Merhaba 22 yaşındayım. Bu çocuk beni 13 yaşından beri seviyordu. Bıkmadan usanmadan bekledi. Ben niyeyse hiçbir zaman gitmek istememiştim. 22 yaşına geldik herkesin baskısına dayanamadım tamam konuşalım çıkalım dedim. O beyefendi herkesin hayran kaldığı çocuk resmen içinde bana karşı bir sapık barındırıyormuş. Ne giydiğimden, yaptığım spora, attığım fotoğrafa, saçımı kestirip kestirmeyeceğime, estetik yaptırmama (göğüs küçültme) kadar karışıyor. Benimle evlenirse eğer çocuk hemen olmalıymış. Genç baba olmak istermiş. Çocuk olunca annesinde kalmalıymış. Onların orada çocuğu pirince basarlarmış. Ailesindeki herkes bana hayran kalmış. Evlenince çalışamazmışım. 2. Üniversiteyi okuyamazmışım Neler neler. En çok rahatsız eden de canım saçma konuşuyor. Miğdem arıyo, dağmat, saten, herkes gibi konuşuyor. Ben fazlasıyla bakımlı biriyim, her gören çok beğenir. Fiziğim de yüzüm ve saçım da. O ise Gerçekten dişlerini fırçalamıyor ve gelip benim dişlerime hayranlıkla bakıyor. Tatile gitmeme sinir oluyor, onunla gidip onunla yatmam icin herşeyi yapacağını söylüyor. Sadece uyuyacağız diyor. Tabi yemezler Ne yapmam lazım. Acil lütfen.
+1 yılBelli ki takıntılı. Onun yaşı da mı sizinle aynı yoksa sizden büyük mü? Ve bu takıntı hem ona hem de size oldukça kötü zararlar verebilir. Bu tür kişilere ayrılacağınızı söylemek de zor. Kendine yediremez, "bir daha yapmayacağım yeter ki ayrılma benden" gibi yalanlar söylemeye başlar. Eğer siz ısrarcı olursanız ya ağlar, ya kendini küçük bir çocuk gibi gösterir ya da şiddete başvurur. En azından benim etrafımda olanlar bu yönde idi. Sizi herkesten kısıtlıyor, etrafa karşı soyutluyor sizi. Belki kendisi farkında değil ama bu psikolojik bir rahatsızlık sanırım. Siz madem ki sevmiyorsunuz ve sadece ona bir şans vermek istemiştiniz bunu ona söylemelisiniz. Çok denedim sevmeyi ama olmuyor, hala seni sevmiyorum gibi şeyler söyleyin kırmadan ve sinirlendirmeden.
Şahsen ben insanların değişebileceğine inanmıyorum. Özellikle bu karakterde bi insan psikolojik destek almadan değişemez bana göre. Bu konuyu aileniz ile konuşmalısınız, gerekirse onun ailesi ile de. Olmuyorsa olmaz yapacak bir şey yoktur ama size yalvaracak. Gerçekten kafanız uyuşmuyorsa ilişkinizi bitirmekten başka çare yok. Bir an önce onunla konuşun ve kafanızdakileri anlatın. Ve tenha bir yerde konuşmamanızı tavsiye ederim çünkü böyle kişilerin bir anı diğerini tutmuyor. Size bol şans diliyorum. Umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır bu ilişki ve umarım ikiniz de en iyi hallerinizle sonlandırırsınız bu süreci...
