Selam ✨ Sizi anlamayan ve yaşadığınız şeyleri yaşamayan, ona kendinizi anlattığınız da ondan beklediğiniz yanıtları vermeyen biri sizi sevebilir mi?

Selam ✨ Sizi anlamayan ve yaşadığınız şeyleri yaşamayan, ona kendinizi anlattığınız da ondan beklediğiniz yanıtları vermeyen biri sizi sevebilir mi?

Beni anlamayan birisi zaten beni sevmiyor demektir, bakın sevgi ve aşk bu kadar basit bir şey değil yani sizi hayatında birileri sevebilir birileriyle sohbet içinde olabilirsiniz ilişki yaşayabilirsiniz zaten ilişki yaşamanın en temel amaçlarından bir tanesi birbirini anlamaktan geçer, erkek için de kadın için de genel olarak birbirini anlayan insanlar birbirini iyi gelen insanlar ilişki yaşamayı tercih eder ilişkinin zaten temelinde bu vardır.
Ama diyelim ki böyle bir durum yok sizin hayatınızda olan kişi sizi hiçbir konuda anlamıyor ve birçok konuda bencillik yapıyor hatta her zaman kendini haklı görme çabası içerisinde geziyor e böyle olduktan sonra bu ilişkiye devam edemezsiniz ki, mesela hayatınızda öyle bir insan olacak ki siz bir şey söylemediniz siz söylemediğiniz şeyi bile anlayarak size iyi gelecek ve siz de ona iyi geleceksiniz zaten ilişkimin temeli bundan yatar ya netice olarak beni anlamayan birisine sevgisine inanmam, hani bu sevgiyi sadece aşk olarak da değerlendirmek doğru değil, yani mesela arkadaşlık ilişkilerinde samimi ilişkilerde birlikte olduğunuz kişilerde veya sevgilinize sizi anlayan insanlarla beraber olmayı tercih edersiniz.
Mesela aile içinde bile yeri geldiği zaman sizi anlamayan her söylediğinize farklı manalar veren insanlarla iletişim içinde olmak yorduğu için çoğu zamanda geri durmayı tercih edebilirsiniz. O yüzden beni anlamayan birisinin sevgisine tam olarak inanmam.
Ben kendimi olabildiğince basit ifade etmeye çalışırım, karşı taraf byna rağmen anlamıyorsa diyecek bir şey yok 😃

Beni anlamak istemiyosa zaten bana olan sevgisine de güvenmem.
Her zaman beni anlayamaz beni seven insanlar. Bu beni sevmediklerini göstermez. Bana istediğim yanıtları değil de daha çok kendi gibi olup öyle kalanları seviyorum ben. Kurulu makine gibi beni içinden hiç gelmeyen şeylerle avutmasın benimle kalmak benim derdimi dinlemek zorunluğu değil tercihi olmalı
Cevap
9Cevap
beni kimse sevemez kimsenin sevgisine ihtiyacım olmaz beni anlamayanın hiç olamaz
Seven olur bence
sanmam ama inşallah
Kendince sevebilir sevmek anlaşılmak değildir ama anlayamadığım biriyle aynı hisleri taşıyamazdım şahsen
Anlamıyorsa sevgisinin de pek bir anlamı yok zaten.
Seven insan anlamaya çalışır. Yani pek mümkün değil inanmam.
Artık o kadar yalnızlık çekiyorum ki, hiç bir şey kriter değil
Yanlış anlaşılmaya aldırmadığım sürece tabii.
Sevgi karşılıklı anlayıştan geçer
n@h inanırım n@h n@h
1 tane yeterliydi bence :D :D
İçimde kalmasın ama dimi? Senin sorunlarında en rahat halim mevcut😂😂
Teşekkür ederim benim sorularımda hep rahat ol içinden geldiği gibi :D :D :D
Beni anlamayan neyimi sevsin..😒
yanlış anlayanlara üzülürüm.
Hayır sevse de zamanla Soner
Sevgi anlaşmak değildir..
Anlamayan biriyle sevsede olmaz
Yok yaw
İnanmazdım.