Ewt
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Evleneceğim kişinin meslek statüsü hiçbir şekilde önemli değildir helal haram sınırları içerisinde, işinin olup olmaması da önemi değil..
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahaneden ibarettir..
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir. Birlikte kuvvet doğar benim senin yok, bizim olmalıdır ki ben sen diyorsa evliliğin anlamı yok, sevginin de anlamı yoktur..
Cevap
5Cevap
Kons gibi bir şey değilse tabi ki önemli değil. ki benle evlenirse çalışacağını bile sanmıyorum öyle bir durumda.
O tarz meslek değil. Ama alınan maas farkı olucak. Neden çalışmasını istemiyorsun?
Yoo hiç sorun değil gerekirse benden fazla kazansın. çalışmasına gerek yok çünkü aldığı para öyle durur. o yüzden diyorum.
Senden az kazanıyor. Onun kazandigiyla birikim mi yaparsınız ya da hiç mi dokunmazsinjz
Ne isterse onu yapabilir. ama kalkıp benim param ben kazandım ne istersem onuda yaparım demesin sonuçta birleşik bir hayat yaşayıp 2 kişi düşünüyoruz
Anladım teşekkür ederim yorumun için.
rica ederim.
Dolar 26 oldu bir zahmet düzgün bir işi olsunda ekmek peynir dışında bişey yiyelim
Benim için değil.
Az kazandığın için kendini ezik gibi görmez misin?
Az kazandığını nereden biliyorsunuz ki? İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Meslek diploma kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz o yüzden önemsizdir. 💞
@Kim-Bilir-Belkidee meslekten az kazandığı belki oluyor. mesela sen ogretmensin o savcı. İster istemez bu göze çarpmazmj?
Benim için de önemi yok önemsiz. Hayır çarpmaz bunun kişilik ve karakter ile alakası var. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Bu benim düşüncem benim için önemi olan diplolama ya da meslek maaş değildir.
Çünkü hiçbiri kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz.
Nice diplomali kötü insanlar maaşları yüksek kötü insanlar var ki bu kibarcasi nice kötüleri
İki gönül bir olduktan sonra önemi yok
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksi boştur. 😊
@Kim-Bilir-Belkidee son cümlemdekj söz çok güzel. bunu gündelik hayatımda kullanacağım. Zaman ayırıp yorum yaptığın için teşekkürler.
Rica ederim bende teşekkür ederim senin güzelliğin ki ben kısa yazdım neler neler yazabilirim ama şöyle bir şey var bazen saatlerce anlatsakta sayfalarca yazsak da anlamak istemeyen anlamaz 😅
Anlamak isteyen zaten anlar 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
@Kim-Bilir-Belkidee sizede iyi akşamlar
EyvAllah
Hayırrrr
Ama zamanla göze batmazmi
Şöyle Batmaz Akşam Birlikte Oturup Film İzliyorsanız Evi Ve Yemekleri Birlikte Yapıyorsanız Pek Sıkıntı Olacağını Düşünmüyorum
Peki zamanla bir karşılaştırma olmazmi Başkalarıyla?
Sanmıyorum Pek İlişki Doğru Gittiği Sürece Hiç Bir Şey Olmaz O da İkinizin Elinde
Değil
Zamanla göze batmazmi
Batmaz ne beklediğin önemlidir ben sevgi beklerim evlilikten
Maaş farkı olucak bu da evlilikte huzursuzluk cikarmazmi? Zamanla sevgiyide etkilemezmi?
Para ortak değil mi evlilikte neden çıksın? Ha dersen ki günümüzde tek maaş yetmez o başka ama biri az aldı diye sorun çıkacağını sanmam örnekleri de var çevremde
Rica ederim.
Meslek statüsünden daha önce gelen şeyler var. O yüzden bir önemi yok.
Ne gibi
Karakter sadakat saygı sevgi vs şeyler
Onlar var ancak az kazandığı için hayat kaliteniz düşüyor. Buda birkaç soruna sebep olmaz mı?
Şu zamanda insanların aşamadığı durum bu maalesef. Maddiyatı çok önemsemek. Sevdiğin insanla kuru soğan yesen bal olur. Aradaki sevgi bağı kuvvetliyse bunlar problem olarak görülmez. Nikah masasında iyi günde kötü günde diye başlıyorlar demi sebebi bu işte.
İkinizde parayı onemsemezken çevre bunu önünüze çıkarır. Düşünceler etkilerin, ve pişmanlıklar oluşur.
Yanında sevdiğin insan bunları düşünmezken etrafı dinleyeceksen bir şey diyemem. Çevrenizdeki insanların düşünceleri onlara kalsın. Sizinle aynı evde yaşamiyorlar sizle aynı hayatıda yaşamıyolar. Gereksiz bir şey onları umursamak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar