- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İlk buluşma heyecan verici bir deneyim olabilir. Konuşacak konular, karşınızdaki kişinin ilgi alanlarına, ortak noktalara ve genel olarak keyif alabileceğiniz konulara odaklanmalıdır. İşte ilk buluşmada konuşabileceğiniz bazı konu önerileri:
Hobiler ve ilgi alanları: Karşınızdaki kişinin hobilerini ve ilgi alanlarını keşfetmek için sorular sorabilirsiniz. Hangi sporları seviyorlar, hangi müzik türlerini dinliyorlar, hangi kitapları okuyorlar gibi konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
Seyahat deneyimleri: Seyahat etmek hakkında konuşmak, genellikle keyifli bir konudur. Birlikte gezdiğiniz veya gezmek istediğiniz yerleri paylaşabilir, unutulmaz seyahat anılarınızı anlatabilirsiniz.
Film ve dizi tadımları: İzlediğiniz filmler veya diziler hakkında konuşmak, ortak bir ilgi alanı yaratabilir. Favori filmlerinizden bahsedebilir, son zamanlarda izlediğiniz ilginç yapımları paylaşabilirsiniz.
Lezzetli yemekler ve restoranlar: Yemekler hakkında konuşmak, lezzetli bir ortak nokta olabilir. Sevdiğiniz yemekler ve restoranlar hakkında konuşabilir, birlikte denemek istediğiniz yeni yerler hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
Gelecek hedefleri ve hayaller: Gelecek planlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşmak, daha derin ve anlamlı bir sohbet başlatabilir. Karşılıklı hedeflerinizi ve neleri başarmak istediğinizi paylaşabilirsiniz.
Mizah ve espri: Gülmek, birlikte keyifli vakit geçirmenin önemli bir parçasıdır. Espri yapmak, komik anılarınızı paylaşmak veya sevdiğiniz komedyenler hakkında konuşmak, ortamı rahatlatabilir ve hoş bir atmosfer yaratabilir.
Unutmayın, en önemli şey karşınızdaki kişiyi dinlemek ve onunla gerçek bir bağ kurmaktır. İlgi göstermek ve karşılıklı olarak anlattıklarınıza dikkat etmek, sohbetin daha anlamlı ve keyifli geçmesini sağlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bence kendini bu kadar kasma rahat ol lütfen oda herkes gibi herhangi biri insan böyle düşünebilirsen eğer heyecan yapmazsan heyecan yapmadığın takdirde de hata yapma lüksün minimize etmiş olursun bence bu kadar kasacak bir durum yok diye düşünüyorum aksi halde beni şahsen kasıntı yapan türden kızlar korkutur ve onlar için hep şöyle düşünürüm bu türdeki kızların yıkılamayacak tabuları, aşılamayacak derecede engel oluşturacak duvarları varmış gibi gelir bana ve şahsen uzak dururum ki bir çok insanda öyle bence, rahat ol lütfen ve ilk buluşma olduğu için mümkünse birbirinizi daha rahat ve sakin ifade edebileceğiniz ortak bir mekan seçin, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama böyle bazı yerlerde gündüz loş müzik yapan mekanlar var oraları tercih edebilirsiniz tabi eğer müziğe ilginiz varsa, o tür yerlerde genellikle aşk kıvılcımı ateşlenmiş olur ☺️ Şimdiden bol şanslar
04 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim tavsiyelerinizi o an da hatırlıycam, heycanlı oldugumu onla paylasırsam belki azalır ama erkekler ne düsünür bilemiyorum sence söylemem iyi mi olur. bir de istanbuldayız deniz kenarında bir yerde otururuz heralde hala belli değil
- +1 yıl
Ben onunda sana karşı hislerinden eminsen söylemende bir sakınca yoktur onun içindeki duyguları körükleyip heyecanlanmasına yardımcı olacaktır fakat duygularından emin değilsen söyleme bence ☺️ Evet aşk da heyecan güzeldir insanin midesinde kelebekler uçuşur ama sakin kalmaya çalış lütfen 🙏 buluşmak için açık hava daha da güzel bence İstanbul’da da pek çok loş müzik yapan mekan var özellikle de Kadıköy taraflarında ☺️ Sevginin karşılık olmasını diliyorum çok sevilmen dileğiyle güzel haberlerini bekliyoruz 🤭
- Soran+1 yıl
İstanbul'da çok güzel bi ara sokağa götrdü bizi populer bi yermis beyoğlunda sonra açık havada oturduk ortam çok güzeldi. rahattık bence güzel geçti. ilk başta utangaçmışım sonra açılmısım öyle söyledi ama normal olan bu zaten falan dedi
