Birini çok sevdim, o da beni çok seviyor diye düşündüm. Ciddi gibi gidiyordu ilişkimiz. Mutluydum. İlişkimizi bir adım öteye taşımak istedim çünkü ona güveniyordum. Birlikte olduk , ilk ve son o oldu. Daha sonra bir tuhaf davranmaya başladı. Uzaklaştı ilgisi alakası kesildi. En yakın arkadaşıma anlattım, “boşver ayrıl ondan o seni kullandı” falan dedi daha sonraları ben sevgilimi ve yakın arkadaşımı kafede el ele otururken gördüm. Şok oldum. Beni ikiside aldattı. En yakın arkadaşım onunla olduğumu bile bile üstelik… şimdi onlar evelendi. Ben depresyona girdim psikolojim bozuldu aylarca evden çıkmadım. Ben artık kimseye güvenmiyorum. Ne arkadaşlıkta ne sevgililikte. Bu da beni çekilmez yapıyor sanırım.
Kimseye güvenmiyorum, ve bu benim için büyük sorun…?
Yıl 2018 birine aşık oldum oda bana her şey mükemmel 2019 da evlendik çocuk sahibi olduk her şey mükemmel güllük gülistanlık sonunda dolandırıldığımı fark ettim 🥲 boşanma günü 8 Haziran hakim 50 kere sordu boşanmakta kararlımısın diye en son kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar süzülerek dedim ki biz birbirimizi severek evlendik huzurunuzda saygıyla boşanmak istiyoruz 🥲
Bu aktivite çok olmadığı müddetçe sorun yok 😅 akıl mantık olarak şimdi bir erkeği mesela askere gideceği zaman e**orta götürüyolar ve erkek buna hayır demiyor yani b*kire erkek yokki kız istesinler ama işin gerçeği gerekirse bu düşüncen içinde seni ayrıyetten takdir ediyorum 🙂