örnek vericem
mesela makyaj yapmasını istemez ama makyajlı kozlara bakarlar ya da açık giyinmesini istemez ama açık giyinenlere bakar takip eder neden böylesiniz
örnek vericem
mesela makyaj yapmasını istemez ama makyajlı kozlara bakarlar ya da açık giyinmesini istemez ama açık giyinenlere bakar takip eder neden böylesiniz
Nedeni basit kıskançlık ve malı gibi kendi gibi görmesi eşini.
Kendisi nasıl makyaj veya açık saçık giyinmezse erkek vazifesini yükler anlam olarak sadece onun için kadındır başkaları için kadın kavramını yok etmek ister.
Başkalarına da sahip olma isteği fazla olduğu için onları da dizginlemek dürtüsü yüksektir bakar bakar durur oysa imkanı olsa onları da aynı yapacaktır.
Zaten böyle malı gibi gören erkekleri seçen kadınların çoğu mutsuzdur veya alışılmış psikolojiyle kabullenir seçeneği olmaz sanır.
Karakterim böyle değil böyleleride erkek olamaz zaten namusu 2 bacak arasından arayan bir kimliksiz aşağılık kompleksli bir varlık
Cevap
10Cevap
Ben öyle değilim bunu yapanlar serseriler işte.
Kendi eşini açık giydirip herkese sergi mi etsin
O zaman o da milletin eşine kardeşine bakmayacak.
Göz bu kayıyor işte
Cevap sorunun içinde, ben etrafa bakayım ama onlar benimkine bakmasın kafası…
Ben sadece tesettürlü seviyorum ve sadece onlara bakıyorum yanındakide öyle olur zaten
O daha tatlı gelir erkeklerin huyu pis
Tamam da madem öyle seviyo neden kendi ilişkisindeki kadının yapmasını istemiyor anlam veremiyorum
Bazıları böyle onursuz ve şerefsiz
Ben öyle değilim mesela
Bilmiyorum
seks için cunku
bacım cocugudur
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar