Eşim sürekli benden şüpheleniyor. Evi terk etmeli miyim?

İyi akşamlar kızlar ben 8 aydır evliyim ve evliliğimden mutsuzum eşimle 1 yıl sevgili kaldık gece clubünun müdürüydü işi o ben problem etmedim işini hatta sevgiliyken felan sürekli beraber gidiyorduk eğleniyorduk neyse evlendik ve evlendikten sonea çok değişti sürekli beni kısıtlamaya başladı karımsın namusumsun onu yapamazsın oraya gidemezsin işe giremezsin çalışamazsın onu giyemezsin evde perdeler açık olmayacak sürekli benden şüpheleniyor aslında hiç ona yanlış bir hareket yapmadım görmedi de ama paronayak gibi biri mi giriyor bu eve ben işteyken bi yere mi gidiyorsun kamera taktırıcam bu eve felan diyor bilmiyorum ve doğru dürüst evlilik hayatımızda yok evlendik evleneli 1 kere dışarı çıktık dışarı çıkmayı sevmiyor balayına bile götürmedi aylardır evdeyim çok bunaldım arkadaşlarımla dışarı çıkmama da karışıyor burnumdan getiriyor beni hiç düşünmüyor zaten evde de 7 24 elinde bir telefon hiç düşmüyor sürekli iş iş işten başka bir şey yaptığı yok onun önceliği iş olmuş ben değil hiç benle vakit geçirmiyor evde bile bi balkona çıkalım bi kahve içelim felan yok veya bi yürüyüş yapalım bile demiyor cinsel hayatımızda bitti sayılır işi yüzünden 15 günde bir felan giriyoruz herhalde şimdi bayram geliyor bayramda ben evdeyim o yine akşam yok beni götürmüyor bile artık seninle uğraşamam diye ben tek yaşamaktan sıkıldım tek yaptığım şey yemek yap bulaşık topla çamaşır ütüle evi temizle yat uyu 7 8 aydır aynı hayat insanlara özeniyorum eşleriyle ne güzel vakit geçiriyor diye hiçbir romantiklik bir şey yok ama beni çok sevdiğini söylüyor kaç kere boşanalım dedim ben sensiz yapamam ayrılmak felan yok diyor seni seviyorum bilmem ne diyor bu sevgi midir nedir bu bilmiyorum ve ben evi terk etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok uğraştım bu yuva için ama değerimi bilmedi

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar ne yapmalıyım
Eşim sürekli benden şüpheleniyor. Evi terk etmeli miyim?