Derin duygulu bakışlar, zihni geniş, içinde de bir masumiyet var
vip resmen muhteşem ama bulumam onu bu dünyada olamaz bize anca sarı dişli pis abazalar yazar
Derin duygulu bakışlar, zihni geniş, içinde de bir masumiyet var
vip resmen muhteşem ama bulumam onu bu dünyada olamaz bize anca sarı dişli pis abazalar yazar
Valla duygusal erkekler hep kaybediyor. Ben bu yüzden hep kaybettim. O yüzden duygusallığı bir kenara bırakmayı seçtim. Çok affedersin ama duygusal olanın ağzına
Bende bunun kız versiyonuyum kırılgan erkekliği olan erkeklere karşı güçlendim pehlivan oldum ağlayamıyorum bile duygularım yok
Aşklar ve tutkular yüzünden vazgeçemiyorum
Doğru söze ne denir?
Evet
Mahsuru yoksa biraz ağlamak istiyorum
Vay be ne duygusal erkeklerimiz varmış. Bu soru şöyle sorulsa: Bu erkeklerin eril enerjisi neden düşük? Bu sitede hiç erkek gibi erkek yok? Deseniz sanırım kılıç kalkanla gelirler. Şu olay da var; ben duygusaldım ama beni hep üzdüler, kırdılar, ben de sert bir erkek oldum, odun oldum diyenler beni bitiyor. Yani zaten kimse, kimseye kötülük etmiyor hatta kimsenin kimseye zararı da yok, ama işte gel gör ki sadece kendisi bu durumları yaşamış duyguları silinmiş, ahh ne üzücü. Arkadaşlar, birileri hayatınıza girdi, çıktı gitti, hayatınızın içinden geçti diye değişecekseniz ( göreceli tabiki, her konuyu barındırmıyorum misal;güven) hiç kimseyi tanımayın, hayatıniza da almayın, hatta siz risk almayın ve yaşamayın ben ipucu vereyeim; hayatınıza iyi ya da kötü kim girerse, kim çıkarsa ne olursa olsun, ikili ilişkilerde sorun yaşayacak, kötü hissedecek, üzülecek ve kırılacaksınız. Göze almıyorsanız başlamayacaksınız, göze aldınız mı? Şu yüzden değiştim demeyeceksiniz. Özellikle de sevemiyorum artık, çok severdim artık sevemem, birisi şey demiş 'Avuç içinden öpüyordum' bunu çok duygusal buldular ve beni yaraladılar ( sjsjsjsjs) artıp öpemem de deseydin, belki demiştir. Neyse uzun lafın kısası, bakarsanız duygusal çok, herkes çok güzel seviyor ama size hiç denk gelmemiş görüyorsunuz burada en az 19, 20 kişi yazmış çogu da duygusal ya da kaybetmişler o yanlarını. Bence kurra ya da deneme yanılma yöntemiyle bulursunuz buradan. Ama lütfen şu duygularını kaybeden arkadaşlarımıza özen gösterin onların yeri ayrı ben bile erkek halimle kıyamadım. Saygılarımla ve sevgilerimle...
Oha en iyi görüş çok doğru her bir kelimesi
Eee ivank beyin işidir her kelimeyi doğru konuşmak :)
Efenim toplumumuzun genel sorunu. Saçma saçma insanlar yüzünden hanımefendiler de çok iyi beyefendiler de üzülüyor. Ben birini 6 sene sevmiştim başka kimseye bakmamıştım yüzlerce km yol gittim arkasından neler neler. Ama olmadı. Sadece 2 senesinde bizim okuldaydı o yol ondan. Yani bilemiyorum tek derdi ciddi uzun ve romantik bir aşk ve iş olan insanlar eziliyor toplumda. Yani ben unide hiç kız ortamlarına girmedim flortim de 2 tane oldu birini burdan buldum birini arkadaşlar ayarladı o kızı unutayım diye zaten 3 4 gün sonra gitti yoksa gonderecektim sonra bitensiyle 1 ay sürdü ama o da olmadı. Antika merakimi bahane ederek gitti ne alakaysa. Yani çok zor bulursanız bana da haber verin soyle hiç dış görünüşüne bakmadan kalbi iyi olan anlastigim herkes olabilir. Dış görünüş nedir ki her kadın güzeldir ama bağımlısı be bakimsizi vardır okadar
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Ben çok duygusaldım eskiden
Ağlıyordum tek başıma köşeye çekilip
Ama artık çok fazla duygusal değilim çünkü duygu insanı mahveder hele ki ağır basıyor ise..
Cevap
54Cevap
Offf allahim sen bensin 🥺🥺 cv kase mühür imza. Ben de aynen böyle duygusal, derin birini istiyorum. Aynen senin gibi düşünüyorum.
Bak sırf o yüzden yengec burcu sevgilim olsun isterdim 🥺
Senin burcun nee🥹
Boğa 🥲
Burçlarla hiç alakası yok ben Ekim karşımdaki de ağustosdu 2miz de terazi. 6 sene kovaladım peşinden gittiğim yüzlerce km yol çabası nele4 neler yaptım ilk 2 seneden sonra hiç görmedim bile. 4. sene denk geldim ama nafile. Ayrıca 2 flortum oldu biri 1 ay biri 3 4 gün sürdü. Biri seninim benn dedi sabahına engelledi öteki de istemiyorum dedi. Antika merakımı bahane etti eski olan hiçbir şeyi sevmen dedi bilmiyor ki klasik araba kadar güzel biseu yok ya giyinisim bile antika nasıl bırakırım:)
@BeratBozkurt evet biliyorum mesela yengec, balık burcudur duygusuzun tekidir, koç burcudur yaydir ama tam tersidir kesinlikle farklı çıkabilir.
@BeratBozkurt Ağustos terazi burcu olmuyor aslan oluyor. ama senin bu dediğinin burcla pek alakası yok gibi sanki:)
Ne bilim yapacak biseu yok kendi kaybetti
Bahsettiğin kişiyim diyebilirim ama bundan hep rahatsız oldular. Sıkıcı buldular ilgi manyağısın diyen oldu. En basiti avuç içini öpmek bana çok masum bi yaklaşım biçimi gelirken ne saçma bi his seninki diyen bile oldu.. duygusallığım kıyamayışım zayıflık olarak görüldü hep
Duygusallığını sapıklık olarak gören insanlar olabilir ya da sende başka bişey vardır
Olanla memnun olmak yerine altında başka biley aradığınız sürece anca arıyoruz ama bulamıyoruz dersiniz..
Durumlar genel değerlendirilmez detaylara bakmak gerekiyor maalesef belki de sandığın gibi değilsin
Belki de senin önem verdiğin şeyleri saçma bulanlara denk gelnişimdir. Bak mesela senin bu yazdıklarını doğru düzgün kimseden duymadım mesela. Ner de bi serseri değer kıymet vermeyen köpek çeken erkek var çoğu kızlar öylelerin peşinde. Sonra biz sıkıcı oluyoruz bak
Onların babaları yobaz sinirli duyguzuz erkekler o kızlarda gördüğünü konfor sanıyor öyle tiplere vuruluyor
Sonra bende bi sıkıntı mı olmuş oluyo. Bir çift göze bakmaya doyamıyoken
Sen duygusuz bir kıza niye bakıyorsun asıl suç bu duygusuz kızkar sadece cinsel hislere sahiptir gerisi midesini bulandırır
Nerden biliym tanımadan duygulu mu duygusuz mu. Kavun mu bu dibini kokliym
Ha bak bilmiyorsun bilmediğine aşık olma kanma hemen
Bilemiyosun. Gönül işte her zaman laf dinlemiyo
😞
Sonuç hüsran işte. Kalbinin ritminden bile anlam çıkarabilen insanlar yok denecek kadar az
Ben de aynısını arıyorum Nerde abaza kadın meraklısı sözde ahlak bekçisi ama ahlaksızın alası gereksizler hep peşimizde
Burada bulabilme ihtimaline sıcak bakıyor musun? Yok bakmıyorsan işin çok zor kaderinde varsa o seni bulur bir şekilde.
burada bulmak istemiyorum sadece soru sordum
Çok detaylı ve güzel tanımlamışsınız ek olarak kendisine saygılı iken karşı cinse de saygı duyan insandır
Aynen öyle hocam 🙏🏻
başıma ne geldiyse duygularımla hareket ettiğim için geldi zaten sen de oynamak istersen duygularımla, burdayım ben 🤞🏻
Onu bulanlarda ağlak diyo emin ol snanasbns
veya daha güzeli samimi gelmiyor diyor…
yok yok daha güzeli gurursuz diyor 😂
——-
Benden daha çok ağlarsa zaten ilginç bir ikişki olur aynı şey değil
Bende ekonomi, teknoloji, bilim, kültür, sanat ve edebiyat gibi konularda konuşacağım birini arıyorum ama banada dudakları silikonlu sigara içen ve öpüşünce kul tablası yalamışım hissi veren kızlar denk geliyor.
Zamanında duygusal oldum da ne oldu? Kocaman bir hiç. Yıllar geçtikçe duygularım körelmeye başladı. 😣
Sarı dişli, pis abazalar 🤣🤣🤣
Nerden geliyor bu cümleler aklınıza..
Sen çok güzelsin, sebepsizde gülebilirsin...
Teşekkür ederim
Estağfurullah , hakettiniz
Bulamazsin cunku insanlardan uzak duruyolar
Haklı olarak çünkü çok üst düzey seviyedeler
Sarı dişli olup tam istediğin özelliklere sahipse peki?
Diş doktoru öneririm
Parası yoksa buna?
Devletteki tedavi şekli malum
Duygusal bir birey, erotizm duyguları geniş olur. Sizin tezinizde sorun olur mu?
Aksine biraz daha mesafeli olur istediğim gibi
Mesafeli derken?
Zor insanlar seçicidirler ve beni seviyorsa kız olduğum için değil karakterimi özel bulduğu için seviyordur güvenilirdir
Sevgi varsa işler değişebilir. Bende duygusal birisiyim ama libidom gereksiz yüksek. Hani acaba dengeyi bozuyor mu acaba diyorum. Bir yanım şiirler yazıyor, diğer yanım aksi.
Dengeyi bozar çünkü libido farklıdır duygu değil hormondur
Yani şimdi ben duygusal değil miyim?
Yani bilemem ama yeri gelince duygusal yeri gelince ateşli oluyorsun büyük ihtimalle
Ah evet, herşeyi yaşamak istiyorum. El ele olup koşmak. Mesela şu gökyüzü bir yerde seyretmek. Geleceğimizi konuş. Delice sevişmek. Tutkumuzu hiç bitirmemek.
ne güzel umarım bulursun onu
Umarım ❤️
🙏🏻😊
Sende bulursun umarım ❤️
Amin🙏🏻🙏🏻
Yengeç Burcu bul benim gibi zarta zurta alınsın sonra spsnosşsmşsşss
Ben önceden öyleydim ama sonradan değiştim, çevremdeki iğrenç insanlar değiştirdi beni..
Dişin orijinal rengi sarıya yakındır der kaçar giderim
Ben çok duygusal biriyim gerçekten eğer istersen ben her zaman yanında olurum
Feminen kız gibi bir erkek mi arıyorsun çok saçma
Sadece kızlar mı duygusal oluyor knk ben ağlak değil duygusal arıyorum
Oturup birlikte ağlayacağın bir erkek mi istiyorsun sjsjsj
Hayır canım benim diyorum ki bak duyguları olan bir erkek ince ruhludur bide eril enerjisi kuvvetliyse tadından yenmez ağlayabilmesi samimiyetini gösterir her erkek ağlamaz ağlıyorsa benim için seviyordur beni bu demek değil ki her gün ağlayacak
Peki umarım bulursun
Balık burcu bulman yeterli
Doğru
Bulursun aramaya beklemeye devam et sadece
Isterseniz telefon numarasi ev adresini biraka bilirim. tesekkurler
Ah be her şey tutuyoduda cok sigara içiyoz az dişimiz sararıyo temizletsekte ordan elendim
Onlar daha insancil
Aynen öyle
Aynen s... belasını sonra dimi
Terbiyesiz ıyy ağzı çamur
Kanka bulunca da duygularının içinden geçiyorsunuz 😢
Valla bu yoklukta onu bulsam altın duvar sararım etrafına o duvarı kimse kıranaz yalnızca ben ve o yaşarız
Aynen aynen zamanında ben de öyleydim sonra içimden geçtiler şimdi hiç kimseye karşı bir şey hissetmeyen taş kalpli birisi oldum
Şu an bende kalpsizim erkekler duygusuzdur misal sen seni seviyorum dersin o seni skmk istiyorum der aynı şey mi? Değil bu nedenle erkeklerden soğudum kusuyorum onlara bakınca
Kadınlar da direk seni skr hemde senin haberin bile olmaz taki seni yüz üstü bırakıp gidinceye kadar
Nasıl skr? Zamanla mı?
Sen ona değer verdikçe onun sana verdiği değer azalır sen onu sevdikçe o senden nefret etmeye başlar sen ona karışmazken o senin her şeyine karışır kısaca sen ona geldikçe o senden gider
Bu cinsiyet meselesi değil ki benim dediğim cinsiyet ile alakalı
Bu da cinsiyet hatta emin ol bu senin dediğinden daha kötü bir skmk
Genelde bulunmaz ahdyeiwjakaka
Evet ya türk hanzoları nerde böyle olacak
Belkide vardır
Biz kadınlara 1 günde küsmedik…
Duygusalım ama keşke olmasaydım
Onlar wrkek degil be
Tam tersiyim helal olsun
Ben galiba çok duygusalım
Balık burcu olan erkekler face sayfasında
Biri beni mi tarif etti, 😄
Duygulandın
Taze tükendi biz bagzi duygulara bedava ettik..
Hafta sonları Pazarlarda bulunabilir belki.
manav erol amcaya uğruyorlarmış :)
Bahsettiğin profil benim yazsan anlarsın
Boga burcu ve ben 😔
Burdayım ben be burdayım, bur-da-yım😅😅😅
Buradayım
Not quickly
Gel beni al lan gel beni al 😄
😅😅😅
Tamam
Burdayım Başak burcuyum 😊
Buyur gel
Her ortamda vardır