- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmek veya bir ilişki yaşamak, kişisel tercihlerin ve değerlerin bir sonucudur. Bu nedenle, pasaklı veya bakımsız bir erkekle evlilik yapmak veya ilişki yaşamak, tamamen size bağlıdır. Herkesin kendi beklentileri ve tercihleri farklıdır. Ancak, genel olarak bir ilişkide sağlıklı bir denge ve uyumun önemli olduğunu belirtmek gerekir. Pasaklılık veya bakımsızlık, birçok çift için ciddi bir sorun olabilir. Bakımlı olmak, kişisel hijyen ve görünümle ilgilenmek, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek gibi konular, bir ilişkide çekicilik ve uyum için önemli olabilir. Her iki tarafın da ilişkideki beklentilerini ve gereksinimlerini anlamak, iletişim yoluyla konuşmak ve birlikte çalışmak, sağlıklı bir ilişkiyi sürdürmek için önemlidir. Eğer bu konuda ortak bir anlayışa ve çaba göstermeye istekliyseniz, pasaklılık veya bakımsızlık gibi sorunlarla başa çıkmak mümkün olabilir. Ancak, eğer bu durum sizi rahatsız eden temel değerlerinizle çelişiyorsa, ilişkiyi sorgulamanız ve kendi mutluluğunuz için doğru kararı vermeniz önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaw şimdi herkes olmaz demiş ama ben olur diyorum. 1 kere uyarırsın çok rahatsızsan, Ha Baktın söylediklerini zerre dikkate almıyor,
sanki değersiz bir insanmışsın gibi hissettiriyor/ davranıyor felan o zaman ayrılırsın.
Birde şu var kimse kimsenin ağız kokusunu, Ter kokusunu, genital bölgesindeki kokusunu, ayak kokusunu çekmek zorunda felan değil. Ama gidipte İnsanlıktan nasibini almamış bir U♡ube (Anladınız siz onu) gibi de uyarmayın. Atıyorum Ağzı kokuyorsa (Siz ona hangi kokusundan rahatsız oluyorsanız onu söyleyebilirsiniz) Ona kibarca sesinizin ayarına hakim olarak "Bugün sende Değişik (Kötü demeyin ters teper) Bir koku aldım Aşkım her şey yolunda mı?" Diyebilirsiniz. O zaman mümkünse yanlış anlamaz yani. Hem derdini dinlersiniz hemde neden böyle koktuğunu. yanında tiksindiğin biriyle zaten olmazsın.
Şimdi gel gelelim Bakımsız konusuna. Şimdi bence de Karnı öyle simsiyah kıllarla kaplı olunca itici duruyor. Bunu da kibar bir şekilde söyleyebilirsiniz.
Örneğin;
"Kıllarını özellikle Göbek kıllarını ve Koltuk altı kıllarını çok mu seviyorsun?" Diye sorun. Veya "Göbek kıllarını ve Koltuk altı kıllarını aldığında kendini eksik mi hissediyorsun?" Gibi gibi sorun. Belki şaşırır ama Kırılmaz herhalde ya. Kırılırsa da yapacak bir şey yok daha uygun bir dille anlatmasını bilmiyorum 🤷🏻♀️
Soruya dönecek olursak bence olur. 1 kere uyarırsın sonra baktın hala aynı yol verirsin yani. Zaten 1.'de dinlediyse Ayrılmaya gerek yok.
