Güncellemeler
+1 yıl
Sevdigim adama ihanet edemem, hem ona hem kendime etmis olurumm eger baskasini secersem..
kendimi neden yakim? sevmedigim biriyle evlenmek bence mantiksiz?
asla mutlu olamazsin.. cunku kalbinin bir ucunda sevdigin biri var cunku
kendimi neden yakim? sevmedigim biriyle evlenmek bence mantiksiz?
asla mutlu olamazsin.. cunku kalbinin bir ucunda sevdigin biri var cunku
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıktır et sevgi falan boş iş evlenince öyle olmuyor o uğruna öldüğün adam dan öyle bir darbe yersin ki görücü usulü evliliği mumla ararsın inan bana
cidden oylemi? o gorucu zaten iki gun icinde oldu hersey.. bir gun once kadin geldi bana oyun oynadilar beni gorsun diye.. sonra ertesi gun ogluyla cikip geldii biranda okadar gorucu geldi bukadar olmamisti
Sen ne dedin peki kabul ettinmj
Yok kabul etmedim canimm.. daha bugun bir kac saat once haberi verdik onlara. Yazik beklemesinler daha fazla.. zaten onlarda hemen bahane ariyor. Niye neden.. birsey varki kabul etmedi su bu.. annem diyor guzellikleki kizim evlilige hazir degil Şu an . Istemiyor hayalleri var diye. Yok illa bir sebep olacak. Annemde dedi zaten bizim zorumuzla gelip gorustu sizinle.. biliyorsun sende dedi
Hayatına devam et
pff :(
Yakınlaşma falan olmuşmuydu aranızda
sadece bir kere bulusmustuk oda tesaduf.. o an ayni ortamdaydikk.. sonra ben ordan cikarken yanima geldi ve gorustukk. yanimda kardesim vardi buyuzden derin konulara girememistikk.. Ama enaz 2 aydir konusuyoduk
İstemiyorsa çok zorlama bence. Zorla güzellik olmaz
Aynenn oyle canimm… ama tamamda coook asiri derecede sacma biranda yazma demesi
Başka bi şey olmasın? Başka biri falan olabilir mi mesela
Yok sanmiyorum yoksa hic cevap vermezdi o..
Seni üzmek istemedi belki. Seni üz eden ayrılmak istemiş olabilir
Bilmiyorum.. konusurkende diyordu seni asla uzmek istememm…
Hanii haddime degil diye
Aşko üzücü ama yapacak bişey yok. Yani sen elinden geleni yapmışsın. Bundan sonrası için ısrarcı olursan onu zorlamış olursun. Zorlamayla yürütülen ilişkiler de biyerde patlak veriyo
Aynenn canimmm.. haklisinn..
Ona bulusmak istedigimi soyledim ama nezaman nerde birsey demedim.. o mesajimi okudu. Genelde okudugunda ve yazmadiginda geri yazar dururdum kuruntu yapardim. Bu sefer yapmadim. Dedim yazarsa yazar heralde istemiyor neyse salla dedim..
Aradan 10 saat gecmisti enaz onun mesaji okumasindan. Bir baktim yazmis olur diye.. ben sok oldummm.. o ara ben mesajina girmedim usten okumustum.. dedim hemen bakmim merakli melaat gibi. Sonrada bende sagol dedimm. Bakalimm.
Buluşalım mesajına ne cevap verdi anlamadım 🙈
Bişey dicem gizliden çıksam mesaj atsan olur mu burdan muhabbeti takip etmek zor oluyor 😂
Evet olur bulusalim dedi😅
Hı şu ayrılık buluşmasını mı diyosun
Ayrilik icin demedim.. onu gormek istedigimi soyledim.. oda kabul etti
Ama ayrılık konuşması yaptı galiba demi
Yok yapmadi😅
Hangi buluşmadan bahsediyoruz ben anlamadım galiba 😂
Hahahaa neysee bosverr😂😂😂
Biz zaten bir kere bulustuk. Oda tesaduftu. Kendi geldi yanima. Ilk karsilasmamizdi.
Sonra simdi icin ben istedim onunla bulusmaya. Onada evet dedi bakalim
Oo buluşun bakalım belki aranız düzelir ne dersin 😅
Aaayyy insallaaahhh vallaaa🥰🥰🥰
Dikkat et ama buluşunca evine falan gitme 😂😂
Yokkk kizzz delimiyimm aslaa gitmemm.. evinin adresi bende var ama gitmemm yani. Tabii bildigimden haberi yokk oda bi ayri konuda😂
Aşko erkek milleti biliyosun. Dışarda yakınlaşmak okay de ev tehlikeli. Dışarda ileri gidilmiyor sonuçta 😂 😂
Ahahahha aynenn oylee. Yok yokk sukur oda dinini bilen biri okadarinida yapmaz. Beni biliyor. Bir kere sakasina dedim geliyorum sana gibisinden aksam yemegi icin. Sonrada dedim sakaydi gelmem. Oda dedi biliyorum
Heyecanlanmıştır ama sen öyle diyince 😅
Hahaha yokk kiizz
Aşko ben biraz bu konularda esneğim. Yani manitamla biraz da olsa yakınlaşmayacaksam niye manitayım 😂😂
Hahahaha yoookk bizde oyle istee. Manitam olacaksa oyle havadan sudan icin degil evlilik icinnn🤩
Evlilik de olsun biraz d yakınlaşma d olabilir nolcak hoşuma gidiyo böyle şeyler benim 😂😂
Hahahha inanirimm.. tabii insan sevdigi kisi kollarinda olmak ister
Evet sevdiğim kişiyle beraber olmak çok zevkli bişey 😂😂 ona dokununca kendimi kaybediyorum resmen
Aaayyy neguzeelll.. kiizz yoksa cinselliktemi var?
Var evet oldu bişeyler 😂
Abowww🥺😅 ilk’inmiydii
Evet ilkimdi ve sonum olcak inşallah 😂😂
Amiiiinnn insallaaaahhhh❤️
Ahh ahh aynı benim durum ahhhhhh
pff :(
Benimki evli Şu an ama ;(
ahhhh bu iste cok kotuu.. yok benimki bekar
Dertlesl mi
yok olmaz ksura bakma
Peki
Devam etmelisin
tesekkur ederimm, haklisnizz ama bunu nasil yapacagim acaba
Biraz karışık durumun gerçekten hayatına devam ettiğini görünce sana muhtemelen geri döner ve bu sefer diğer adama yazık olur
aynenn onada yazik etmek istemiyorummm ;( buyuzden okadar kararsizimmkii neyapacagimi bilmiyorummm :(
Özelden yazar mısın detaylı konuşalım
yok olmaz sagol
Bekle, seven bekler
yaa hic gelmezse?
Gelir , gelmeyecek diye sevmediğin biri ile olmaktansa beklemeye değer.
keske gelecegini bilsem son nefesime kadar beklerimm :( ama bu gelmez diye dusunuyorumm
Birazda iyi taraftan düşün, Bir ömür geçireceğin insanı beklemek daha iyi, rastgele biri ile yaşanmaz.
Evet oyle.. ama oda cok iyi birine benziyor.. beni sevebilecek birisi.. hatta ilk goruste begenmis ve sevmis🙈
İlk görüşte sadece şekil olarak beğenir, nasıl biri olduğunu bilemezsin. Belki evlenmek için evleniyor,
Bilmiyorumm artikkk.. cok zor durumdayimm
Fazla düşünme, Rahat ol sadece, Güzelce bayramını geçir.
Aynenn oyle yapmam gerekiyor.. ama iste gorucude annemi rahat birakmiyor kizimiz bizi fazla bekletmesin su bu
Annen evlenemeyecek sen bir ömür geçireceksin,
Evlenmiş olmak için evlenme bi şekilde kabul etme.
Tesekkur ederim. Aynenn cook haklisiniz
Rica ederim. İyi Bayramlar
Sagol sizede🥰
🙏😊
🌸
anneni karşına al ona de ki anne sevmek mi sevilmek mi güzel diye sor bakalım ne diyecek
@sevdatsyrk34 oooww bak bu agirdii🥺