- Mavibakkal -
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru yazmışsınız. Bir kere ayrılmayı denedim ve Birdaha yapmayacagım diye ayaklarıma kapandı. Yeter ki gitme bırakma beni diye ağladı
- +1 yıl
Artık olmayacağını öğrenmesi gerekiyor. Sırf o istiyor diye tüm yaşamınızı onun yanında geçiremezsiniz. Evet sevmeye çalıştınız ama olmuyormuş. Sevmediğiniz birinin yanında ömür boyu yaşamak size tam bir işkence olacaktır. Yalvardı, yakardı, ağladı, kendini yerden yere atmış sırf siz barışın diye. Ve barışmışsınız. Yine aynısını yapıyor çünkü zihnine yer etti bunu. Hani küçük çocuklar var ya. Yere düşer kalkmak istemez. Anne baba kaldırsın ister bilerek kalkmaz, debelenir durur yerde. Sonra anne/baba kıyamaz kaldırır ise o çocuk hep o ilgiyi ister. Düştüğü zaman hep onlar kaldırsın ister. Ama çocuk ağlar, yerden yere yuvarlanır sırf siz kaldırın diye, eğer ki kaldırmazsanız ve biraz sabrederseniz ömrü boyunca orada kalamayacağını anlar, yorulur ve kendisi kalkar. İşte siz bu 2. kısmı yapmalısınız. Eninde sonunda ayrılığın geldiğini unutmamalı. Ağlasın, teselli verin. Kırmayın yoksa zarar verebilir. Ama olmuyor, beni biraz olsun sevdiysen benim mutlu olmamı istiyorsan buna anlayış göster diyin. Umarım en kısa zamanda kabullenir bu durumu ve sizi rahat bırakır
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Sorunuz olursa yazabilirsiniz ve konuştuğunuz zaman yazarsanız tepkisini çok sevinirim
Soran+1 yılMutlaka yazacagım🙏
Soran+1 yılBugün ayrılmaya gittim. Yanıma geldiğinde sarımsak yemişti. Midesi kokuya hassas birisi olarak kokuya dayanamadım. Konuşamadım bile. Doğrudan eve gittim
- +1 yıl
Kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm. Son durum nedir? Sarımsak kokusu geçmiştir elbet, yeniden konuşmayı denediniz mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılHoppala paşam yavaş ol deseydin. Itaatkar bir köle arıyor kendine. Bak benimde bir sevgilim vardi aynı böyleydi beni o kadar öz güvensiz hale getirmişti ki ben hiç farketmemistim düşün. Ayrılınca hafifledim farkında olmuyorsun. Şu an hayatimda biri var ona şükürler olsun. Önce kendinizi sevin sonra kulları seversiniz boş ver ayrıl gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılİnanın ben cok sosyal biriyim. Bunu kendimi övmek icin demiyorum. Milli sporcuyum, çevrem çok geniş. Dikkat çeken biriyim. Bunları bana kendisi de söylüyor ve diyor ki benim yanımda zaten çok dikkat çeken birisin. Böyle olmanı istemiyorum
- +1 yıl
Dikkkat çektiğini biliyordu ona göre yaklaşsaydi rahatsız olacaksa baştan yaklasmasaydi sana. Onda aşağılık kompleksi var anlaşıldı. Kendisinden üstün birini (her yonden) yanında istemez ya kendine benzetmeye çalışır narsist olur ya da başka şeyler. Uzak durmalısın
Soran+1 yılÖyle yapıcam teşekkürler
Size ilgi gösteren çocuğun gerçek yüzünü ve yaşam tarzını erkenden anlamış olmanız ve aranızdaki yaşam stili ve karakter farkını teşhis etmiş olmanızı tebrik ediyorum. Çoğu insan bu tarz şeylere dikkat etmiyor ilişki içerisinde ama siz bu tür davranışlara bakmakla çok doğru bir iş yapıyorsunuz. Eger onunla evlenirseniz size apaçık benim kölem gibi olacaksın demiş aslında, siz de doğal olarak böyle bir hayat istemiyorsunuz. Yapacağınız şey basit, olayı en yalın haliyle onda anlatacaksınız. Düşünce yapılarınızın ve hayata bakışınızın uyuşmadığını ve farklı dünyalara ait olduğunuzu nazik bir dille anlatacaksınız sonra da iletişimi keserek kararınızdan dönmeyeceğinizi hissettirmeniz gerekiyor..
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılYani bilemedim ne diyeceğimi.. seven erkek tabiki değer verir. cocuk sana değer veriyor. Bazi hatalari yokmu... tabiki var fakat asilmasi imkansiz değil. Ilna edebilir ve kendi isteklerinide erkek arkadaşına yaptirta bilirsin. kiskanc olmayan erkek inan ki yoktur. seven deger veren kiskanir. tamam bu abarti olmuş biraz ama seninde yardiminla bu olayi basit bir sekilde çözersiniz. Tabiki olay çıkmaz hal alip senide dinleyip saygi diymazsa ozaman dilediğini yapmakta özgürsün. burada yapman gereken ilk önce kendine bir sor... seviyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sordum kendime. Ama bu davranışları olan birini sevemiyorum. Hatta yeri geliyor beni sen bilmezsin o ortamları görmedin diyerek aşağılıyor. Birde o ortamlara girersen ilişki biter diye de ekliyor..
- +1 yıl
Ozaman ayrilmalisin guzel kizim yapacak en dogru karar bu olur. Ne uzat bu ilskiyi nede arkadaş kal yolun başındasin hic girme o yola
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
ayrıl direk böyle cahil ve geri kafalı insanlarla sevgili olunmaz kimin ne dediğini umursama. bu çocuk seni 13 yaşından beri sevmiyor sana takık sapık yani ona ayrılmak istedğini söyle eğer kabul etmezse ailenle konuşmanı tavsiye ederim ve sakın o mağara adamı ile EVLENME SAKINN!!!
32 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmem. Allah yazdıysa bozsun
+1 yılOkurken ufunet bastı hele o yazım yanlışları 🤦♀️ Ayrıl bu kadar rahatsızsan neyi bekliyosun.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapacağı şeyden korkuyorum biraz ve bunca yılın hatrı, insanların onu kaf dağında görmesi
Niyet ettim sevgilime tasma takmaya diyerek başlamış resmen oğlan bu neee ve aşırı ozguvensiz biri o yüzden tatlım amaç seni kaybetmekten korkmasi o yüzden bırak ya -dağmat , saten- dediğinde birakmaliydin ta djdjsj
16 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahaah napacanız diyince deliriyorum 😂
- +1 yıl
Ya bu arada seninkine benzer bende yaşadım yıllarca peşimde koştu etti foto atmama karisiyodu süslenmeme kiziyodu 2 dakka cevap vermeyince napyosun sen kimle konsyosun ss at diyodu yani genelde takintili bi sevgi durumu bu işler işte o yüzden yol yakınken dönünce var ya öyle bi kendini rahat ve özgür hissediyosun ki daha sağlıklı kafa oluyo hemen ayrıl soğudum ettim diyerek
Soran+1 yılİnşallah bugün yapacağım 😂
Soran+1 yılTek korkum dışarıdan millete kendisini çok beyefendi göstermesi. İnsanların söyleyeceği laflar çok sinirime dokunuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu derece rahatsızlık duyduğunuz biriyle olmanız zaten hata.. Bu denli nefret ettiğiniz birinin karşısına geçip ayrılmak istediğinizi söylemeniz kadar normal bir şey olamaz.. Bitsin deyin ve yolunuza bakın.. Ne yani bu esaret mi? Keyifli günler.
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz zaten, ayrıntılarıyla. Ben hala karar veremiyorum düşünmem gerek de, uzun süre arada buluş-buluşma. Zamanım yok de, ordayım şurdayım filan soğut kendinden. Öyle kaprizleri olan erkekler istemedikleri, sevmedikleri şeyleri yapan kadından uzaklaşmak ister, hatta kaçar. Takıntılı biriyse anne babanı haberdar et.
10 Yorumla
+1 yılLütfen böyle birine daha fazla tahammül edip kendi kul hakkına girme. Ona ısınamadığını, devam ettiremediğini söyle. Diş fırçalamak en basit iş, onu bile yapmıyorsa pis birisidir ve ilerlerse midenin bulanacağı daha fazla şey görürsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru hatta şimdiden görüyorum. Kız gibi göğüsleri var ve sarkık. Belki bu çoğu kişi için sıkıntı degil hava atmak için de demiyorum ancak ben spor camiasına giriyorum. Böyle biriyle girdiğimi düşünsen
inanamıyorum böyle erkeklerle aynı ortamda bile durmam bilinçli olman çok güzel cidden engelle heryerden rahatsız ederse polise şikayet edeceğini söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılBilinçli olmak ne işime yaradı ki..