- +1 yıl
Güzel geçmesine çok mutlu oldum senin adına umarım hep mutlu ve huzurlu bir yaşamın olur, seni tanımazsam da bütün iyi dileklerim seninle olsun ☺️
u
+1 yılMerhaba, bence akışına bırakın yani içinizden ne geliyorsa onu söyleyin. Havadan sudan dahi olsa bir şeyler söyleyin yani o an aklınıza ne geliyorsa ifade edebilirsiniz. Heyecanlanmanız çok doğal bir şey ama bunu kontrol altına alabilmek de sizin elinizde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- +1 yıl
Merhaba öncelikle ilk buluşmada klasik ama doğru olan bir iletişim vardır aslinda ilk buluşmada karşındaki. kisiyi tanımak başlığı altında sorular soruluyor genelde nelerden hoşlanır neler yapar neler dinler günlük hayatında nelere önem verir nelere vermez bir ilişkiden beklentisi nedir vb sorular sorulur
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Selam :)
Herkes için ilk buluşma çok önemli olmuştur. Son dönemde özellikle date durumları herkesin göz bebeği oldu. Şimdi ilk buluşmada neler konuşulur birlikte bakalım.
İlk buluşmada hangi konular konuşulur?
İlk buluşmada konuşulacak konular, rahat ve doğal bir sohbet ortamı yaratmaya yardımcı olur. Ben genellikle, karşımdaki kişinin hobileri, ilgi alanları ve yaşam tarzı hakkında konuşmayı tercih ederim. Bu, ortak ilgi alanlarımız olup olmadığını anlamamı sağlar. Ayrıca, sevdiği müzik türleri, izlediği filmler veya okuduğu kitaplar hakkında sohbet etmek, daha rahat bir atmosfer oluşturur. Seyahat etmeyi sevip sevmediğini öğrenmek de ilginç bir konu olabilir. İlk buluşmada, karşılıklı anlayış ve ilgiyi teşvik eden konuları seçmek, ilişkinin temellerini sağlamlaştırabilir.
İlk buluşmada hangi sorular sorulur?
İlk buluşmada doğru sorular sormak, karşınızdaki kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olur. Ben genellikle, "Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?" veya "En son hangi kitabı okudun?" gibi sorularla başlarım. Bu, onların ilgi alanları ve hobileri hakkında fikir verir. "Hayalinizdeki tatil yerini neden seçerdiniz?" gibi sorularla seyahat tercihleri hakkında bilgi alabilir, aynı zamanda hayal güçlerini ve tutkularını öğrenebilirim. Ayrıca, "Çocukken ne olmak isterdin?" sorusuyla onların kişilikleri ve geçmişleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi olurum. Bu tür sorular, karşılıklı anlayışı ve bağı derinleştirir.
İlk buluşmada neler sorulmaz?
İlk buluşmada bazı konular var ki, bunları sormak genellikle uygun olmayabilir. Benim tecrübeme göre, karşımdaki kişinin mali durumu, eski ilişkileri veya kişisel sağlık bilgileri gibi çok özel konuları sormaktan kaçınırım. Ayrıca, evlilik ve çocuk sahibi olma planları gibi ciddi gelecek planlarına dair sorular da ilk buluşma için oldukça ağır konular olabilir. İlk buluşmada politika, din veya diğer kutuplaştırıcı konuları tartışmak da yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. Bu tür konular, daha iyi tanındıkça, zamanla doğal bir şekilde konuşulabilir.
Erkekler ilk buluşmada nelere dikkat eder?
İlk buluşmada erkekler genellikle karşısındaki kişinin genel görünümüne ve tavırlarına dikkat eder. Giyim tarzı ve bakımlı olup olmadığı ilk izlenim için önemli detaylardır. Ayrıca, sohbet esnasında nezaket ve saygılı oluş, mizah anlayışı ve iletişim becerileri gibi unsurlar da göz önünde bulundurulur. Benim gibi birçok erkek, karşısındaki kişinin dinlemesini ve empati kurabilmesini de değerli bulur. İlgi çekici ve akıcı bir konuşma, ilk buluşmada olumlu bir etki bırakır. İçtenlik ve doğallık ise, samimi bir bağ kurulmasına yardımcı olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önce hal hatır sorarak bir girizgah yaparsın. Ardından hobilerin var mı gibi konularla devam edersin.
