Kas ve dövme bir erkeğe özgüven katar mı? Kadınlar bu tarz erkeklere mi aşık olurlar?

Kas ve dövme bir erkeğe özgüven katar mı? Kadınlar bu tarz erkeklere mi aşık olurlar?

Açıkçası kızlar neyini çekici oluyor bilmiyorum ama ben kadınlarda bile aşırı dövme olayını sevmiyorum, bir insanın karakterini sevin adamlarını sevin düd dürüstçe sevmesini seveyim görüntüsünü sevmeyin, tamam görüntü yakışıklılık güzellik önemli yani önüne gelen çirkinlerde birlikte ol demiyorum ama her şey bir görsellik demek ki dengeyi iyi kurmak gerekiyor
Kesinlikle öyle. Değerli olan karakteridir her kim olursa olsun
Ya tabii ki her şey karakterli olmuyor şimdi mesela birlikte olduğun ya da eğlendiğin insan biraz da yanına yakışacak hani karakteri güzel deyip bu sefer de yanına yakışmayan biriyle evleniyorlar ondan sonra da aynı evde zaman geçirmeye başlayınca birbirlerine sıkılıyorlar yani hem biraz görsellik olacak hem aynı kültürden aynı karakterden anlaşma olacak
Herşeyden birazcık haklısın dengeyi kurmak önemli
Kesinlikle öyle bana katıldığın için teşekkür
Ne demek yorumun için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Hayır, kaslı ve dövmeli olmak bir erkeğin çekici olması için yeterli değildir. Çekicilik, kişiden kişiye değişen bir kavramdır ve her bireyin kişisel tercihlerine, kültürel etkilere, değerlere ve yaşam tarzına bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Çekicilik, dış görünümün ötesine geçen bir kavramdır. Kişilik, iletişim becerileri, entelektüel kapasite, mizah anlayışı, empati yeteneği gibi faktörler de çekicilik üzerinde etkilidir. Bireylerin çekici bulduğu özellikler ve kriterler farklılık gösterebilir.
Önemli olan, insanları sadece dış görünüşleriyle değil, kişiliklerini, değerlerini ve içsel niteliklerini tanımak ve değerlendirmektir. Gerçek çekicilik, bir kişinin içsel ve dışsal özelliklerinin bir kombinasyonudur ve her bireyin tercihleri farklı olabilir.
Bu yorumu bütün erkekler okumalı. Özellikle kas yapıp kendini dünyanın en yakışıklısı görüp tüm kızları etkilerim zannedenler.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bu kişiye göre değişir ben kadın için konuşursam evet kadınları dövmeliyken çekici buluyorum ama bu sevgi anlamında değil yani sadece güzel görünüyor. yine genel konuşursak Bir erkeğin çekici olup olmadığı, kişiden kişiye değişen bir konudur ve farklı insanlar farklı şeylere çekilebilir. Kaslı ve dövmeli olmak, bazı insanlar için çekici bir özellik olabilirken, diğerleri için önemli olmayabilir. Çekicilik, sadece dış görünüşle sınırlı değildir. Kişinin karakteri, kişiliği, zekası, mizah anlayışı ve diğer içsel özellikleri de çekicilik üzerinde etkili olabilir. İnsanlar genellikle bir kişiyle bağlantı kurmayı ve onunla bir ilişki geliştirmeyi düşündüklerinde, dış görünüşün yanı sıra kişinin diğer özelliklerine de önem verirler.
Kadınların aşırı derecede şekilci olduğunu düşünmüyorum. Kas yapan erkekler, zihinlerinde özguveni kasa bagladiklari için kendilerine guvenmeye ve kızlara daha kendinden emin yaklaşmaya başlıyorlar. Erkeklerin çoğu bence yanılgıya düşüyor kas konusunda, kızların bizim gibi düz mantık baktığını düşünüyor.
Kadının doğasında anneyle kurduğu ilişkiyi devam ettirmek vardır, istisnalar olsa da bunun kanıtı kadın sevdiği adamla cinsellik yaşamak ister mesela.
Boş yere spor salonlarında kas yapıcaz diye uğraşıyorlar. Güzel açıklamışsın değindiğin noktalar çok doğru. Mesela ben erkekte kastan önce zekasına karakterine bakarım. Çoğu kadın da böyledir. Ama çoğu erkek kas ve dövmelerle gereksiz bir özgüvene girerler. Aslında bu durum çok itici gelir bize
İtici evet. Zeka kadınları etkiliyor bu gerçek. Çirkin, cılız adamların yanında güzel kadınlar olmazdı. Bu genellemelerin hepsi yanlış 🙂
Kas yapmanın en iyi yanı insanın dayanikliligini artırması ve enerjisini yükseltmesi, başka. esprisi yok
Cevap
11Cevap
Vallahi kadının ne istediğini bulmak kolay ama kadınların ne istedikleri birbirlerini tutmuyor mesela biri der para biri der güç biri der sakinlik biri der romantizm biri der bana köpek gibi davransın 🥲 o yüzden biz kadınLARA değilde bence ilk önce onların bize uyması gerekiyor 😁 kötü bir reklam olabilir belki ama bana istediğim herşeyi verebilcek kadına dünyada cenneti sunabilirim yani o konuda kendime güveniyorum 😊
sen kadınsın söyle bende ikiside var yeterlimi
Bence yeterli değil ama çekici bulan çookk
Genel olarak bakıldığında kaslı erkek sevilir tabi dövme pek sevilmez. Ama kişiden kişiye göre değişir ya zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben dövme sevmem mesela
Bana göre kaslı cekicide dövme değil dovme sevmem kendimde yapmam karşı cinsten de istemem dövme yaptırmasını
Kas her türlü çekicilik katar bu değiştirilemez bir gerçek ama dövme konusunda pek emin değilim
Kas yapacağız diyip beyinleri eriyor beyni olan erkek olsun yeterli
Yeterli olmaz kadınlar yeterli görmez sohbet muhabbet de önemli 🙄
Dövme sevmiyorum ama kaslı vücut ayrı bir aura ve özgüven katıyor
Değil sen ona 1.90 boy ekle yine elinin tersiyle itiyorlar beni
Karakter gelişimi hepsi tamamsa… Kas ek olarak candır…
hedef Sixpack
Bence değildir. Bu arada herkes dövmeyi sevmez bence
Genelde kızlar böyle erkeklere aşık olarak her şey dış görünüş değil ki
Bir de tüylü olması lazım
Dış görünüş karakteri belli etmiyor çok insan tanıdım üstünde elbisesi yok çok insan tanıdım elbisevar ama içinde kimse tok
tipi de iyi olmalı ama %50 evet
Beni pek cezbetmiyor
Azerilere sormuyor zaten sen git
👍🏻
Üzüldü qaqa
Bir bambılının sözüne uzulseydik ohoo. 😂 sen bırak beni üzmeyi keyfimin k sini kaciramazsin, bak dalgana pəysər
Yetmeeez
boyu da uzunsa eğer yeterlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?