arkadaşlar eşimle alakalı bazı şüphelerim var benim bir kız arkadaşım var kendisi evlenip boşandı alımlı ve güzel bir bayan eşimin birkaç ortamda ona baktığını farkettim. bunu kendiyle paylaştığımda çok büyük kavgalar yaşadık evde ve bana akla hayale gelmeyecek yeminler edip öyle bişi olmadığını söyleyip durdu kendi gözümle gördüğüm şeyemi inanacaktım yoksa yeminlerinemi? o bana yemin ettikçe ona olan güvencimin azaldığını gördüm. hatta birgün içkili bir ortamdan eve dönerken o arkadaşımda bizimleydi ve eşim alkol almamıştı ama biz kız arkadaşımla baya bir alkol almıştık ve kız arkadaşımın ağzından şöyle birşey çıktı eşimin adını telaffuz ederek benim rakımdan içti o benim rakımdan içti falan diye mırıldandı ben bununu eşimle paylaşmadım çünkü evimde yine kavga çıkacaktı ve benim o arkadaşımı kıskandığımı kendime güvenim olmadığını düşünebilirdi artık çok sık aynı ortamlara gelmemeye özen gösteriyorum eşimede bu konuyla alakalı hiçbir konuşma artık yapmıyorum ama yaşadıklarımdan dolayımıdır nedir hep içimde bir şüphe kaldı duyun dernek olduğu zaman aynı ortamda olmak zorunda kalıyoruz ve ben sürekli onun ona bakıp bakmadığını izlemekten sıkılmış durumdayım ve içimden bir ses aralarında birşey geçtiğini söyleyip duruyor kendi kuruntummu bilmiyorum kuruyormuyum kafamda bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana ben bu içimdeki savaşı nasıl yenerim ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
özellikle erkek arkadaşlar sizce bunu ititraf ettirebilirmiyim eşimle nasıl konuşursam bişiileri bana analatabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer