Eşimin eski sevgilisiyle bilgisayarında fotoğraflar gördüm kafayı yiyorum sürekli kızın hayatını araştırıyorum olmuyor çıkmıyor eşimi öldüresim geliyor onunla yatmış olması otel odasını güllerle süslemesi ben * miyim ya bana neden yok neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen belki fotoğrafın yok ama sevgilin olmuştur eşinden önce
Eşinde bunu kafaya takıp kiminle öpüşüp koklastiysan ya da aklından birini geçirdiyssn onu bulup cezasını versin o zaman sence bu mantıklı mı?
Paranoyak olmayın ya eşin seni aldatmiyor geçmişte cevizler kırmış olabilir kim kirmiyor ki madem bu kadar kafaya takacaktin niye evlendin aldatmış gibi tavır takiniyorsun bide...04 Yorumla- +1 yıl
Evli bir erkegin o fotograflari saklamasi normal mi
- +1 yıl
Pardon o ayrıntıyı kaçırmışım eşinden hesap sorsun o zaman
- +1 yıl
Zina normal mi yani ne demek herkes yapıyor herkesin biriyle ilişkisi oluyor? Ben z kuşağı değilim bizim kuşakta ki kadınların çoğu bakire evlenirdi ama şimdi ki genç kızlar kendini aşmış z kuşağı = zina olmuş
- +1 yıl
Zina normal demedim ben. bende bakireyim bu benim tercihim insanların tercihlerine karışamazsijniz bana göre yanlış ona göre normal herkesin fikirleri yaşamları farklı her koyun kendi bacağından asılacak beni ilgilendirmez...
Herkes yapıyor dedim çünkü herkes yapıyor şimdiki neslin yemediği boook kalmadı bide bu durumu normal karşılıyorlar bana göre yanlış onlara göre doğru yapacak bir şey yok maalesef 🤷
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten insanlar kuş beyinli ya. Ayrılmış bitmiş silsene fotoğrafları... Ben de eski sevgilim eski sevgilisinin yorumlarını falan görmüştüm Instagram'da. Ayrılmışsin silsene ona ait her şeyi.. saf bu insanlar..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Evlenmeden önceki resimler ise onları unut, evlendikten sonraya sorun olur. Neticede geçmişinde yaşamış evlendikten sonra nikahı senin elinde artık yapmaz diye düşünüyorum bence sorun etme
10 Yorumla
+1 yılSen onun hayatında yokken yaşanmış. Bu şekilde evli iken ya da flört ediyor iken aldatılmış gibi algini calistirirsan.. daha çok kendine zarar verirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotoğrafları sildirebilirsiniz ama duygularını sildiremezsiniz. Aldatmaya meyilli adamdan sadakat bekleyemezsiniz. Olmuşla ölmüşe çare yok ya konuşup evliliğe devam edersiniz veya yolunuza bakarsınız. Gerçekten bayana karşı bir hissiyatı kalmamışsa üstünü kapatıp yolunuza bakmalısınız. Bu şekilde sadece kendinize yazık ediyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence boş ver, yaşa git, baksana insanların ne kötü hayatları var
https://www.ensonhaber.com/dunya/yunanistanda-batan-teknenin-agir-bilancosu
00 YorumlaBu doğru bir davranış şekli değil. Kimsenin hayatı bir ilişkide başlamıyor. Keşke görmeseydiniz bu tarz görüntüleri, bu eşinizin ayıbı olmuş. Ama bu kadar sert bir tepki koymanız bu gününüzü berbat eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten mi ? şaka misin demekki onu çok sevmis ilgi sefkat merhamet gormusse ona yapmistir . demeki saklamis oha evlenmeden once bilcektin kuzu yapcak birsey yok, aklindan cikmaz keske bilmeseydim dersin bence boşan
00 Yorumla Aşkım eskide kalmış zaten ama eşinin onları hala tutması farklı anlaşılıyor kendisine silmesini soyle sen baktıkça kafayı yersin
16 Yorumla
Soran+1 yılOlay o değil ki olay benim gördüğüm şeyleri unutamamam zaten hepsi çoktan silindi
Soran+1 yıl2 yıldır unutmaya çalışıyorum olmuyo 4 antidepresan kullanıyorum aşamıyorum
- +1 yıl
Soran arkadaşımız, İmrasera’dan yardım alabilirsin. Kendisi bu konularda fazlasıyla uzman ve yardımcı olabilecek biri. Yaşanılan aşkları bitirmekte, bitmiş yuvaları kurtarmakta dünya markası…
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Konuman gerekiyor. adam vericeği cevaplarda az çok belli. zaten beyninde sildiremessin ne yaparsan yap yani. Fotoyu silmek çözüm değil. aklından çıkartamassın sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla fotoyu silmediysen şey yapabilirsin onun yaninda bilgisayarda takilirken denk gelmiş gibi sonra adama zehir edersin hayati zaten ki bu fotolarin varligi bile mahkemede senin artın
30 Yorumla
+1 yılHer boku kurcalama sende yat zibar geçmiş bitmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılGeçirmemiş ki karşıma çıktı
- +1 yıl
Yav he öyle olmuştur
Soran+1 yılÜf sus be
- +1 yıl
Hahahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunları evlenmeden önce görmen gerekirdi
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra yüz kere gördüm boşanamıyorumda küçücük bebeğim var
- +1 yıl
Üzüldüm
Soran+1 yılNapıyım ben sen olsan nasıl intikam alırdın
+1 yılBöyle mallar senin gibi birini hak etmiyor
Esklerden neden kurtulmak varken herşeyi gizlerler ki silmek varken eşinle mutlu olmak varken00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSendebaşka birini bul onla resimler çek aynısını eşine yaşat
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o benden önce yaşamış
Soran+1 yılFarklı şekilde yaşatmam gerekiyor ona
- +1 yıl
Nasıl farklı şekilde biraz açarsan fikir verebilirim
Soran+1 yılAldatmadan canını farklı şekilde yakmak istiyorum evden gitmesini mi söylesem napsam bilemiyorum evden gitse bu sefer naptı diye deliricem ama onun biraz bizsiz kalması kıymetimi anlaması gerekiyor
- +1 yıl
ya da sizzsiz kalınca daha çok başka kadınlara yönelir
+1 yılNeden hala silmemiş ve sana niye onları yapmamış sor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fotoları paylaş bakalım. İlerde mahkeme delili olarak buraya kaydedelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani ona yapmış bitmiş Şu an seninle Sen evlisin onunla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılSende ona söyle bana yapmazsan aynısını bende başkasına yaptırırım de bak nasıl yapıyor
00 Yorumla Ablacım, adam seninle evlenmiş. Maziye kurulmak nedir allasen?
00 Yorumla
+1 yılNeden saklıyor resimleri bunu onunla konuştun mu çocuğun yoksa sakın çocukta yapma
00 YorumlaAma daha önceden haberin yok muydu bu durumlardan? Yaşanmış bitmiş boşversen olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılGecmıse bu kadar takılı kalmak iyi birsey degıl.. Bırbırınızı pek tanımadan evlenmıs sınız sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEee ne olacak olan olmuş sende aynısını yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin derdin onun eşinle yatması değil onu güllerle donantmış olması üzüyor aslında, korkma sana da yapsr belki bir gün 😒
10 Yorumla
+1 yılFotograflari onun bilgisayarindan sil ama kendinde bir kopyasini tut. Sonucta seninle evlenmis onunla degil. Sana boyle guzellikler yapmiyor mu? Yani odayi gullerle suslemek falan. Yani konusa bilirsin yuz yuze bu konuyu.
00 YorumlaAynı şekilde karşılık vermek gibi intikam duygularına girmemelisin her bireyin geçmişi iyi veya kötü birşeylerle dolu fotoğrafları depolamış ve unutmuş da olabilir sonuç olarak bakarken iç çekerken görmemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler genelde öyle eskiye dair çoğu şeyi silmezler mesela fotoğraf numara anı hatıra vsss ona yaptığı şeyleri sana yapmamış bu çok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe zaman yaşamış bunları? Evlilikten önce mi yoksa sonra mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılÖnce neredeyse 5 yıl önce ayrılmışlar
Soran+1 yılSonra olsa kalır mıyım ben ya dünyada tek adam o mu allah aşkına gebertirim ikisinide yani 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse problem ne?:)
Cevap sahibi+1 yılOooo sert 😅
Soran+1 yılKim olduğumu gayet kendisi de biliyor tek uğraşmamla hayatını elinden alırım onun sıkar yani biraz öyle çıt kırıldım kadınlardan değilimdir
Cevap sahibi+1 yılOoo adam sert kayaya denk gelmiş 😁 yaşlarınız kaç?