00 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle kendini bu kadar kasacak bir durum yok.. Konuşacak bir şeyler bulmak yerine spontane şekilde gelişmesi her ikiniz açısından da çok daha iyi olacaktır..
00 Yorumla - +1 yıl
İlk buluşmalar genellikle heyecan verici olabilir, endişelenmene anlam veriyorum. Rahat olman için birkaç önerim var. Öncelikle, samimi ve içten olmaya odaklan. Karşı tarafı tanımak için sorular sormaktan çekinme. Hobiler, ilgi alanları veya sevdiği filmler, müzikler gibi konular hakkında konuşabilirsiniz. Ayrıca, güncel konular veya ortak ilgi alanlarınız üzerine sohbet etmek de iyi bir başlangıç olabilir. Her ikinizin de rahat hissettiği bir atmosfer yaratmak önemlidir. Unutma, konuşmalar doğal olarak akmalı ve zorlamadan gerçekleşmelidir. İlk buluşma genellikle tanışma sürecinin bir parçasıdır, bu yüzden rahat olup keyfini çıkarmanı öneririm.
00 Yorumla - +1 yıl
Doğal davranmak.
Gündelik konulardan konuşmak.
Evlilik konusu açmamak hem kadın, hem erkek tarafından.
Hobilerden bahsetmek.
Birbirinizi tanımanız gereken konuları konuşmak.
Kısacası kasmamak , rahat davranmak.12 Yorumla- Soran+1 yıl
günlük hayat, meslek hayatı, okul, gelecek ve eskilerden, arkadaşlardan konustuk bu kadar
- +1 yıl
Güzel ve klasik bir konuşma olması gerektiği gibi.
Bende senin gibi utangaç içine kapanık birisiyim benim sevgilim aktif sosyal birisi şuanda nişanlıyız kendin ol ben ya yapamazsam falan diye düşünürken 2 ayda evlilik teklifi etti ilk buluşmada ilk görüşte aşık olmuş arkadaşlarına hep benden bahsetmiş. Ve şu an düğünümüz Eylül'de düğünümüz var
Kendin ol eğer nasipinse olur benim hiç sevgilim olmadı biliyormusun nişanlım benim ilkim içine kapanık bir kız olmama rağmen beni seçti bence sen benim kadar utangaç değilsindir kendin ol rahat davran kendini kasma seni gerçekten sevicekse bu halinle sevdin doğallığıyla
Haber ver merak ettim buluşma nasıl geçti 😊🥰
14 Yorumla- Soran+1 yıl
yaa çok tatlıss çok sevindim umarım hep mutlu olursunuzzz💕💕buluşmadan önce gergin oldugunu söyledi ozmn ben biraz rahatladım benim utangaçlığım buluşunca geçti ya tatlıs davrandım ama ilk başta utangaçtın sonradan açıldın dedi bana 🥶🥶 çok güzel bi yerde oturduk bi 4 saat mesleğimizden okulumuzdan geçmişten gelecek planlarından sohbet ettik.
telefonunu masaya düz koydu hiç bisey gizlemedi, genel olarak da tatlıs sempatik biriydi bence iyi anlastık sonlara doğru yakın arkadasım gibi hissettim sanırım hoslandım ama o ne düsünüyor bilmiyorum, birlikte suraları da gezelim dedi ordan bir daha buluşmak istediğini düsündüm sadece
sadece en son ayrılırken ne yapacağımızı bilemedik sarılma olmazdı elini de uzatmadı sadece görüsürüz dedik ayrılfık o sırada biraz utanmıs gibiydi yüzü kıpkırmızıydı. - Soran+1 yıl
ben metrobüsün fotografını atmıstım ilk ben yazmıs oldum yani ama konusuyoruz hala
- +1 yıl
Sadece kendin ol kendin gibi davran mümkün olduğunca sade giyin yani olduğun gibi yani biraz şık da olabilir tabii ama çok abartmadan az konuş mümkünse sen konu başlatma onun başlattığı konulara odaklan buluşmanın çok fazla uzamasına izin verme ilk buluşma kısa olmalı bence birde küçük bir tavsiye eve giderim derse bence bu iş baştan yatmış demektir seninle devam etmek istemiyordur ve sakın ev teklifini kabul etme benden bu kadar gerisi sende
17 Yorumla- +1 yıl
ev teklifi mi ilk buluşmada mı
- +1 yıl
Genelde erkekler beğenmedikleri kadınlara ilk buluşmada ev teklifi yaparlar çünkü daha sonra görüşmeyeceklerini düşünürler
- +1 yıl
yuuh ciddi misin
- +1 yıl
yani birkaç tane kız arkadaşımın başına o şekilde gelmişti olaylar ve bence hiç hoş durumlar değil
- +1 yıl
canım beğenmiyosan elektrik alamadım falan dersin. eve gidelim ne demek
- +1 yıl
Genelde şöyle oluyor elektrik almadıklarını falan belli etmeden yani bana anlatılan arkadaşlarımın genelde bana anlattıkları şu şekilde normal konuşmalar yapılıyor karşı taraf sanki etkilenmiş gibi rol yapıyor ve kızı eve davet ediyor bir kahve içelim ya da içeceklerimizi evde alalım gibisinden yani bu teklife kanıp kabul eden bir arkadaşım şu şekilde anlatmıştı eve gidince karşı taraf hemen tabi niyetini belli etmiş hani cinsellik falan istemiş arkadaşımdan öyle bir yanaşmış filan tabii o da terk etmiş orada mı olay bundan ibaret yani iki arkadaşım daha bu şekilde bir şeyler yaşamış öncesinde bilmiyorum benim arkadaşlarım mı böyle sapık insanlara denk geldi yoksa erkeklerin generi mi bu şekilde bilmiyorum
- +1 yıl
yani insan hoşlanmadığı biriyle neden seks yapmak ister ki zaten
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Basit bir şey söyle. Bunu ezberle git. Ona de ki ilk görüştüğün an. “Seninle buluştuğum için çok heyecanlıyım, lütfen sohbeti sen yönet.” Bırak bişey konuşmana gerek yok o anlatsın sen dinle ve sadece gülümse. Merak etme her şey yolunda gidecek.
20 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş olarak buluşmak ney yaw. Kanaatimce kadın ile erkek arkadaş olamaz, ya sevgili olurlar ya karı koca olurlar net.
Öncelikle nasılsın iyi misin gibisinden gözlerinin içine bakarak bir giriş yap, ellerin masanın altında olmasın (masa var ise) bu seni daha iyi hissettirecektir. Gözlerini kaçırma.
Daha sonra neler yaparsın gün içinde vesaire gir, karşı taraf sosyal dediğin için sen zorlanmassın büyük ihtimalle o halledecektir:))
Vesselam...11 Yorumla- Soran+1 yıl
yani anlayamıyorum beni ne olarak gördüğünü, oyuzden arkadaş dedim flört gibi sevgili gibi değiliz çok üstü kapalı iltifat edito ya da etmiyo bile ama bi yandan da sürekli benimle konusuyo arkadasıyla gideceği konsere onun ywrine beni çağırıyo. sanırım benim gibi düsünüyo yüz yüze görüstükten sonra karar vermek istyo bence sanaldan konusup sevgili olmak saçma
m
+1 yılAkışına bırakmanız en doğrusu olacaktır.. Bir konu üzerinde plan program yapmak sizi daha da gerilmenize sebep olacaktır.. Bu yüzden de akışına bırakın her şey olacağına varır..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
geçti gitti zaten🥶🥶
- +1 yıl
Atom'un parçalanması, Fok balıklarının katliamı ve yalnızlıkları, iklim değişiklikleri,;Doğanın katliamı değil elbette,..
Gelecek ile ilgili planlar, mesleki kariyer, Hayattan ve insanlardan beklentiler olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Ozon tabakasının incelmesin de ekle diyecektim neyse ki Allah’tan olumsuz başlayıp olumlu tamamlamışsın tavsiyeni 😄
- +1 yıl
@Benimolsadecebenim ozon tabakasını cveiz ağaçları hallediyor :D
- +1 yıl
Neyse kızcağızın kafasını bulanmayalım, güzel şans dileyelim ona 😊
- +1 yıl
@Benimolsadecebenim tamamdır :D
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Ben hep çok rahat olurum kanka gibi o yüzden sevilmedim herhalde:) eğer hoşlanıyosan gerçekten cilveli konuş kız
010 Yorumla- Soran+1 yıl
cilve ne demek🥶🥶🥶🥶 ben de herkesle knk döngüsüne giriyorum inşallah bu sefer o olmaz sanırım bisiler hissediyorum
- Soran+1 yıl
aynen öyleydim arkadas gibiyfik
- Soran+1 yıl
yani yakın kız arkadası var sürekli onunla kardes gibi olduklaırnı falan söyledi boyum biraz kısa oyuzden iyisin gayet falan dedi yani çok güzelsin gibi seyler söylemediği için anlayamadım tam bi de bikaç yer ismi saydı ben bilmiyorum dedim tamam birlikte gezeriz sana öğretirim ben dedi
- Soran+1 yıl
hani kızı yanlıs anlamıyım diye galiba bi de telefonunu gizlemedi bikaç kez çaldı hep işten insanlarfı🥶
- Soran+1 yıl
yok o benden uzun 175 falan ben 158im, yani söyle düsündüm bana açıklama yaptı çoğu arkadasıyla ilgili umursamasa yapmazdı bi de onlarla da bulusturucaktı beni ben bahane ürettim
- Soran+1 yıl
instada tanıstık o bahsettiği arkadası influencer ortak takipte o car snaıtkm ordan görüp ekledi
Karşı tarafın lafa başlamasına müsaade et. Açtığı konudan sohbeti ilerletirsin. Tıkandığınız yerde de sen bir konu bulursun. Misal hakkında merak ettiğin bir şeyi sorabilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Özel bir konu yok içinden geldiği gibi davran ama çok fazla maaş maddiyat imkanlar falan konuşma olduğun gibi davran kendini çok fazla da kasma, sonuçta oda insan sende insansın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Mesajda utangaç olduğunu kendisinin konu açmasını bu konuda anlayış göstermesini iste kasma bu kadar kendini karşıdakide senin gibi insan üstünlüğü yok senden olabilecek şeyler 🤷
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Memleket meselesini konusun sjsjsjan nolucak bu ulkenin hali diyin sjsjsj saka saka onu tanimaya yonelik sohnet yap. bence oda senj tanimaya yonelik
00 Yorumlau
+1 yılHer şey kendiliğinden gelişiyor ya kendini çok kasma çok da rahat olma... gerçi neyse ben çokta anlamam buluşma olaylarindan akışa bırak
11 Yorumla- +1 yıl
Ben mide bulantisindan ölecektim kdkdjd 😂 adini unutuyor insan jdjd
- +1 yıl10 Yorumla
- +1 yıl
Kendini arkadaşlarla gibi düşün. Rahat ol hem sen kızsın asıl o heyecan yapsın.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
o da biraz heycan yapmıs ama öok rahat gibi yansıttı, ben de rahatladım zaman geçtikçe
- +1 yıl
Tamam sevindim senin adına.
Soru resmindeki gibi bayan gibi olsan konuşmana bile gerek yok.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
soru resmini göremiyorum ki
- Soran+1 yıl
gördüm simdi çok alakasız olmus sorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. iki haftadır konuştuklarınızın üstünden geçip hataları düzeltip , yeni konuları birlikte bulacaksınız.
00 YorumlaBULUŞMADA NE OLDU?😂😂😂😂
ARTIK BULUŞMUŞSUNUZDUR06 Yorumla- Soran+1 yıl
hala buluşmadayım çok tatlıs sempatik gayet rahatım ama basta utanıyordun simdi rahatsın dedi, iyiyiz suanlık lavaboya gitti uöarım hesabı ödemezzz😡😡😡
- Soran+1 yıl
ödemis aw çok utandım bi sonraki bende dedim ben de lavaboya girme bahanesiyle öderim
- Soran+1 yıl
@Allemdar ama ben çağırmıstım ya mahcup oldum ne diyceğimi bilemedim tesekkür ettim
- +1 yıl
Birbirinizi tanımaya yönelik sohbetler geçer, çok kasmamalısın. İlk buluşmanın günahı olmaz derler. İkinizdede heyecan olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Sana tavsiyem akışına bırak kasma rol felanda yapma kendinden emin bi şekilde git konuş kötü geçersede geçsin zamanla kendini geliştirirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Karnın ağrıdığına göre buluşmadan beklentin çok fazla.
010 Yorumla- Soran+1 yıl
ya özgüvensiz görünürsem diye korkuyorum, flört olmaması arkadasolması biraz rahatlatıyo ama sadece kendi açımdan ya kötü geçerse diye düsünüyorum
- Soran+1 yıl
daha önce 3-4 arkadaşımla daha buluşmustum sanal onlar iyi geçmisti bu da geçer ya
- Soran+1 yıl
dediğin ne ki
- Soran+1 yıl
bilmiyorum hiç kendimi sorguluyprum da daha görmediğim biri için bisi diyemiyorum da off kafam karısık
- Soran+1 yıl
evt aslında sadece beğenilmek istiyo da olabilirim
- 1 yıl
Bence tadını çıkar, anı yaşa, endişelenme yaşadığın güzel bir an..
00 Yorumla Karşılıklı otururken cepten yazışin daha rahat olsun
02 Yorumla- Soran+1 yıl
telefonları elimize bile almadık o kadar sardı sohbet 🥶🥶🤌🏻
- +1 yıl
Sadece sorularına cevap vermeni tavsiye ederim, haricin de ise onun hakkın da konuşmadığın ve merak ettiğin soruları sorabilirsin.
Ben biraz geç kalmışım bh Soruya, bir sonra ki date ise börtü böcekleri konuş mesela… :)017 Yorumla- Soran+1 yıl
genellikle kariyer ve okul konustuk ya bölümlerimiz bi tık değişik çünkü keödpsmdhspmdhdm
- +1 yıl
Hm anladım, peki sen hangi bölümü okumak istiyorsun? Ve de o hangi bölümü okumak istiyor? Haricin de şu an görüşme veya date sağlıyor musunuz? Sağlıyorsanız en son ne zaman? Date çıktın onunla
- Soran+1 yıl
soruyu sordugum gün cuma günü 4 gibi buluştuk 8 e kadar oturduk. o günden beri de konusuyoruz ama mesajlarda o samimiyeti alamıyorum pek, yüz yüze daha iyi. date e de arkadas olarak mı çıktık flört mü bilmiyorum. endüstriyel tasarım okuyorum 20 yasındayız ikimiz de
- +1 yıl
Hm anladım, benşm kendi ilişki tavsiyemi vermem gerekirse;
Eğer karşı tarafdan sürekli samimiyet bekliyorsan, beklememeni istiyorum. Çünkü gün içerisinde insan doğası gereği gergin anlar yaşanıyor. Eğer mesajlardan samimiyet gelmiyorsa sana veya sen öyle hissediyorsan bunun çok normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü gün içerisinde insan bazen gergin anlar yaşayabiliyor bazen. Ama haricin de ise, aranızdaki samimiyeti bilmediğim için böyle bir kendi tavsiyemi vermek istedim. - Soran+1 yıl
ya evet ben zaten halden anlayan bi insanım sürekli öesaj beklemem ama net olmayan seylerden nefret ediyorum samimi değilse konusmayalım samimi olucaksa belli etsin ona göre hateket ediyim ama asıl demek istediğim mesajlaşınca ciddi mi gülerek mi yazdı anlamıyorum kendi resmini atıp üstüne yazıyo çyle konusuyoruz garip gelebilir ama öyle daha iyi çünkü güldüğünü görüyorum en azından
- Soran+1 yıl
bi de hiç iltifat etmedi en ufağından küçüklük fotolarımızı atmıstık birbirimize onunkilere aşşırı tatlısın falan bir sürü şey yazdım bana yazdığı şey iyiymis mi ne böyle bisi😔😌😔😔
- +1 yıl
Hmmm anladımmmm, ama sıkı bir samimiyet çok da iyi olmadığını düşünüyorum. Nedenini soracak olursan da;
Eğer karşı tarafla sürekli sıkı bir samimiyet kurarsan karşı taraf da “soğuk - sıcak” taktiğini uygularsa, bunun senin için iyi olmayacağını düşünüyorum şahsen. Ve şunu da eklemek isterim, tabii ilişki de bu samimiyet konusu biraz farklı olabilir ama, sıkı ama böyle çok sıkı sıkı bir samimiyetin hiç bir yerde iyi olmadığını söylemek isterim. :) - +1 yıl
Eğer öyle bir muhabbet dönmüş ise, senin bir açığını veya kusurunu görmüş olabilir ve bunu sana söylemekten de çekiniyor olabilir.
