Evet gençler. Cidden naz trip bıktım ya normal iletişim yok mu sizin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beyler bu fikirdeyim, bütün erkekler bir olup trip oranlarında indirim isteyelim belki birşeyler yapabiliriz
Ahaaha nasıl bi indirim bro 😂😂😂
Daha az trip indirimi kanka, kadınların tripleri bitmiyor yoksa 😂
Ahahah 😄😄
Ben varım. Sakin uyumlu yumuşak olmaz mi
Ya tam aradığım tip. Evlenirim bile
Çok hızlısın. Peki seninle evlenmem için özelliklerin ne
Evet 😄 kendi halimde sakin becerikli biriyim. Çok fazla şeyde gözüm yoktur.
Hmm demek öyle. Peki ya dış cephe?
Görünüş mu? Ortalama biriyim beğenen var beğenmeyen. Sen seçici birisi misin
Yani şöyle diyelim benim kriterim yakışmaktır. 165 boy sarışınım
Olabilir. Bisey diyemem 😄 görünüşe bayağı önem veriyorsun anladığım kadarıyla
sen olsan vermezmisin
Veririm tabiki haklısın :) istersen tanışalım ne dersin
Sağol sosyal medyaya mesafeliyim. Biraz seni güldürmek ve umutlarını artirmak için yazdım. benim gibi erkeğini yormayan kadinlsr hala var umarım birgün sana da denk gelir
Ahahahahah güldüm ama umut arttırmak nedir ya 😂😂😂 umarım biraz da senin umudun artar diyeyim o zaman 😄😄
Ben ümidimi kaybettim artık ya. Ne kadar güzel bakımlı olsan da, karşı taraftan bişey istemesen de bunaltmasan da (ki gün içinde mesaj bile atmam) değer görmüyorsun
Başka şeyler vardı bence arada senin düşünmediğin. Belki de çok egolusun.
İçe kapanık değilim egolu da sayılmam aksine karşı tarafı hep yuceltirim. Öteki konuda haklısın ama
Karşı tarafı yücelttigin anda kendini aşağı çekiyorsun. Al sana açık değer görmeme nedenlerinden biri. 😄😄
Hiç böyle düşünmemiştim. Ama ozaman da Rus kadınları çok değer veriyo diye onlara gidiyosunuz ona ne diyosun (not: tip deme Ruslara benziyorum
Ya bizim millet de dengesiz çoğusu. O konuda bisey diyemem çok fazla değişken var. Öyle birisi zaten ciddi ilişki düşünmez. Sen kesin yakışıklı istiyorsun ve yakışıklılar da bağlanmak istemiyor çapkın oluyor. Ve onlara göre pasif kalıyorsun kendi halinde güzel işte sadece bu
Çok yakışıklılık aramıyorum dedim ya yakışsak yeter yani ben daha çok genel aurasina bakıyorum
Anladım. Valla sende haklisin bisey diyemem. Herkes yalnız kalıyor işte kimse kendi payına düşene razı olmuyor sosyal medya sagolsun
Evet tesbitim çok doğru hepimiz alternatif var sanıyoruz ama aslında yok daha da yalnızız ilişkilerin kalitesi iyice düştü
Evet öyle benim bi beklentim yok kimseden. Artık yeni insanlarla tanışmaya bile yoruldum. Oturup 2 kahve bi muhabbet edeceğim birisi yeterliydi. Sadece akıllı mantıklı olsun insan olsun yeter.
