İlk buluşma ve heyecanlıyım. Ne önerirsiniz?

ARKADAŞLAR öncelikle bayram ne zaman bitiyor ve yaklaşık 9-10 aydır uzak mesafe sanal ilişkisi yaptığım çocukla ilk real buluşmam olacak. ben gideceğim yanına çalıştığı için. fakat aşırı utangaç birisiyim. ve görünüşümü hiç sevmiyorum. aşırı çirkin olduğumu düşünüyorum ve benden uzaklaşırsa diye endişelerim var kaldı ki bu konuda psikolojik teşhisim de var. ayrıca heyecanlanmadan duramıyorum ki çok normal ama utangaç yapım olduğu için napacağım bilemiyorum. nasıl davrancam onuda bilemiyorum. feci heyecanlıyım. ya beni yüz yüze gördüğünde beğenmezse. hani bana şey demişti bu mevzuları flörtleştiğimizde konuştuğumuzda."yanımda güzel bir kadın değil seni istiyorum" ve bu söze saatlerce ağlamıştım. yinede insan korkuyor hem hassas hem zayıf yönü olduğu için. kızlar bana akıl verebilir misiniz. neler yapmalıyım falan.

Güncellemeler
+1 yıl
ilk buluşma diyince vehayut bir erkekle buluşcam diyince hemen cinselliğe çekmeyin birader herkes siz gibi değil. ben ednişeli korkulu ve heyecanlıyım. bunu belirttim ve bunun hakkında soru soruyorum.
İlk buluşma ve heyecanlıyım. Ne önerirsiniz?