- +1 yıl
İstersen bana istek at özelden konuşalım istersen. tabiii karar senin, fikir benim. :)
- Soran+1 yıl
duygularını gizliyo belki konusmak istemiyordur oyuzden soğuktur diye görüldü attım bu sefer de o yazdı bi daha yazmaz bleki diye düşünmüştüm, fotoğraflarıma ekstra yorum bekliyorum ama storyşeri beğeniyo güzelmis diyo sadece🥶🥶🥶 yapısı böyle sanırım yani umarım öyledr
- +1 yıl
Zannetmiyorum, soğuk yapmaya devam ederse zamanla niyetinin farklı olacağını sana karşı da gösterebilir. Ben henüz kimseye yapmadım böyle bir şeyi ama, yapan erkekleri de görmedim değil :)
- Soran+1 yıl
Şu an soğuk değil ya mesajlaşma tarzını değiştirdim iste foto atıyoz böyle soğuk değil simdilik ekdmlxmxhdmshdk
- +1 yıl
Hm anladım
- Soran+1 yıl
sence beni beğenmeseydi yazmayı keserdi dimi ben kesince devam ettirmezdi dimiiii
- +1 yıl
Ben senin bir kusurunu görmüş olup, yüzüne karşı söylemediğini düşünüyorum. Ama haricin de gerçekten seviyor ise, yazmak için bile yazar…
- Soran+1 yıl
fiziksel kusurdan bahsediyorsan bilemem sadece burnumu pek sevmiyorum onun dısında çok güzel olmustum, başka bi kusur da yoktu sadece başlarda utangaçtın dedi, buluşma anında da seninle sonra suraları gezeriz sana öğretirim gibi seyşer söyledi ordan daha buluşmak istediğini alafık
- Soran+1 yıl
anladım*
- +1 yıl
Güncelleme olarak detaylı anlatırsan sevinirim çok merak ettimmm
00 Yorumla - +1 yıl
Eğer karşı taraf sosyal biriyse o konuşacak konu bulur o kadar sorun yapma doğaçlama git
00 Yorumla - +1 yıl
Kasma o kadar sende insansin o da kismetse olur kismet degilse olmaz
00 Yorumla Onun sevdiği şeyleri sor sonra sevdiği şeylerden konusabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Akışına bırak ve olduğun gibi kendin ol.
Bu kadar.
🌹00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sakin ol sakin ol. ne konuşacağını planlama doğal davran. o da senin gibiyse birbirinize bakar durursunuz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
o benim gibi değil 🥶😭
- +1 yıl
gelecekteki planların nelerdir?
bir ilişkide karşı taraftan beklentilerin nelerdir?
kıskançlık duygun ile hareket eder misin?
vs.11 Yorumla- Soran+1 yıl
ya sevgili olarak değil de arkadas olarak bulusucaz belki ilerde bisey olur bilemiyorum
- +1 yıl
Gerektiği zaman her şey konuşulabilir ama sınırlı bir şekilde olmak şartıyla
00 Yorumla Cok abartmadan normal konuşun yeni doğal doğal konuş sonra zaten normla olacaksın
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Normal konuş özel, dini, siyaset konularına girme mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Hala bu saçma sapan konulara giren var mı ya?
- Cevap sahibi+1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Bence sevdikleriniz ve sevmediklerinizden korkularınızdan başlayın sonra geçmişe getirebilirsin ben kendi sevgilimle böyle başladım ve 4. Yılımıza giricez
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kanki normal arkadasinla bulusuyormussun kafasiyla düsün. heyecanin az cok gider. seni cok iyi anliyorum aynisini bende haftaya yasicam ahfjfk. abarti makyaj yapma, benim ellerim titriyor bfjfkf konusamiyorum kekeliyorum bazen😂
04 Yorumla- +1 yıl
Yooooğğğğğğ 4mmmkkkk
- Soran+1 yıl
makyajım mükemmel oldu ya keödpsmxhdomdhd ben de iste konu bulamazsam mal gibi kalırsam diye korkuyom normalde eğlenceli biriyim de ilk bulusma biraz sey iste
- +1 yıl
Vallah tebrik ediyorum
Benim insanlara karşı pek bir heyecanım yok
Değişik geliyor şu an
VAY ANASINI der gibiyim şu an - Soran+1 yıl
@Egzistansiya çok sanslısın ben utanıyorum hep
- +1 yıl
Eğer Anlaşabileceğin doğru kişi ise konuşacak çok ortak noktanız olacaktır. Yok eğer sohbette zorlanırsan emin ol yanlış kişi. Fazla uzatmadan ayrıl.
11 Yorumla- +1 yıl
Dolambaçlı laflardan uzak olun. Herşeyi net konuşun. Açık sözlü ve net konuşmak ilişkinin sağlıklı olması için gereklidir.