Cevap sahibi+1 yılAdamla cinsellik yasamiyormuşsun. Kusura bakma da evlilikten sonra yaşasa hakki o şeyleri. Napsin adam masaya mı sürtsün şeyini
+1 yılmaalesef insanlar ellerindekinin değerini kaybedince anlıyor onun için ne kazan nede kaybet derim yani kazanamadığınla vakit kaybetme derim
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam babam yeni kansere yakalandı böyle ortaya çıkamam farklı şekilde bir intikam almam lazım benim
- +1 yıl
Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun babamı Şubat 14 kanserden kaybettim vücudunu sarmıştı ve bebeğinizin olduğunu gördüm yorumlarda daha çok üzüldüm
Soran+1 yılBen ne yapayım şimdi allah aşkına intihar edicem artık dayanamıyorum ben bir de bu adamdan çocuk yaptım ya
- +1 yıl
Önce şu bilgisayardan kurtul sonra o kızı bul ve yaşananları ailesi bilsin istemiyorsa sizi rahat bırakacak ve bu konuşmadan eşine bahsetmeyecek yoksa sadece ailesi değil herkes ne olduğunu öğrenir diyeceksin kısacası herkes haddini bilecek
Soran+1 yılAma kız napsın ki nerden bilsin eşimin silmediğini
Soran+1 yılKızın 7 sülalesine kadar biliyorum zaten kız şu an evli hamile
+1 yılOkurken sinir oldum ya zor durum. Allah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılÜzücü Durum. Genellikle İnsan Sevdiğine Jestler Yapar.
10 YorumlaOhaaa sorsana benle evlenmeden once birisiyle bisey yasadin mi hic diye agizini yokla
00 Yorumla
+1 yılO eski sevgilisine yapmış sana da eski sevgilin yapsaymış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sana yapmadımi bunları kocan olacak şahıs
019 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadı konuşunca ben suçlu oluyorum şu an mışıl mışıl uyuyor mesela kendimi artık cinsel obje gibi hissetmeye başladım ne için varım ki zaten hevesini o kızda almış
Soran+1 yılÇünkü elindeyim o kızla birlikte olabilmek için bunları yapmış bana yapmıyor çünkü karısıyım cepteyim
Soran+1 yılHayır hiçbir anlamda sıfır
Soran+1 yılGülüyorum sadece sıfır diyorum ya
Soran+1 yılAyrılamıyorum babam kansere yakalandı ailem aşırı muhafazakar
Soran+1 yılAçığım o kızdan bin kat güzelim dışarıda bakan bakana sırf bu yüzden aşırı seviyo beni kıyafetime falan aşırı karışır çünkü biliyo elimi sallasam ellisini bulacağımı
Soran+1 yılBen ondan ayrılsam o benden ayrılmaz bizi ancak ölüm ayırır diyip duruyo
Soran+1 yılDokunuyo her dakika istiyo ben istemediğm için eziyet gibi geliyo zaten anlamıyorum bişey
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılGenel olarak cinsellik sevmiyorum
+1 yılSen elindesin çünkü 😔maalesef böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGebertesim geliyor her şeyi
- +1 yıl
Aynen zor bi durum
olmuş mu bunlar
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmuş evet daha neler neler var
Soran+1 yılOtele gitmişler iki kere tatile götürmüş kızı denize gitmişler otel odasını güllerle süslemiş sevişmek için neler neler yapmış kız bunların evinde kalmış on gün kızın okul parasını ödemiş
Soran+1 yılNapıyım ben şimdi artık intiharı düşünecek boyuta geldim
Soran+1 yılYazamam burdan söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden silmemis ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayni sorunun 50. sorulusu sende troll sun KS b. k ettin buralari
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş gecmis adı ustunde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSilmemesi anormal olan
00 Yorumla :// çok kötü ne desem bilemedim..
00 Yorumlaönceden cinsellik yaşadığını bilmiyor muydun
00 YorumlaO fotoğrafları da mi saklıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSildirsene fotolarını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılkac sene once ayrilmis o kizdan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden önce yaaa manyak olma
00 Yorumla Eskide kalmis ama intikam mi istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke hiç sevgilisi olmamış olsaydı demi…?
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar eskide kalan şeyler mi
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yüz kere karşıma çıktı
Cevap sahibi+1 yılNe diye fotolar duruyor çok saçma
Soran+1 yılTeknoloji özürlüsüymüşte unutmuşta
Cevap sahibi+1 yılTeknoloji özürlüsu saklamayı biliyo
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. O geçmişte kalmış, kurcaladıkça mutsuz olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizinki görücü usulü mu oldu
00 Yorumlagecmıs olsun sende aynını baskasıyla yap
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim çocuğum var ne diyosunuz y
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kotu durum
00 Yorumla
+1 yılBelki unutmuştur 🤦
00 Yorumla
+1 yılZor durum
00 Yorumlaİnsanın başına ne gelirse meraktan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılfake soru
00 Yorumla
+1 yılSana da yapmıştır zamanında birileri
00 YorumlaNeden ona sormuyorsun
00 Yorumla
+1 yılOnu unutturacak şeyler yaşat
00 Yorumla
+1 yılunutmuştur belki silmeyi
00 Yorumla
+1 yılNeden saklıyor önemli olan o
00 Yorumla
+1 yılKısasa kısas yap
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm, aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım