Aşk İlişkileri Göğüs üstüme benimle sevgili olur musun yazdım hoşlandığım kişi teklifi mi kabul eder mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım kişiye sevgililik teklifini boyle yapicam sizce kabul eder mi? Eder Etmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Göğüs üstüme benimle sevgili olur musun yazdım hoşlandığım kişi teklifi mi kabul eder mi sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Göğüslerinin ne kadar güzel olduğuna bağlı değişir shshshs 1 4 Yorumla Soran +1 yıl En beğendiğim yer dedi Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Yani yorum yapabilmek için dedigim gibi bilmiyorum nasil olduğunu yazıyı nereye yazdığını Yorumla Soran +1 yıl Tamda göğüs üstü değil omzuma yakın yazdım tabi Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Bir sana zahmet 2 dk beni ekler misin tam olayı çözüme kavuşturalım Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Vay arkadaş biz kız için ölüp bitiyoruz sürprizler hediyeler kız bizi red ediyor senin yaptığın şu an bana bi küfür gibi geldi 😢 1 0 Yorumla
heisenbergin_kedisi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl bi foto at önce biz bi yorumlayalım hele skskskks 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha yok Yorumla heisenbergin_kedisi +1 yıl o zamaaaaaan yaaaalancıııııııııııııııııııııııı :D Yorumla Soran +1 yıl Orayi nasıl atam ya Yorumla heisenbergin_kedisi +1 yıl DM :p Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seni hinxir seni kabul etmesi için ne yapmış 😃 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahha nereye yazam Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Alnına 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Hahha oyle yazıp fotomu atam ahhaha Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Alinyazim ol de. 😃 Yorumla Soran +1 yıl Hahha kabul etmezse napacagim 😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl İbo dan vur gitsin beni şarkısını atarsın 😃 Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla Manquer +1 yıl Hahaaa deli yaa 😂 Yorumla
Arif-571 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Memelerin diri ve dolgunsa eder, sonra emmeye gelir 1 0 Yorumla
cicijolyne Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bana yaparsan ederdim. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl erkek olsan mı :D Yorumla cicijolyne +1 yıl şu an yaparsan da ederim aşk. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Yorumla Soran +1 yıl lez misin :D Yorumla cicijolyne +1 yıl ¯\_( ͡~ ͜ʖ ͡°)_/¯ Yorumla Soran +1 yıl alemsin :d Yorumla
Rejeax Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sen ciddi misin yaa o kadar düşücek misin 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Napiyim aynaya mi yazayım rujla normal yazıyla edilmez ki 😃😃😃 cinsellige duskun en beğendiği yer de ora ses kaydımı aticam sevgili ol diye Yorumla Rejeax +1 yıl Kendini kullandırtıcaksın yani Yorumla Soran +1 yıl Napiyim direk evlenelim mi diyim? Yorumla Rejeax +1 yıl Kızım teklif edeceksen direk git konuş ne oranı buranı açıp kullandırtıcaksın kendini öyle yaparsan senin k. ş. r olduğunu düşünür Yorumla Soran +1 yıl Ben ciddi düşünüyorum adam dusunmuyo tek düşkünlüğü cinsellik konuyu hep o tarafa çekiyor sanalda ses kaydı yazıyla teklif mi olur 😃 görüşünce yüzüne desem sacma olur bilemedim özel olsun istiyorum bi pankart filan Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl edilmesini isterdin sana Yorumla Rejeax +1 yıl Ben kız olsam tek düşündüğü cinsellik olan biriyle hayatta sevgili olmazdım bi baltaya sap olamaz öyleleri Yorumla Soran +1 yıl Onu bizde biliyoruz da aşık olduk bi kere Yorumla Rejeax +1 yıl Aşk değil bence seninki hoşlanmışsın ama aşk değil öyle birine aşık olunmaz ki insan aşık olduğu kişiye veya sevdiği kişiye o gözle bakamaz ki Yorumla Soran +1 yıl Hoslanti aynen Yorumla Rejeax +1 yıl Ee kızım öyle birine niye oranı buranı göstericeksin ozman😅 Yorumla Soran +1 yıl Elime tükenmez kalemle yazsam ozaman ahhahababa Yorumla Rejeax +1 yıl Ben sana söyleyim ona böyle bişey dersen kabul eder senden bi güzel nudeları alır sonrada sıkılır bırakır gider sende pişmanlığınla kalırsın 😉 Yorumla Soran +1 yıl pişmanlık sonu farkındayım ama nereye yazaym el fikri nasll Yorumla Rejeax +1 yıl Özelden bi yaz sen bana 😅 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Eder. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence aynaya rujla mi yazsaydim daha iyi böyle mi 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Göğüslerinin ne kadar güzel olduğuna bağlı değişir shshshs
En beğendiğim yer dedi
Yani yorum yapabilmek için dedigim gibi bilmiyorum nasil olduğunu yazıyı nereye yazdığını
Tamda göğüs üstü değil omzuma yakın yazdım tabi
Bir sana zahmet 2 dk beni ekler misin tam olayı çözüme kavuşturalım
Vay arkadaş biz kız için ölüp bitiyoruz sürprizler hediyeler kız bizi red ediyor senin yaptığın şu an bana bi küfür gibi geldi 😢
bi foto at önce biz bi yorumlayalım hele skskskks
Haha yok
o zamaaaaaan yaaaalancıııııııııııııııııııııııı :D
Orayi nasıl atam ya
DM :p
Seni hinxir seni kabul etmesi için ne yapmış 😃
Hahha nereye yazam
Alnına 😃😃
Hahha oyle yazıp fotomu atam ahhaha
Alinyazim ol de. 😃
Hahha kabul etmezse napacagim 😄
İbo dan vur gitsin beni şarkısını atarsın 😃
Haha
Hahaaa deli yaa 😂
Memelerin diri ve dolgunsa eder, sonra emmeye gelir
Bana yaparsan ederdim.
erkek olsan mı :D
şu an yaparsan da ederim aşk. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
lez misin :D
¯\_( ͡~ ͜ʖ ͡°)_/¯
alemsin :d
Sen ciddi misin yaa o kadar düşücek misin
Napiyim aynaya mi yazayım rujla normal yazıyla edilmez ki 😃😃😃 cinsellige duskun en beğendiği yer de ora ses kaydımı aticam sevgili ol diye
Kendini kullandırtıcaksın yani
Napiyim direk evlenelim mi diyim?
Kızım teklif edeceksen direk git konuş ne oranı buranı açıp kullandırtıcaksın kendini öyle yaparsan senin k. ş. r olduğunu düşünür
Ben ciddi düşünüyorum adam dusunmuyo tek düşkünlüğü cinsellik konuyu hep o tarafa çekiyor sanalda ses kaydı yazıyla teklif mi olur 😃 görüşünce yüzüne desem sacma olur bilemedim özel olsun istiyorum bi pankart filan
Sen nasıl edilmesini isterdin sana
Ben kız olsam tek düşündüğü cinsellik olan biriyle hayatta sevgili olmazdım bi baltaya sap olamaz öyleleri
Onu bizde biliyoruz da aşık olduk bi kere
Aşk değil bence seninki hoşlanmışsın ama aşk değil öyle birine aşık olunmaz ki insan aşık olduğu kişiye veya sevdiği kişiye o gözle bakamaz ki
Hoslanti aynen
Ee kızım öyle birine niye oranı buranı göstericeksin ozman😅
Elime tükenmez kalemle yazsam ozaman ahhahababa
Ben sana söyleyim ona böyle bişey dersen kabul eder senden bi güzel nudeları alır sonrada sıkılır bırakır gider sende pişmanlığınla kalırsın 😉
pişmanlık sonu farkındayım ama nereye yazaym el fikri nasll
Özelden bi yaz sen bana 😅
Eder.
Sence aynaya rujla mi yazsaydim daha iyi böyle mi 😀
Görmem lazım öyle yorum yaparım