- +1 yıl
İlk buluşmada opusmek istedi çocuk benimle benimle normal şeyler konuşmadı cok yanlış insanlar tanidik
01 Yorumla - +1 yıl
sanat ve meslek üzerine konuş bi sanatı ya da mesleği yoksa uzak dur
06 Yorumla- Soran+1 yıl
okuyoruz ikimiz de
- +1 yıl
Meslek edinmek okumayı engellemez
- Soran+1 yıl
meslek üzernden konustuk hep zaten kendini gelistiren birisi kıskandım imkan yaratıyo kendine hep
- +1 yıl
Tut elinden onu çok sev kimseye verme
- Soran+1 yıl
beni sevdi mi anlamadım ki
- +1 yıl
Anlayacağınız birini bul
İçinden nasıl geliyorsa kendini onun yanında nasıl hissediyorsun öyle davran emin ol böyle daha da rahat hissedeceksin kendini
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Konu konuyu açar diyonuzda ben sürekli sorular sordum ilk buluşmada kızdan bekliyorum karşılık alamıyorum delirdim ya 1 saat boş boş oturduk zaten bir dahada görüşmek istemedim
08 Yorumla- Soran+1 yıl
ya ben konusurum da konu bulunursa hatta çok konusmamam lazım cünkü böyle stresli anksiyetesi olan insanlar sessizlik olmasın diye kendi hakkında gereksiz seyleri detayları bile anlatıyolar 🥶🥶 seninki kasıntıymıs ya da aşşırı utangaç
- Cevap sahibi+1 yıl
Sanalda döktürüyordu bebeğim birtanem senle buluşunca şunu yapçaz buraya gitçez. d
- Soran+1 yıl
oa garipmis ya
- Cevap sahibi+1 yıl
öyle malsf umarım seninki iyi geçer
- Soran+1 yıl
iyi geçtiii
- Soran+1 yıl
sanalda döktürüyo yazmıssın ya aklıma geldi bu da bana sey dedi sanalda çok rahattın simdi utanıyosun falan , sonradan açıldın gibi seyler de söyledi keödşdmdhkdndhdjdj dedim utangaç bi insanım beni sal adam
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya normal aslında sanalda yüzyüze değilsin düşünerek konuşabiliyorsun ama reelde öyle olmuyor çoğu insan senin gibi bende karşımdaki kişiye göre utangaç olabiliyorum ama iyi sevindim senin adına 🙂
- Cevap sahibi+1 yıl
En zoruda ilk buluşmadır zaten ondan sonrası spontane gelişiyor
Ya yanyana olup yürümen bile yeterli sen niye tribe girdinki o enerjiyi yakaladın mı zaten konusursun bülbül gibi
00 YorumlaBuram buram aşk kokusu var 😅 bu kızçe aşık brolar destekleyin yensin heyecanını 🤗
03 Yorumla- Soran+1 yıl
asık değilim ya😭😭😭
- Soran+1 yıl
bulustukk asık mıyım emin değilim ama çok tatlıs biriydi güzel geçti utangaçlığım da hemen geçti rahattım🥶🥶🥶
Çok kasma kendini ama ilişkiden beklentilerini söylemelisin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
iliski değil arkadas sadece
Sen nasıl heyecanlıysan oda aynı şekilde senin gibi muhabbet spontane olarak gelişecek zaten iyi şanslar
00 YorumlaSakın ol ne yardımı istiyorsun kendine güven sakın ol
02 Yorumla- Soran+1 yıl
bilmiyorum ya sadece aşırı heycan yaptım
- +1 yıl
o konu actiginda cevap verip kesme o konuyla ilgili baska sorularda sor ya da devam anlat falan
10 Yorumla - +1 yıl
Dur sadece hiçbir şey yapma kendi kendine olur o iş
00 Yorumla - +1 yıl
Rahat ol, karşındaki zaten Abaza olacak. Kendisini kanıtlasın. Peşinden koştur
00 Yorumla Futbol, maç, arabalar. Kesin bu konulardan soru cıkacak... 😂 😁
00 Yorumla- +1 yıl
Bak sevdiği aktiveleri sor. Sanki hiççç tanışmamış gibi yap.
00 Yorumla - +1 yıl
Türk ekonomisinden ve enflasyondan bahsedin.2. nci de de çözüm yollarından bahsedin.
00 Yorumla - +1 yıl
Konuşmada hayatında neler olduğunu sor neler yapıyorsun de zaten konu konuyu açar
00 Yorumla - +1 yıl
Bu kadar panik yapma... Sakin ol dostum nihayetinde o da bir insan.
00 Yorumla - +1 yıl
Rahat ol gerisi gelecektir. Uyum içerisindeyseniz her şey cok kolay oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Sen onu gecersin cenede, konu kendini bulur merak etme
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi