Sevgilimin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm, kafam çok karışık ne yapabilirim?

6 ay önce eski sevgilisiyle fotolarını gördüm kıyamet curcuna koptu neyse yalvar yakar ayrılmadım seviyorumda çünkü 3 ay önce fake bi hesapta arama motorunda gördüm bu kim dedim exim dedi sildim arama motorundan sonra fake hesaba gireyim dedim yine arama motorunda o aranmış yine kıyamet koptu neyse sustum yuttum unuttum seviyorum çünkü 1 hafta önce fake hesabının mailini gördüm çok saçma bi sebebten bakmak istedim o hesabı sildiğini söyledi ama silinmemiş mailini değiştirmişti hesaba girdiğimde ise o çocugu takip ediyodu bağırdım çağırdım ama yeni ameliyat oldu diye çok üstelememiştim şimdi bayram diye o çocugun oldugu şehire gidicek küçük bi köyde evleri arası 150 metre var yok arkadaşımla dolaşırız bayramlaşırız diyo sizce ne yapmalıyım ayırlamıyorum 2 sene oldu çok seviyorum ama kafam çok karışık fikri olan yazabilirmi

Sevgilimin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm, kafam çok karışık ne yapabilirim?