Daha başta böyleyse sonradan ağzına scar
Böyle sevgimi olur. Bizde seviyoruz tuvalete sıçma rahatsız olursun gel ağzıma sic daha rahat edersin diyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılYaa ahaha teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini direkmen ayrılmak istediğini söyleyeceksin ve engelleyeceksin olay bu kadar basit yani zorla güzellik diye bir şey olmaz istemiyorsan bunu karşı tarafa söylemelisin karşı tarafta bunu anlayışlıkla karşılaması gerekir eğer ki anlaştıkla karşılamıyorsa seni sürekli rahatsız taciz ediyorsa Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsin
10 Yorumla Benim de vardı böyle bitane, çok seviyo diye kıyamıyodum falan, sonra hareketleri çok irite etmeye başladı. Midemi bulandırıyodu, yanıma da yakıştıramıyodum. Tarzına falan müdahale ettim ama karakter degismşyo yok. Ve gercekten cok sapık oldugu kanısına vardım. Ayrılmak icin koz bulmaya calıstım buldum da, tiktoku varmıs, bisey paylasmıyor ama full popiş me*me tiktoklaronı takip etmis. Bana da cok moralim bozuk olan bi gece belaltı sohbet etmeye calısınca ben bi güzel sövdüm. Soğudum senden aklın fikrin nerede yazma bana bitti dedim. Kudurdu tabi bu. Yüzük almıştım falan bitmedi bitemez dedi aradı yazdı defalarca. Engeli bastım kapıma geldi, bitti gercekten seninle konuscak biseyim yok seni sevmiyorum ve istemiyorum seninle bi ömür geçiremem ben dedim. Sonra daha da hiccccc konusmadık. Öğk hala aklıma gelince midem bulanıyo, hemen bitir hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende bundan korkuyorum. Kapıma gelirse. Ya da altta okudunuz mu bilmiyorum bacağımdaki yarayı attığım olmuştu. Bunu millete yanlış anlatır mı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ben iliski de yasamıstım, anlatabileceği bir sürü şey vardı. Ama benim tehtidim daha büyüktü, senin bu sapıklıklarını annen bilse senden ayrıldığım için teşekkür ederdi bana demiştim. Çevremden kimseye bişey diyemedi, ailen biliyorsa ailenle paylaş bu durumu bence. Ben anneme söylemiştim. Sonra kim ne derse desin zaten canım, bir salağın korkusuna hayatını mahvetme. Ağzı olan konuşur, sen hayatına bak lütfen.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok sevdiği aşikâr hakkını yemeyelim, senin havan da bir milyon o da belli ) küçümsemek için söylemiyorum, yani tarzlarınız, hayata bakışınız farklı. o klasik) Bu halde anlaşamıyorsunuz, ileride hiiiçç anlaşamayacağınız besbelli. Sonuç olarak ayrılacaksınız o kesin görünüyor. Ne kadar anlaşamasanız da sana çok ters de gelse adam yıllarca seni sevmiş, beklemiş ve bir araya bir şekilde gelmişsiniz. Ona hürmeten kırmadan, fazla üzmeden usulünce söyle.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var kız kendine bakıyor diye eğitimli diye kendini beğenmiş mi oluyor yani ayrıca bir adam beni seviyor diye onunla evlenmek zorunda değilim bana köle gibi davranacak bir adamla işim yok benim. O kadar seviyorsa madem benim hayatıma saygı duyar. Onun keyfine göre yaşamamı beklemez sevgi bunun neresinde acaba? Yok onu yapamazsın yok bunu yapamazsın çekilecek gibi değil yani.
- +1 yıl
Ya şimdi görüşleri farklı olabilir, uyulmayabilir, bir sürü şey olabilir. Ona göre tedbir alırsın, bir araya gelirsin, ayrılırsın, her seçenek elinde. Sadece hiç ama hiç uyuşmasan, tamamen de ayrılsan, öküz bile olsa gerçekten seven insanın ki yazılanlardan öyle görünüyor sevgisine hürmeten kırmadan, fazla üzmeden yapmak gerek dedim. Sevgiye, aşka hürmetimiz vardır.
+1 yılBence ona düzgünce derdini anlat, birbirinize uygun olmadığınızı, ondan hoşlanmadığını söyle ve bitir bu işi. Eğer peşini bırakmaz ve anlayış göstermezse şehir değiştir. Genç baba olmak dışında istediği şeyler çok yanlış ve akıl alır gibi değil.
10 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılmak istediğini söyleyeceksin bu kadar basit, nazik olmana bile gerek yok. Yazdığı sürece engelleyeceksin hep, hiç iletişim kurmayacaksın. Ha bu sürede de onda rahatsız olduğun şeyleri ona karşı silah olarak kullanabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKılık kıyafetine karışıyorsa kıskançtır sapıkca değil diyecektim ki. Baş başa uyumak falan vs gibi şeyler biraz farklı yana çekilebilir. Biraz kötü olmuş, hep şu çevre baskısı yüzünden insan yapmayacağı şeyleri yapıyor. Hayat senin hayatın kafana göre takıl. Ayrılma konusuna gelince güzelce belirt şu hareketlerinden senden soğudum de ve artı bakımsızın göründüğün gibi çıkmadın değiştin de.
04 Yorumla
Soran+1 yılSapıklık dediğimi açayım biraz. Gögüsünden öpmek istiyorum, uzun öpüşmek istiyorum, göğüslerini küçültmene asla izin vermem, bana ne zaman nude atacaksın, duştan çıktıysan fotoğraf atsana gibi gibi. Tabi bunların hiç birini yapmadım. Sadece bacağımı atmışımdır açık şekilde. Umarım bu da sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yılOwww baya baya şey …… bu da moda oldu He nude at şunu at vs vs. Baya ileri gitmiş göğüslerinden ona ne onu da çözemedim büyüktür ya da küçüktür büyütürsün küçültürsün vs. Baya kudurmuş sonuca bağlamak istiyor belli. Kazaya kurban gidersin. Keşke bacağını da atmasaymışsın.
Soran+1 yılBacak dediğim öyle seksi bi şekilde değil ya yara olmuştu onu atmıştım
Cevap sahibi+1 yılHe anladım. Nasıl bir devirdeyiz çözemedim. Ayak atsan el atsan bile tahrik oluyor insanlar. Eskiden di o seviyorum vs. Gerçi ona da inanasım gelmiyor. İnsanlar birbirlerinin dış görünüşünü ve cinselliği düşünüyor. He buara da baba olmak istemesi normal insanın içi gidiyor bazen dışarda görüyorum hele kız çocuklarına bayılıyorum öyle tatlılar ki … kız kuzenim var üniversiteye gidicek halen benim gözümde 1,5 2 yaşında gibi. Mamasını yapardım, gezmeye çıkartırdım, parka götürdüm. O kadar çok seviyorum ki anlatamam. Rabbim isteyenlere sağlıklı çocuklar versin. Belki onun ki de o histir baba olmak istiyordur kendi çocuğunu sevmek ama diğer yaptıklarından sonra bu aklımdaki düşünceyi de batırdı…
+1 yılBen artık başkasını seviyorum falan de. Ne yap ne et ama ayrıl bu çocuktan. Bu dünyaya bir defa geliyorsun ve hayatını bok etmesine izin verme. Bu hayat senin, dış baskıları s. et ve kesinlikle bir daha tek bir mesajına bile cevap verme. Mesajına cevap verdikçe umutlanmaya devam edecektir. Başkasını seviyorum de ve hemen engelle her yerden.
10 Yorumla
+1 yılSevmediğini istemediğini söyleyerek ayılabilirsin. Sırf o seni seviyor diye niye birlikte olasinki. Başka seven olmayacak mı sanki? Kendi sevdiğin biriyle birlikte ol
10 YorumlaSeni Çok Sıkmış Onun Mesajlarına Aradığı Zaman Cevap Verme Olmadı Ters Davran Olmadı Gıcıklık Yap Onunla Buluşma Bana Bir Daha Mesaj Çekme İstemediğini Açıkça Belli Et En Güzeli Bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. çok baskıcı belki de uzun bir süre sonra elde edince ortaya cıkmıstır bu baskıcı kısmı kaybetmek istemediğinden
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha çok kaybediyor. Baskıcı olmasını kaldırırım ama bakımsızlığını kaldıramam. Pislikten kolunda sivilceler çıkıyor..
+1 yılKotu yönlerini gormeye başladıysan aşk bitmiş artık yaptığı hersey gözüne batacak bitirmenin en iyisi gibi görünüyor ikiniz icinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olarak zaten maçı daha en baştan kaybetmişsin. Ve nasıl ayrılabilirim diye sormana gerek var mı, ayrılmak isteyen zaten ayrılır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTerk et şu dağ ayısı hanzoyu bu ne ya kendine eş mı seçiyor köle mi belli değil uzak durun zihniyeti kadını kendine mal gören erkeklerden
10 Yorumla Net olarak ayrıldığını söyleyeceksin, başka yöntemi maalesef yok. Seni yoran ve içini sıkan birisi, bu biraz sorun, ailene anlat ve bitir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence sizin aranızda yollar denizler var en kısa zamanda ailenede şöyle ayrılın bu çocuk daha çocuk diyorum çünkü kendini hiç geliştirmemiz hatta geliştirmeye yeltenmemis bile sonu kötü olmasın yol yakınken ayrıl görüşme
10 Yorumla
+1 yılbir şey sorucam bu ge... rizeakılar yüzünden kızlar her erkeği böyle sanıyor ya harbi bu embesili gönder bana 5 dk ver ayrılcaksınız ama şeyy yanına geldiğinde suratı biraz yamulmuş olucak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahap teşekkürler
- +1 yıl
valla bak şaha kaldırmazsam onu bende birsey bilmiyorum hatta ilk o bana vurmasına izin verice m ki beni dövebileceğini sansın ama sonra g... tunden kan alırım😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. S*ktir git amg yobazı de ayrıl. Uzun konuşmaya gerek yok bunun için değmez. Aynen dediğim gibi söyle
10 Yorumla
+1 yılAcil ayrılman lazım😂
Siz ayrı dünyaların insanlarısınız! Böyle söyle10 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrıl tabi ki başına bela mı arıyorsun? Böyle bir sevgi biçimi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacağın çok net... Yol ver gitsin. Sen de rahatlarsın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkumaya dayanamadım toksik ilişki. Bu kaç kurtul çabuk
10 Yorumla
+1 yılUmarım kurtulmuşsundur böyle tipler yapışıp kalıyor. Kurtulamamışsan kendinden soğutmaya çalış. İstemediği şeyleri yap zıttına git hep.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm ama kurtulamadım. Üstüne birde beni suçlu çıkarttı. Yarın görüşecegiz tekrardan
- +1 yıl
Böyle tipler den kolay kolay kurtulamazsın dediğim gibi sevmediği şeyleri yap sürekli kendinden soğut keko keko hareketler yap gerekirse
Soran+1 yılDuygularımla oynadın dedi😂 resmen suclu çıktım. Sadece belli bir süre görmek istemiyorum. Ve günü geldiğinde defol demek istiyorum
- +1 yıl
Sende benim duygularımla oynadın deseydin 😂 özgüvenlerine bitiyorum ya eve temizlikçi arıyor sanki kriterlere bak
+1 yılBence bunu ona kırmadan söyleyerek ayırlabilirsin çünkü süreç uzarsa onun için daha kötü olur yol yakınken şöyle
02 Yorumla
Soran+1 yılKırmadan söyleyecek bir yol arıyorum ama yok. Her dediğim onu kırar
- +1 yıl
O zaman Kirman gerek ilerde daha çok kırılmaktansa şimdi kırılsın
+1 yılÇabuk acilen şunu hayatından çıkar hiç bı saniye bile bekleme.. engelle şunu
11 Yorumla
Soran+1 yılBugün yapmak için gittim. O kadar saygısız ki yanıma sarımsak kokarak geldi. Bir de dibime dibime girdi. Konuşamadım mide bulantısından.. Diyeceklerim bu kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyahu acil kaçman gerek hala soruyor musun? bu nasıl tip böyle
16 Yorumla
Soran+1 yılSebep yok sebep bunları söylediğimde insanlık hali aldattı mı başka bişey mi oldu sana deliler gibi aşık diyip konuyu kapatıyorlar
- +1 yıl
senin gibi iğrenç bir insanla evlenemem diceksin olcak bitcek ayrıca yatağa atmak istiyormuş. daha ne olsun
Soran+1 yılSadece uyumak istiyor muş öyle bişey olabilir mi ya
- +1 yıl
yahu masumane de neden yatıyoruz? sevdiğimle yanyana olmak ona sarılmak yetmiyormu?
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum
- +1 yıl
zarara uğramanı hayatını zindan etmeni istemem. muhtemelen aranızda ciddi bir kalite farkı var. bir davete gittiğiniz düşün. aranızdaki gömlek farkı net ortaya çıkacak
+1 yılBu kader rahatsızlık duyduğun ilişkiden hâlen ayrılmamak, aşırı mantıksız geliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılKorku
- +1 yıl
Neyin korkusu?
Soran+1 yılBir kere ayrılamayı denedism fazlasıyla rahatsız etti. Ciddi manada ayaklarıma kapandı. Ben sensiz yapamam bak bir daha yapmayacagım gibi şeyler söyledi..
- +1 yıl
Bunun sonu illaki olacak bu gidişle. Böyle düşünerek evliliğe gidemezsiniz
+1 yılIliski yasarken kendi iradenizle yasamissiniz, ayrilirken de bi yolunu bulun. Bunu da millete sormayin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. adam ruh hastası açıkca onunla olamıcaanı sölicen yapcak bişi yok
10 YorumlaAçık açık söylemelisin ayrılmak istediğini. Sen anlatınca benim bile midem bulandı...
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah daha neler var anlatamadığım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarıyla aşık da değilsin ayrıl kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine bir soru sor mutlu muyum. Eğer mutlu değilsen ayrıl. Ayrıca dişini de firçalasın bi zahmet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın net saplantılı bir tip yol yakınken bırak
00 Yorumla kararlı durman lazım bitirmek konusunda ki o da anlasın
00 Yorumla
+1 yılBalık baştan kokmuş işte. Devam etmek büyük hata gibi.
00 YorumlaRuh hastası takıntılı bu. İstemiyorum de ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılBacım nolur nolmaz bir ruhsat al da küçük bir emanetle gezin bence arkadaşta potansiyeller gördüm gibi sen daha yakınsın tabi konuya ama söylemiş olayım ben de.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sadece bir kere ayrılmak istediğimde bırakma beni diye ağlayıp sinirlenmişti, birde iş yerinde bir adam bana yürüdü diye kolumdan tutup itmişti. Korkuyor muyum bilmiyorum ama sevmiyorum
+1 yılyürütemediğini söyleyip ayrılırsın..
böyle biriyle olmak zor..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe nolucak ona da ver bir kere hep başkası yararlanmasın
00 Yorumla
+1 yılBuraya bu kadar yazmana gerek yoktu. Konuşacaksın ayrılacaksın bu kadar. Başka da yolu yok üzülürse üzülür yapacak bir şey yok sen kendini düşün hayatinin geri kalanı senle olcak çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen ya buraya yazıyorlar ediyorlar ayrıl gitsin sanki dünya sonu dimi bende bunları hiç anlamıyorum:)
+1 yılBu nasıl Bi ahmaklık ya inanamıyorum sen nasıl katlanıyorsun bu hay hayvan herife nasıl sana böyle davranıyor aklım almıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBunlar daha bir kısmı. Katlanma sebebim bana sürekli senin için ölürüm diyerek gözümü boyaması ve dışarıya çok beyefendi durması
- +1 yıl
Ya bişey diycem sana vaktin varsa sohbet edelim mi seninle biraz
- +1 yıl
Ben seni dinlemek yardım etmek istiyorum
Soran+1 yılTabi mesaj atayım
Cevabını biliyorsun "ayrilmalisin" ..
20 Yorumla
+1 yılOna karşı olduğunun tam tersi ol örnek seni seviyorum de ama onun sevmediği şeyler yap sensin de ama ona yalan soyle
00 Yorumla
+1 yılözelden söv engelle bas tekmeyi
10 YorumlaNe mi yapacaksın? İletişimi keseceksin 🤷🏻♂️
10 Yorumlasenin de bi özel hayatın var buna saygı duymayan erkekten olmaz
00 Yorumla
+1 yılgorustugum baska biri var gibi bir bahaneyle onu kendinden uzaklastirmani oneriyorum
00 Yorumlabu aşk değil takıntı😱
11 Yorumla
Soran+1 yılBende takıntı oldugunu düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılfizik ve mental olarak mağara adamı gibi geldi :)
10 Yorumla
+1 yılYol ver yawrum, ben sana ısınamadım de geç
05 Yorumla
Soran+1 yılSebep aranmayacak mı
- +1 yıl
Isınamamak bir, sebep değil mi
- +1 yıl
Seni tanıdıkça senden tiksindim de, sana saygı duymuyorum bu sebeple seni hayatımda istemiyorum de
Soran+1 yılDoğru çok doğru teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayırlı olsun
+1 yılBune ya kolemi istiyor herseyine karısabilecek..
02 Yorumla
Soran+1 yılSporcuyum. Sahalara çıkartmıyor
- +1 yıl
Defet gitsin kendi psikolojisini bozsun ya da kendine kole bulsun
Ayrıl ondan o ne öyle
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorusumu begenir kisin
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri