Güncellemeler
+1 yıl
Sizce tavrım doğru mu bu şekilde devam etmeli miyim

Artık bunaldım doldum gerçekten hep arkadaşlarıyla bir şeyler yapmasından bıktım benimle bi halt yapmıyor onlarla daha zevk alıyor sanki nişanlıyız bu arada 1 saatlik yol var aramızda tamam benzin fiyatları arttı ama otobüsle gel bende geliyorum varsa yoksa eve çağırıyor anasıgile bıktım orada oturmaktan kendi gezecek beni eve kapatacak utanmadan ayağına çağırıyor birde sinir oldum daha geçen gittim doğum günü için kendisi hiç gelmiyor benim yanıma cidden sinir oldum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yok gelemem deyip bırakmak en güzel cevap olurdu her çağırdığında gittinse böyle olması normal
Hayır gitmedim defalarca ona söyledim hep ben gelmicem diye hiçte gitmedim en son doğum gününde gittim oda evinize gelmem sahilde kutlarız dedim öyle yaptık bunaldım ya artık aramızda 1 saat var ben orada okuyordum ondan onlara daha sık gidiyorum şimdi eve döndüm hiç buluşamıyoruz gelmiyor bile ben orada okuduğum için buluşuyormuşuz biz şu an hala beni ayağına çağırıyor gerçekten sinir oluyorum arkadaşınla gez ayağına çağır beni benzin fiyatı arttı evet ama bende otobüsle geliyorum bunlsr bahane hep sen gel erkeksin sen bir kere hanımda olduğunu hissedeyim ama nerde bize bile ta bayramda geldi hep bana gel diyor sanki hayat onlardan ibaret ben gitmem artık hayatta ama ben buna anlatamıyorum çok bunaldım beni anlamıyor artık o arkadaşlarıyla görüştüğü kadar benimle görüşmüyor insan nişanlısının yanına gelmez mi ya içimi döktüm ama kötü mü yaptım sence haklı mıyım napayım bundan sonrasında
O zaman hak etmiş iyi yapmışsın
Adam zaten vizyonsuz sahilde yatçam nedir yA kdjdka iyi yapmışsın.
Haklı mıyım sence bu konuda
Gereksiz tepki vermişsin
Haksız mıyım
Haklılık Haksızlık olarak bakmam ben kendini bu kadar yıpratman değmez sadece
Ama sinir oluyorum gerçekten tükendim artık ona bu konuyu anlatmaktan bıktım yoruldum anlamaması hala devam etmesi beni ayrıca sinir ediyor gerçekten kafayı yicem nasıl bir beyni var nasıl anlamaz bir insan ya yıpranan ben olıyorum haklısın bu kadar bi şey yazmamı bile haketmiyor bundan sonraki tavrım sence nasıl olmalı
Komple arkadaşlığını bitir
Nişanlıyız biz ekimde düğün var eşyalar alındı nasıl bitireyim
Olabilir Nişanlısın diye evleneceksin diye bir kaide yok aşkın bittiği yer de mantık başlar mantığın olduğu yerde aşk olmaz 30 yıl sonra biteceğine şimdi bitsin çünkü insan değişmez bu adam evlendiği zamanda arkadaşlarıyla gezip tozacak bunun kahrını çekeceğine kendine yeni bir yol bul at nişanı gitsin başta çok canın acıyacak ama sonradan sonraya doğru bir karar verdiğin göreceksin
Tavrın doğru değil, tepkin çok fazla.
Ee haksız mıyım ben neden beni haklı bulmadın
Haklı olabilirsin. Fakat tatlı dille anlatmak varken, öfke boşaltmak hiçbir zaman iyi sonuçlar doğurmaz.
Sevdiğinle oturup bu konu üzerinde konuşmak, fikir almak ve derdini anlatmak varken, bu tavır iyi olmamış.
Ben böyle düşünüyorum.
Ben bu konuyu artık konuşmaktan bıktım yoruldum anlamıyor adam hiçbir türlü anlamıyor güzel dilden de anlamıyor bu dilden de anlamıyor hala bana aynı meseleyle gelmesi beni dinlemediğini gösteriyor ben daha nasıl iyi dille buna bir şeyi anlatayım anlamıyor beyin almıyor ama haklısın şimdi ben böule öfkeli yazınca bana kötü şeyler yazar kötüye gider durum eminim haklısın bu konuda ama snir olduğum bir konuyu güzel dille nasıl yazabilirdim ki
Eve gelince sevişmiyor mu seninle?
Ne sevişmesi ya annesi babası var oturuyoruz hep beraber
canım adam, yan odaya atamıyor mu seni 😂
Ya saçmalama ailesi var nişanlıyız diyorum iyi misin
Sevişmiyorsanız Burhanla eğlenmesi gayet normal 😂