde serefsiz nanussuz ahlaksız aklı fikri cinsellikte olan şerefsiz varsa onlarla takılır birlikte olurlar sonunda üzüleceğini bile bile sonra en son çare bize gelirler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kezolari muhatap aliyorsan kendine oyle olur evet

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Benim ömrüm boyunca konuştuğum bulustugum yazıstıgım olmadı ki 🤷🏻‍♂️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya kardes sen de oyle bir anlatiyorsun ki sanki kizlar pesinde kuyruktu da sen istemedin, ben esimi bekleyecegim dedin😄 Gelen giden olmamistir, mecbur yalniz kalmissindir. Bunun sovunu yapma yani simdi

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Yok suratıma bakan olmadı ki ne sovu pardon?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Evlenene kadar sadık işinde gücünde eline kız eli değmemiş bizler" demissin ya, onu diyorum. Bu senin secimin degildi yani, mecburiyetten oyle olmus

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Orası öyle ama şov olsun diye söylemedim örnek veriyorum kendimden verince öyle zannettiniz neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenene kadar serseri ahlaksız evlenmeye az kala efendi Sadık erkek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Pasaklı ve bakımsız erkekle evlilik olur mu? 64 cevap verildi
Geçmişinde günahlar işlemiş ancak tövbe etmiş biri ile muhafazakarbir erkek evlenir mi? 8 cevap verildi
Bir kizin sevgili yapmamasi, eline erkek eli değmemiş olmasi sonra gorucu usulu evlenmesi... 7 cevap verildi
Dedikodu yapan erkekle evlenilir mi? 20 cevap verildi
Özguvenli erkekler ozguvensiz ezik kizlarla evlenirmi? 8 cevap verildi
Bu cimrilikte bir erkekle evlenilir mi? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