Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @ilginfulyaa
Genelde Allah mutlu mesut etsin diyoruz Allah bir ömür boyu bir yastıkta kocasın diyoruz ama günümüzde böyle şeyler kaldı mı onu da net bir şekilde bilmiyorum, Bir de mesela bazı şeyleri görerek de hani bazı insanların mutsuz olacağını bilerek de böyle mutluluk dileklerinde bulunmak bana da çok samimi gelmiyor açıkçası, ama yine de klasik olmuş tabii ki..

Ben şu videodaki teyze gibi dua edeceğim 😂😂
Teyzem efsane ya diğerleri de inşallah diyor 🤣
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#MutluDilekler
25 Haziran 2023 Pazar 16.57
Yani içinden geldiği gibi söylense yeter aslında. mesela şunlar denebilir
"Umarım birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür geçirirsiniz" veya "Daima birbirinizi destekleyerek, sevgi dolu bir evlilik yaşamanızı diliyorum
"Umarım birbirinize daima sevgi ve saygıyla yaklaşır, birbirinizi anlamaya çalışırsınız" veya "İlişkinizde her zaman anlayışlı ve sabırlı olmanızı diliyorum"
Umarım evliliğiniz boyunca birlikte güzel anılar biriktirir, mutlu ve keyifli bir hayat sürersiniz" veya "Her gününüz birbirinize sevgi, neşe ve güzelliklerle dolu geçsin"
"Umarım birbirinizi her zaman destekleyerek, birlikte büyümeyi başarırsınız" veya "Hayallerinizi gerçekleştirirken birbirinize güç ve motivasyon vermenizi diliyorum"
Sizi evlilik yolculuğunda kutluyorum! Mutlu bir birliktelik ve her zaman sevgi dolu bir ev için en içten dileklerimle.
Birlikte adım attığınız bu yeni hayatta, sevgi dolu anlarınızın hiç bitmemesi dileğiyle. İkinize de sonsuz mutluluklar diliyorum.
Evliliğiniz boyunca sevgi, anlayış ve sabırla dolu bir ilişki sürdürmenizi dilerim. Her zaman birbirinize destek olmanızı ve mutluluğunuzun hiç eksilmemesini temenni ederim.
Sizin gibi harika bir çiftin bir araya gelmesi, gerçekten sevgiyle dolu bir geleceğin habercisi. Evliliğinizde mutluluklarınızın hiç bitmemesini dilerim.
İki özel insanın birleşmesiyle harika bir evlilik başlıyor. Sevgi, anlayış ve güveninizi her zaman koruyarak, birbirinizi destekleyerek mutlu bir hayat sürmenizi diliyorum.
Evlilik yolculuğunuzda size sonsuz mutluluklar, huzur ve sevgi diliyorum. Her gününüzü birlikte güzelliklerle doldurmanızı temenni ederim.
Sizin gibi uyumlu ve sevgi dolu bir çiftin, birlikte geçireceği yılların her biri dolu dolu ve unutulmaz olsun. Mutlu bir evlilik geçirmeniz dileğiyle.
Evliliğinizde birbirinizi her zaman destekleyerek büyümenizi ve gelişmenizi dilerim. İkinize de mutluluk ve başarı dolu bir gelecek temenni ediyorum.
İyi dileklerde
eic için teşekkürler kanka :D
Rica ediyorum
Cevap
4Cevap
Allah yardımcıları olsun diyorum.
Ömür boyu mutluluklar dilerim deyip geçiyorum
Oturup ben mi düşüneceğim😄😄
Bu kız efsane Videodaki teyzeyi izledin mi efsane
Biliyorum bu videoyu
Allah mesut etsin bir ömür boyu çok mutlu olursunuz inşallah denir
Videodaki teyzeyi izledin mi efsane
Allah akıl fikir ruh ve vicdan sağlığı versin dış güçlere karşı..
Videodaki teyzeyi izledin mi
Birbirinizin ağzına verirsiniz inşallah diyen teyze mi o 😂
Aynen
Tövbe yarabbim ya teyze benim yaşlılığım resmen 😂 ah bu gençler uslanmıyor.
😀😀
Hayat boyu birlikte mutluluklar dilerim…
Videodaki teyzeyi izledin mi
Onu izleyeli baya oldu😁
,🤣🤣 diğerleri de inşallah diyor
😆
Semaya ac ellerini
Yol yakınken 😅
😀😀
Videodaki teyzeyi izledin mi efsane
😃😃: bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?