Beni aşırı seviyor ayrılmak istediğim de intiharla tehdit ediyor, daha önce bileklerini farklı sebepten kesmiş biri.
***Soğutmaya çalışıyorum soğumuyor, 6 ay halıya şey yapsam temizler yine soğumaz***
-Neden ayrılıyorum kişisel tercihim beni sevmesi +1 özellik ama -100 özelliği daha var, kurtulamıyorum imdat.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bu durumu güzelce aciklaman gerek ikiniz içinde daha iyi olucagini söylemen gerek ve yapmiyolar dediklerini inan
Kaç sefer anlattım çok iyi bir insan olmasa ağzına sicicam ama olmuyor yapamıyorum yapım da yok imdat yaa
Alışır zamanla
İntihar etmez dimi
Ya bence etmez edicek olsa ilkinde ederdi bende yaşadım defalarca hemde kendine de zarar verdi ama şu an bı şeysi yok
Bipolar felanmiydi bak 3 aydır günde 5dk iletişime geçmiyorum hayla iyi geceler aşkım yazmış ne yapsam bilmiyor benden
Yani senin dediğin çok farklı bı şey bence ben öyle yapsam fark ederdi bu durumu rahatsız olurdu
Buda rahasiz ama olmuyor işte yapıştı ve kıyamıyorum ama asla ama asla istemiyorum
Sen şimdi direk engelleyemiyor musun bunu yapamıyormusun acaba canım?
İntihar ederse? Kapıma gelirse, engelliyorum çevremdeki insanlara ulaşıyor
Bence sen o kişiye karşı boş değilsin doğrumudur
Yani o seviyorsa sende seviyorsun onu ama bir problem var sadece
Ama bence intar etmez merak etme sadece seni korkutmuş korkuyorsun sende bu yüzden belkide senin bu korkun onu sevdigin için
Hayır asla istemiyorum sadece insan olarak çok seviyorum çok temiz saf iyi kalpli biri benide asiri seviyor ama sevmiyorum bana sarılması öpmesi iğrendiriyor yapamiyorum
Canım keşke basinda baslamasaydin ya onla bir yola cikmasaydin çünkü canım şundan dolayı igrendigin biriyle nasıl bir ilişkiye başladın ki bunu anlamadım
Hayır ilk 3 ay güzeldi sonra gerçek yüzü ortaya çıktı soğudum son 4 aydır kurtulmaya çalışıyorum
Gerçek yüzü nedir anlatta bı yardımım dokunur belki
Rol yapmış önemi yok istemiyorum ve kurtulmak istiyorum ona zarar vermeden
Bence sen başka bir erkek bul ve o Erkek arkadaşın o çocuğa desin ki kızdan uzak dur desin vs ama çocuğa zarar vermesin asla sadece gözü korksun aklıma bişey gelmiyor başka
Teşekkür ederim suanlik kısa ilgisiz cevaplar verip kendimden soğutmaya çalışıyorum taş olsa çatlar birgün bikicak? Kim günde 2dk bile zor konuşan 3 ayda dışarı da sadece çay içen sevgiliyi ister
Her yerden engelle
Ya intihar ederse? Kapıma gelir
Seni zarfliyor inanma ayrilma diyo yapıyor
Ama daha önce yapmış biri yine yaparsq
İntihar etmesin diye ömür boyu basindami bekleyeceksin
Oda doğru Allah yardımcım olsun
Sen bundan mesul değilsin sonuçta onun günahı Kendine olur sen tamamen kurtulmak istiyorsan engelle yoluna bak bu olumsuz düşünceleri kafandan at önüne bak
Allah kurtarsın
Aminn