Arkadaşlar bana 17 yaşimdayken üç tane görücü geldi bir taneside çok zengin alt üst şirketleri varmış bende onu kaç kere redetim anneside bana hala seni istiyoruz diyorlar ya herkesin içinde adama bakarak istemiyorum dedim annesi ve o beni istiyor şu an 18 yaşımdayım halada istiyorlar beni acaba reddetmekte yanış mi yaptım bu yıl bana hiç görücü gelmedi bide evden hiç çıkmıyorum okuldan eve evden okula hayatım böyle geçiyor arkadaşlar o görücüleri redetim için biraz pişmanim sizce ne yapmaliyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
18 yaşinda evlenirsen ancak temizlikci vr cinsel kölr olarak yaşarsin ama kapali aileler zaten bunu istiyor
Niye hizmetçi olayim
Neyse anlamasin sen
Evet anladım 🥺
Sen Sen Ol Herkesin Hayali Ol Ama Kimsenin Hikayesi Olma , Bazı Şeyleri Parayla Satın Alamazsın Kalbinin Sevmedigi Bi İnsan Sana Sadece Cehennem Olur.
Bende böyle düşünüyordum ama bana artık görücü gelmedi bu yıl hiç görücü gelmedi ondan pişman olmaya başladim
Acele etme illaki hayat onune birini cıkartır pişman oluncak durum yok kendini yorma bu kadar
Çıkmaz artık ćikarsada ben kabul atmicam çünkü kalbim kırık
Pişman oldugun için mi kalbın kırık yarı yolda kaldıgon ıcın mi?
Yarı yolda kaldırım için
Bunun için İlerde Daha Çok Pişman Olucagın Seyler Yapma Kalbini Yorma Gunun Sonunda Herkes Birgün Evine Döner İllaki Vardır Senınde Evinin Sahibi sabret
Ya bi arkadaşım var 18 yaşinda şu an evleniyor düğünü haftaya ve ben böyle kaldim
Ee evleniyor diye seninde mi evlenmn lazım
Evet çünkü o evlenmek istemiyordu ben çok istiyordum o benden önce eğlencem imam nikahı kıydılar
Özelden bana yazma sansın var mı
Var sen bana yaz
Gizli kullanıcısın ben sana yazamam
Senin bana mesaj atman lazım
O yaşta evlenilmez güzelliğe yazık bol bol takılmak lazım
Aslında bu bahsettim zengin adam 14 yaşımdayken beni istemişti
Sıfır çıtırı kapacak çakal
Anlamadım
Bakire güzel kızı kapacak evlenecek diyom
14 yaşında seni isteyen bir adamdan çok şey bekleme bence hata yapıp evlenme ilerde illaki bulursun birilerini ama yok evlenicem diyorsanda adamı iyice tanı bak bakalım bir ömür geçer mi onunla sonuçta evlilik bu canım öyle oldu bittiye gelmez
Gitsin kapsin
17 yaşından sadece bir kaç yıl öncesine kadar altına sçıyodun ne görücüsü mk
Ne ne görücüsu
Bugün reddettiklerin bir gün g***** tırmalar
Anlamadim
Kendini bu kadar nimetten sayma eli ayağı düzgün işi yerinde olan adayları Tepme davulcuya mı kaçacaksın diyorum
Hayır ama 14 yaşımdayken bu zengin adam beni istiyordu şu an yaşim 18 halada istiyor beni
Istememeli mi anlayamadim
Ya ben onu istemiyorum
Temem o zaman bi fakir bul cok lazimdi sanki
yuh mk bu yaşta mı
Evet bu yaşta ve 14 yaşımdayken de
bışver önce kariyr
Anlamadım
Boş veremem
kariyer yap
Yapma o istemiyorum evlenmek istiyorm.
yas kucuk
Şu an 18
Şu an kabul et 😀
şu an mi
evet 18 olduysan kabul et gitsin 😀
Ya ben onu sevmiyorum
3 tane diyon birini sev iste
Sevemem kalbimde baźka biri var ve ona aşk olduğumu söylediğim de bana dediki biraz büyük olsaydın alırdım seni seninle evlenirdim ama küçüksün dedi yani beni istemedi ve ben hala ona aşığım
asklar bir araya zor geliyo canim
O bana aşk değil ve beni sevmediğini hissediyorum inistagram dan onu takip ediyorum ama o beni takip etmiyor etmedi 🥺
bırak o isleri gelmiyor oyle
Nasıl geliyormuş
gelmeyeni nasil getircen
Bilmiyorum🥺
aferem
Neye
sana
Neden
iste