Aynen öyle. Ciddi düşünmüyor musun hiç
Düşünüyorum da çok karşıma çıkmadı. Yani çıkanlar da uyumsuzdu. Değişiyor ya ama güvenilir biriyim
Evet uyumlu olması çok önemli tutturmak zor haklısın. Çıkar karşına ama yaşın genç daha 😈
34 yaşındayim ben ya sen kaç yaşındasın 😄genç değilim ama küçük gösteririm
Gençsin genç 30 lar yeni 20ler artık 😂ben 26
Haha iyiymis 😄😄 valla baktım yasim geçiyor kendime yediklerime daha iyi dikkat etmeye başladım. 😄😄Muhabbetin sarıyor aslında arkadaş olsak olmaz mi
Öyleyimdir evet😂 arkadaş olduk zaten ya özele gelmeye gerek yok ki
Bak haklısın da arada selam verip ne yapıyorsun diye sormak iyi olur. 😅
E tamam yazarsın işte buralardayim daha biyere gittiğim yok
Tamam neyse 😄😄
Senle ilgili değil çok fazla normal arkadaş gibi + flört yazistim bir doygunluk geldi
Yok sorun yok anlıyorum haklısın 😄 boş ver önemli değil sağol yine de
😘😘
Arkadaş arkadaşı öpmez ciss 😄😄
Benim için sorun değil 🥰
Annem tanımadığın kişilere öptürme kendini dedi 😄
Benimki de göster ama elletme dedi ama dinlemedim sen de dinleme😂
Ahahaha 😄 😄 cok fenasın ya olaya bak 😂😂 içim gitsin diye yapıyorsun ama yemezler 😂😂
Sence öyle bir amacım olsa özele cagirmazmiydim bir düşün
Hayir ya gizlisin ya normal arkadaşım olmak istemedin şimdi böyle konuşarak bak neler kaçırdın der gibi 😂😂😂 ama bu benim düşüncem senin dediğini kabul ediyorum 😄😄
Belki de sen haklisindir kim bilir
Belkide 😄o değil çok saygılı konuşuyoruz 😄 keşke özele gelseydin de sıkmazdim seni 😅
Yok ya sorun gerçekten sıkılmam ya da cinselliğe kayması değil ben mesajlasirken sıkılıyorum sorun bu aslında
Konuşurduk sesli istersen :) cidden saygılı olman hoşuma gitti açıkçası. Ve akıllısın cidden güzel nitelikler bunlar. Değerli bi arkadaş eklemek istiyorum listeye 😅😄
Sağol çok kibarsin ne aşk ne arkadaşlık ikisine de şuanlik vakit ayırmayacak bir donemdeyim
Tamam :) sadece seni dinlerdim. Ama sorun yok yahu Buna da saygı duymak lazım
Beni dinleyip ne yapacaksın ki
Bilmem :) bazen sadece dinlemek lazım. Bana iyi gelmezse sana iyi gelir
Artık anlatasim gelmiyor çok anlattım zamanında gördüğün gibi bir çözümü yok yine yalnızım yine yalnızım
Bu konuda da seni anlıyorum :) cok anlattım bende onu da bıraktım. Bi his var ama seninle çok iyi anlaşacagimiza dair bu yüzden dinlemek istemiştim :) bende günlük ve anlık şeylerden mutlu oluyorum artık kalıcı mutluluk pek yok gibi
Ben hiç anı yaşayamam aklımda hep gelecek ya da geçmiş olur
İşte o da bi problem. Bugünü yaşamanı engel oluyor. Bugünu yasayamayinca daha sonra kötü bi yarın olup aklına takılıyor.. 😅 Herseyde denge çok önemli.
Ani yaşamayi başarabildiğimde de hep aklımda yalnızlığım oluyor
Anladım :) bu süreci yonetmek lazım. Bende aşırı başarılı değilm senin gibiyim biraz. Bir de aklı başında konuşacak biri olunca insanın hayatında bi nebze olsun iyi geliyor. :) ama şunu söyliyim asla kendimi dışarı kapatmıyorum insanlara. Bu konuda iyiyim.
Dışarı kapatmıyorum çalışıyorum zaten arkadaşlarımda var ama hiçbiri aşkın yerini tutmazki
Anladım :) duyguların çok yoğun sanırım hangi burcsun peki
Tahmin etmek zor değil 🦀
Evet tahmin ettim yengeç 😄 doğum günün yaklaştı
Evet doğru birkaç gün var 😂senin ki ne oğlak mi
Yengeç benimki de 😄😄
Aaa çok ilginç hangi sene
Özel bilgileri herkese açık söylemesek:) bence arkadaş olalım işte
Sorunu beğendim mesaj kutum açık