Lütfen dua edinnn 😅 valla çok heyecanlıyım elim ayağım uyuştu
Ama olmazsa da sağlık olsun
Kabul ederse zaten yazmam kendisi yazsın baane😮💨
Ama olmazsa da sağlık olsun
Kabul ederse zaten yazmam kendisi yazsın baane😮💨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynı durumda oldum. Yazdım , cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Bu yüzden adam gibi sevilmek kızların hakkı değil.
🥺 kötü olmuş ya
Benim ne suçum var bende evimde adam akıllı oturuyorum öyle aynı zamanda 13568421567 kişiyle de konuşmuyorum tek net biriyim
Ben kendi açımdan konuşuyorum. 1 kere sevdim , aldatıldım. Unutması yıllar sürdü. Yıllar sonra olmaz ama dedim ilk defa gene sevdim. O duyguyu tekrar yaşadım. Sırf ablası gibi olan arkadaşı benden hoşlanmış diye reddedildim. Bir daha sevmek mi , bence gerek yok. Kadınlar umursamayanı çok sever , çok seveni hiç umursamaz. Olay bu kadar basit.
Geçmiş olsun çok kötü olmuş ama ilk defa birine böyle istek attım🥺 lütfen dua et olur mu
Hakkında hayırlısı. Ama şöyle bir şey var. İnsan sevildiğini bildiğin de birden kendini göklere çıkartıyor. Vazgeçilmez zannediyor. Ve bu durum onu inanılmaz egoist biri yapıyor. Bu yüzden şu an bulunduğumuz dönemde kimse sadâkatla sevmeyi de bilmiyor , sevmese de seveni incitmeden kırmadan onu sevmediğini de söyleyemiyor. Ortada hep bi cam kırığı kalıyor. Buda genelde sevenin yüreğine batıyor. Selametle , hakkkında hayırlısı olsun. Bizim ki bana engel attı o ablası yüzünden , senin ki umarım iletişim kurar.
Haklısın valla bende öyle boş bir heves ettim galiba yaranı deştim özür dilerim 😔
Amin teşekkür ederim
Rabbim gönlüne göre hayırlı birini sana nasip etsin
Kusuruma bakmayın farketmedim ekleyenin siz olduğunuzu.
Eklemek mi ben eklemedim ki
Yanlış yoruma yanlış cevap kusuruma bakmayın. Birisi eklemiş bende farketmediğimi dile getirdim de yanlış yere yazmışım. Kusuruma bakmayın.
Estağfurullah sorun değil 🥰
Bir erkeğin hoşlandığından asla emin olamazsın bu heyecanlar güzel ama kendini çok kaptırma derim, inşallah mutlu olursunuz aşko bu kurban bayramına yakın zamanda Allah dualarımizi kabul eylesin
Amin yaa teşekkür ederim 🥰😂
Ama sürekli bana bakıyor ve gerçekten çok masum bakıyor gözbebekleri o kadar büyüyordu ki göz rengi görünmüyordu
Rüyamda da gördüm konuşmak istiyormuş ama bilmiyorum bekleyecez
Yaa bunlar çok tatlı heyecanlar isteğine döndü mü yoksa bekliyor musun
Döndü kabul edeyimm😂
İhihihi 😁 bol şans beybii
Teşekkür ederim 🥰😂
Eminsen niye korkuyorsunki?
Bir insanın içine korku varsa olmaz o iş.
denendi onaylandı.
Korku değil heyecan buu😅
Yazdıkların onu gösteriyor ama şüphe ile yazmışsın. Umarım dilediğin gibi olur.
Şüphe değil heyecanlıyım aslında amin teşekkür ederim 🥰
Kabul ederse yaz buraya ☺️
Olur 😅 ayy çok heyecanlandımmm
Bitane çikolata ye iyi gider heyecana 😃
Boğazımda kalmaz inşallah 😂