Birde "Hiç uyarmakla uğraşamicam" veya "Hiç uğraşamam" gibi sözleri Bende anlamıyorum. Bunuda genellikle Kadınlar (Erkeklerde yapıyordur ama ben Genelde kadınlarda görüyorum. Direk hayatımdan çıkarırım hiç uğraşamam gibi şeyler söylüyorlar) yapıyor. Bir kere Arkadaşım uğraşmak istemiyorsan insan kendini az çok bilir Ben bu işlerle uğraşmak istemiyorum çabuk sıkılıyorum der ve Başta sevgili yapmaz yani 🙄09 Yorumla
Soran+1 yıle çıplak görmediğine göre sonradan görüyorsun ve insanlar değişmez boşuna değiştirmeye çalışmayın evli kadınların da en büyük hatası bu sonradan değişir derler kaç yaşına gelmiş adam kaç yıldır değişmediyse sonradan değişeceğini mi sanıyonuz
- +1 yıl
Ne bileyim Belki uyarıdan anlar artık karşın nasıl insanlar çıktıysa hepsinin öyle olduğunu kesin inanmışsın. Helal yani 🤷🏻♀️ Bu arada cidden değişmiyorlar sadece az dikkat ediyorlar benim amacım zaten dikkat etmesi Dikkat ettiği halde hala kokuyorsa zaten Bir hastalığı vardır. Sırf O hastalık yüzünden de ayrılırsan hiç sevmemişsin ki zaten 🤷🏻♀️
Soran+1 yılkokmasını sağlayan hastalık mı var ya seni çok kandırmışlar
Soran+1 yılkarşıma öyle insanlar çıkmadı öyle birini hayatıma almam sadece gözlem ve gördüklerim
- +1 yıl
Hayatında Hiç denk gelmemişsin sanırım Benim Ortaokul da bir arkadaşım vardı hastalığı dolayısıyla biraz kötü kokardı. Hastalık olduğunu düşünüyorum çünkü;
1. Kendisi dedi hocaya Hocam benim hastalığım var diye
2. Bir insan hadi bir kere kötü koktuğu haline denk geldin diyelim bir insan her gün mü aynı kokuyla olur? Olmaz insanın kokusu Maksimum 1 hafta sonra farklı bir kokuya geçer. Normal bir insan cidden öyle kokmaz bende zaten tek tük görüyorum öyle kokarcaları 🤭 yani bir insan zaten tiksindigi biriyle olmamalı diye düşünüyorum. Aynı şekilde Lisede de aynı kokuya maruz kalmıştım Tüm sınıfı kokudurdu bu pislikten değil hastalıktan diye düşünüyorum. Bu arada Aynı kişi tarafından değil. Ha bu arada Seni suçlamıyorum yanlış anlama. Zaten Cevap olarakta belirtmişim kimse kimsenin kötü kokusunu (Hastalıktan olsun olmasın) çekmek zorunda değil. Zaten o kokuyu aldığın an otomatikmen soğursun ondan. Benim istediğim gerekirse başka bir bahane bulun ha illa kokusu ile ilgili bir şey söylemek zorunda kalırsanız (Ki sanmıyorum) Ister kız olsun ister erkek kırmadan söyleyin onu demeye çalışıyorum yani
Soran+1 yılya şöyle olmuştu 2 tane arkadaşımın teninin kokusu çok baskındı bana iğrnç geliyordu yanına bile yaklaşamıyordum babamda aynı öyleydi onun dışında bilemiyorum
- +1 yıl
Sorma benimde hoşlandığım çocuğun teninin kokusu acayip baskın ya. Yok yani saç kremi gibi koksa o da değil beni öğürtecekti resmen ya bilemicem artık bu bir hastalık olabilir önce hastalığı olup olmadığını sor bence 🤷🏻♀️ yoksa bir diğer ihtimal ise yıkanmayı sevmiyorda olabilir
Soran+1 yılsanmıyorum yeni banyodan çıksa bile öyle kokuyordu babam, arkadaşımda bi de o kokunun üstüne şekerli parfüm sıkıyordu o da çok kötüydü ikisi üst üste gelince sanki çöpten çıkmış gibi
- +1 yıl
O zaman bu bir hastalık yani Normal gibi durmuyor 🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bu ne ya 😅😅 lazer mazer yaptırsın azaltsin şunları ya 😅😅 hahah bir de benim hoşuma giden çocuğun da böyle çıkıyormuş 😅😅😅 ama çok kıllı değil ya, bu fotoğraftaki gibi kıllı olan birinin elleri boynu falan da çok killidir, belli eder kendini yani az çok 😅😅 soruya gelince pasaklı ve bakımsız biriyle olmaz tabi ki. Filinta gibi olsun.
00 Yorumla
Kesinlikle olmaz. Bırakın kendine bakmayı 2 gün sonra çocuğunuz olacak olsa ve ihtiyacınız olsa yardıma. Böyle bir erkeğin kendine hayrı olmaz size hayrı olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor kendine değer vermeyen bakmayan bir insan başka kimseyi sevemez ya da değer veremez.
10 Yorumla
+1 yılGöğüsteki sırttaki kola. lag edenler suratta sakal istiyor. Vücutta kıl olması bakimsizlikla alakalı bir şey değildir. Kıllı olmayı oasaklilik görenin memelerinde bile kıl cikmasini isterdim ama böyle kıllarına güneş aldıran eleman gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok bakımlı sayilmazdi kendisi ama sevgi işte 😂 flort evresi ciddi cok zor oluyor odasina bi giriyorsun b... k götürüyor 😂 evlilik evresini düşünemiyorum. Bakimsiz adamdan olmaz be
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSimdii fotoğraftaki adami yorumlarsak allah oyle yaratmis adam napsın ama Lazer epilasyon şart boyle bir durumda fotograftaki asiri asiri cunku
Soran+1 yılee kadınları tüysüz mü yaratmış bizde almayalım o zaman erkeklerinki kadar bile değil
Cevap sahibi+1 yılİnsanın yaratilis gerçeği her ikisi de dikkat etmeli. Ama fotograftaki eger shop değilse mana bulmak da istemiyorum neyse
ayy hayır. bakımsız erkeklerin çoğu kadınların kolundaki tek bir tüye laf edip her yeri orman gibi olan şahıslar zaten.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz yani hele benim gibi başak burcu biri için kriz sebebi midem bulanır ki öyle birini sevmem ki evleneyim
00 YorumlaArkadaş bile olacağımı sanmıyorum, bir insan kendisine saygı duyuyorsa en azından genel bakımını yapmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞerbet dökseler üstüne kadayıf olur. Hayır pasaklı olan kimse ile evlilik olmaz.
10 Yorumla Asla olunmaz bırak evliliği hiç bir şey olunmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayy çok güzelmiş tam bellik bayılıyorum böyle kıllı erkeklere 😋 nesi hoşunuza gitmedi anlamadım
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle olduğunuz için bayılıyorsunuzdur siz çok kötüsün 🤮
- +1 yıl
Resimdekiler kıl değillllll
+1 yılKurt adam olmuş dolunay çıkınca uluyordur sjfkf yok olmaz sabah sabah midem bulandı
10 Yorumla
+1 yılAşırı kıllı erkekler midemi bulandırıyo parmaklarından bile kıl fışkırıyo🤢
10 YorumlaGörüntüdeki adam bile kendini sevmiyordur kadın nasıl sevsin :D
00 Yorumla
+1 yılKibrit çaksan 3 gün yanarsın sesli güldüm olmaz evlilik pasaklisi ile ya nefret ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse evinde maymun beslemek istemez ilgisi yoksa tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılPasaklı bir insanla evlilik çok zor olmaz bu gerçekten sinir bozar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya, insanın önce kendisine saygısı olması lazım bir kere.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İki tarafta pasaklıysa olur başka türlü uyum olmaz..
00 Yorumla
+1 yılYa tamam kıl olur da bu kıl değil bildiğin orman olmuş. Pasaklı biriyle olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kaç kaç uzaklaş oradan. Hiç çekilmezler.
00 Yorumla
+1 yılpasakli bakimsiz kizla kimse evlenmek istemez kendinde biliyorsun erkekler güzellike cok önem veriyor güzellik gectim genclige baksnaa hepsi kartlasmis genc kadin istiyor serefsizler ben kabuletmezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya yapamam tüyden nefret ederim göğsümü alırım kolumu bacağımı almam ama gerek gördüğümde göğsümdekileri temizlerim
012 Yorumla- +1 yıl
İsmin ne
- +1 yıl
Niçin?
- +1 yıl
Profilini bi arkadaşıma çok benzettim de onun içindi
- +1 yıl
Kusura bakma söyleyemem buradan ismimi
- +1 yıl
Peki ben söylesem evet ya da hayır dermisin
- +1 yıl
Öyle olur
- +1 yıl
Rıdvan mı
- +1 yıl
Uzaktan yakından alakam yok rıdvanla 😂
- +1 yıl
İsim olarak yokmuş demek ki simalarınız benziyor
- +1 yıl
İnsan insana benzer derler olabilir genelde hep birilerine benzetirler zaten
- +1 yıl
Doğrudur haklısın
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecek erkek buldunuzda kirine mi bakıyorsunuz 😂😅🤣🤣 yakın zamanda ekonomik sebeplerden dolayı erkekler evlilik olayını tamamen unutacak 👍
013 Yorumla
Soran+1 yılevlilik isteyen erkek çok merak etme o konuda
Cevap sahibi+1 yılÇocuk doğur, çalış eve maddi katkıda bulun birde ev işlerini kabul edersen bulursun 👍
Soran+1 yılaynını kabul eden erkekte var
Soran+1 yılçalışıp eve bakcak yoksa ne işime yarıcak o erkek süs diye mi alcam
Soran+1 yılkendinizi bi b0. k sanmayın
Soran+1 yılevde kalıp çürürsünüz
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin evlilik gibi bir amacı yok ki evde kalıp çürümekten korkalım 👍 anlamadığınız kısım tam olarak bu kısım işte 🤔 hiç bir erkek evde kalma sıkıntısı yaşamaz. 75 yaşına bile olsa bir erkek çocuk sahibi olabilir ama 75 yaşında bir kadın çürümüştür 😎
Soran+1 yılahahahah sen öyle san
Soran+1 yıl60 yaşında adam çocuk sahibi olamaz artık
Soran+1 yılkaldı ki erkekler 30unda kel göbekli oluyor kim alsın onları
Soran+1 yılbana denk gelen erkekler hep evlenmek için diretiyordu bu yüzden kaç tanesini terk ettim
Soran+1 yılkaç tane erkekte evlilik vaadiyle dolandırılıyor
Soran+1 yılsiz kendinizi kandırın anca dkdmdmdkdk
Erkek kadın farketmez bedeninde veya evinde tertip düzen temiz olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılHer kılı olan pis mi mk
03 Yorumla
Soran+1 yılyok temiz awq daha çabuk terler ve bakteri üretir
Soran+1 yılböyle adam alacağına hayvan al eve o da kıllı
- +1 yıl
Haklısın aslında he😂
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki çok önemli bakım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz
00 Yorumla kesinlikle hayir
00 Yorumla
+1 yılAdam dogustan killiysa napsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılPasaklı erkekle olmaz.. İnsanın içi almaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi söylesin şuna kazak ile güneşlenmez
00 Yorumla
+1 yılEn büyük korkum.😅😅 inşallah olmaz.
00 Yorumlaateşi verip cizir cizir yansin
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ya yürümez o iş
00 YorumlaAllah'ım çok iğrenç😦
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Iyy düşüncesi bile mide bulandırıcı
00 Yorumla
+1 yılHayır düşündükçe midem bulanıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Bunla evlenen kadına Allah sabır versin
00 YorumlaBence bu konuda dikkatli olunabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüs kılı severim ama dozunda 😄 pasaklı erkekle hiçbir şey olmazz
00 YorumlaTam dil atmalık göbek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Abimin kendine ait bitki örtüsü var maşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla Olur.
00 Yorumla
+1 yılBu bu halimi beğenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç olmaz hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
+1 yılPasakli Kim olur OLSUN ASLA olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kati suretle olmaz
00 YorumlaHayırr
00 YorumlaKesinlikle olmaz pasaklı kızla da evlilik olmaz
00 Yorumla
+1 yılyok ya olmaz bi süreden sonrw katlanamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. kıllı olmak pasaklımıdır?
04 Yorumla
Soran+1 yıldeğilse kıllı kızla niye olmuyonuz
- +1 yıl
afferim kiz iyi laf soktum
- +1 yıl
sende killi bakimsiz kizla ol o da iyi fantezi olur buneya ne halt yerseniz illaki bisey bulcaksiniz yok ben tercubeliyim aldatmam dersiniz kartlasinca herkesle yatincada tercubeliyim dersiniz herseye bisey buöuyotsunuz ama kendinizi kandiirin
+1 yılKesinlikle HAYIR!!!
00 Yorumla
+1 yılZenginse olur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sırtım da öyle
05 Yorumla
Soran+1 yıliğrnç
- +1 yıl
Neden ki iğrenç Allah'ın yarattığı insanım siz kendinize bakın
Soran+1 yılAllah yarattı diye herkes güzel olmuyor bakımsızsın
Soran+1 yılbakımlı ve temiz olmak imandandır
Soran+1 yıltemiz kızları hak etmiyonuz o zaman
+1 yılOlmazzzz
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı
00 Yorumla