Sevdiğim insan bana adını yalan söylemiş. Telefonunu arabaya bağlanınca öğrendim, ne yapmalıyım?

deli gibi sevdiğim insanın isminin yalan olduğunu öğrendim, arabasına binince telefonu arabaya bağlanınca …… iPhone´u bağlandı diye bir yazıyla karşılaştım. İsmin ne dedim. Ne dedi , tekrar sordum mala yattı , sonra beni paranoyak olmakla suçladı ama ben yalan söylediğinden emindim, evire çevire itiraf etti. Bu bana çok öfkeli hissettirdi birbirimizi uzun zamandır tanıdığımızı sanıyordum, gizlilik endişeleri varmış vs vs bana güvenince söyleyecekmiş zaten. O zaman benim güvenim ne olacaktı aq. Gerçekten bugüne kadar sürekli güven problemi olduğunu söyleyip güvenimi nasıl kırabilir. Oysaki ben ona hayatında yalan varsa bunu şimdi söyle seni anlayışla karşılarım ama sonra çok geç olur demiştim. Yalan yok demişti. Haklısın demek dışında çaba göstermeyip bir de üste çıkmaya çalıştı, çok seviyorum affetmek için sebep arıyordum fakat o sebepleri bile benden aldı. Çok hastaydım kanserdim, onunla tanıştıktan sonra toparladım. O benim gün yüzüne çıkma sebebim fakat bu sebep olması onun yanlışını keşke kapatsa, gelip kendini affettirsin istiyorum hala fakat her şeyi gururu için tehlikeye atıyor ve bu beni çok üzüyor , oysa her şey çok gerçek ve güzeldi. Yine affederdim ama abartma demeseydin…Lütfen acımasız yorum yapmayın fakat fikirlerinize açığım.
Sevdiğim insan bana adını yalan söylemiş. Telefonunu arabaya bağlanınca öğrendim, ne yapmalıyım?