Merhabalar öncelikle..
Bu siteden anonim bir şekilde insiyatif istiyorum çünkü artık kendim doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek kadar manipüle edildiğimi düşünüyorum.
3 yıllık erkek arkadaşımı pek çok hatasına rağmen affettim. İlişkide aranan bir sevgili oldum ona her zaman, hep alttan alır küs uyumazdım. Sevgimi ilgimi güvenimi eksik etmedim. Çok yanlışlar yaptı, sevdiğimden pek şok şeyi sindirdim. Aldatma hariç her şeyi yaşadım.
Bu insan beni her konuda çok kısıtlamaya başladı. Sadece kadınların olduğu bir spor salonuna dahi gidemiyordum. Kendi özgüvensizliğine bağlıyordu. En son bir olay yaşandı ve ben gerçekten haksız yanım olduğunu düşünmüyorum.
Mezun oldum bu yıl. Gitmeden önce farklı şehirlerden arkadaşlarım olan üç yakın kız arkadaşlarımla buluştuk bir şeyler yapmak için. Ne yapacağımız belli değildi, kafede oturdul okey falan oynadık biraz. Hu bahsettiğim üç arkadaş gerçekten karakterli düzgün kızlar. Yakın bir arkadaşım “zaten mezuniyetimiz de olmuyor, keşke bugün klüp değil de canlı müzik tarzı bir yere gitsek” dedi. Sonra hareketli canlı müzik olan yer arıyorduk. Eski sevgilim ile iki kez gittiğim ortamı cidden temiz olan pub tarzı bir yer vardı. Oraya götürdüm arkadaşlarımı. O günün sabahı zaten benden yok yere ayrılmak istemişti. Akşamına kalbim kırık olduğu için napıyosun bile demediğimden ben canlı müziğe gidiyorum demedim direkt haliyle. Geceye doğru beni aradı ve ben de onlarla oraya geldiğimi söyledim (ama ne dans vardı ne alkol müziğimizi dinleyip arkadaşımızın evine gittik) konum attım, haberleştim, o günün sabahı bana hakaretler etse dahi ona şarkı ithaf ettim oradayken gönlü olsun diye. Bana sürekli “istanbul nasıl yer bilmiyor musun 9da 10da evinde ol” diyordu. Arkadaşlarıma sürekli rezil oluyordum. Çok tölere ettim. Bu son olaydada geç kaldığım için özür diledim ama beni merak ettiğini söyleyen adam gece beni zerre sormadı. Normalde de hep kısıtlar ama bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sormazdı. Çok sevdim. Konuşmaya çalışmama rağmen “ben sana hakim olmak istiyorum, beni dinleyecektin” diyip her günü zehir etti bana. Ayrıldık.
haksız olduğum bir yanım olmadığını bilsem dahi bilmek istiyorum. İnanın asi bir karakterim yok ve bu olan çok nadir bir şeydi. Her zaman öyle yerlere gitmiyordum. Zor zamanımda asla beni anlamadı. Özellikle erkek arkadaşlar kendileri birini sevse ne yaparlardı merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer