Aşk İlişkileri 40 yaşında olsanız ve kötü bir evlilik sonucu boşanmış olsanız evlenirmiydiniz ben düşünmek bile istemiyorum:)? Sensiz_hayatbu Takip Et Xper 1 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Kesinlikle Hayır Nerde sabah orada akşam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 40 yaşında olsanız ve kötü bir evlilik sonucu boşanmış olsanız evlenirmiydiniz ben düşünmek bile istemiyorum:)? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Hayatı paylaşabileceğim iyi bi insan bulursam tabi ki evlenirdim. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kötü bi evlilikten sonra çoğu insan düşünmez ya 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Karar sizin 0 0 Yorumla
hayaletsehirden Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Herkesin kendi kararı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl 40 yaşından sonra evleneceğimi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatı paylaşabileceğim iyi bi insan bulursam tabi ki evlenirdim.
Kötü bi evlilikten sonra çoğu insan düşünmez ya
Kesinlikle hayır
Karar sizin
Herkesin kendi kararı diye düşünüyorum
40 yaşından sonra evleneceğimi düşünmüyorum.