Sevgilim kafami karistiriyor?

1 senelik bi iliskim var sevgilim baslarda herkes gibi iyi davranirdi sonradan bunun azalcagini biliyorum tabiki cicim aylari denebilir neyse zaman gectikce bana ilgisi azaldi ilk aylarimiz cok kotu gecti bendenonce bi kac iliskisi olmus ve biri uzak mesafeymis 3 sene surmus bu cocuk pek umrumda degil dese de bana sanki o iliskiden sonra cidden ilgisini kaybetmis hibi gelio nese ben bunu ona soledim sacma dedi sonra benim dogum gunum vardi gelicem dedi gelmedi ondqn sonra 1 ay zaten full bulusmadi benimle sonra bulustuk ama cok iyi davrandi hala bulusma konusunda bazen sorun cikariyor zaman uretme gibi bi derdi yok cani isterse gelir gider mesajlarda da oyle cani sıkılırsa yazmio daha annesini birak arkadaslarina bile sevgili oldugumuzu soylemedi beni oper ama el ele dolasmayi sevmez elini tutunca birak die bagirip elimi iter birini gorunce yanimdan uzaklasiyor aldatildigimi dusunmuyorum bilmiyorum gereksiz guveniyorum bulusmalarin cogunda cidden cok iyi surekli sarilir oper ilgilenir bulusmalarda ama mesajlastigim sanki bambaska bazi konular cok canimi sıkıyor ben artik ne yapacagimi sasirdim ayrilmak istemiyorum ama surekli uzuluyorum bende cok iyi degilim ebet kotu huylarim var ama ben ilgimi sevgimi gosteriyorum bazenleri iyi oluyor hep ugrasiyorsun farkindayim falan dio sevdigine emin olamiyorum ne desem kiziyor bisi konusamiyorum benden sıkılıyor bıkıyor bazen yazmicam dio yidio ben bisi anlatirken bana zamanim yok diyip arkadaslariyla cikio bazen de en sevdigi benmisim gibi davranio duruo bulusmalarda gozlerin cok guzel falan dio ama bulusmalarda sadece mesajlasirken benimle ilgisi yok ne yapmaliyim ne dusunmeliyim bilmiyorum bi el atin
Sevgilim kafami karistiriyor?