Bayanlar ve baylar sizlere bir sorum var ben 22 yaşındayım kız kardeşim 20 yaşında sevgilim 26 yaşında şimdi şöyle biz aslında sozluyuz geçen sözlendik sevgilimle neyse bana bunu kız kardeşim anlattı ve doğruluğu var yani mesajlar videolar fotoğraflar her şey bunu kanıtlıyor dün gece Cansu (kız kardeşim) bana daha fazla buna katlanmak istemediğini söyledi ve her şeyi anlattı biz Ozanla (sevgilim) 2 senedir çıkıyoruz Cansuyla Ozanınsa sadece 4-5 aydır aralarında bir bağ varmış yani sevgili değiller ama birliktelik yaşıyorlar videosu bile var Cansu kayda almış yarın öbür gün lazım olur kanıt gösteririm diye neyse 1 aydır biz sözlüyüz 1 aydır da Cansu Ozana bana gerçeği anlatcagini söylemesine rağmen Ozan Cansuyu tehdit ediyormuş ablana senin beni baştan çıkarttığını söylerim, senin beni ayarttigini söylerim yalan söylerim diye Cansu da korkusundan bana dün gece söyledi gecenin bir vakti o sinirle ozanın evine gidip yüzüğü çıkardım attım etmediğim laf kalmadı yalvarıyor hala bana dönmem için biliyorum tabii Cansu da suçlu ama Ozan daha fazla suçlu Cansuya da kırgınım ama aynı kandan birisine küs kalamam ben gençlik hatası yapmış dönmeye çalışıyor neyse işte Ozanın ilişkiyi sürdürmek için denemediği şey kalmadı affetmeli miyim sizce 2 senenin hatrına?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu kadar geniş olmayın ya. Bunun dinle veya toplumsal değerlerle alakası olmadan bile ne kadar pis bir şey olduğınu görebilmen lazım. Sen zannediyor musun ki sen işe gittiğinde, evde olmadığında falan kocanın rahat duracağını? Ozan namus ve şeref duygusu olmayan biri. Kardeşin onu baştan çıkarmaya çalışmış olsa bile ozanın böyle bir şey yapmaması lazımdı. Her kuyruk sallayana gitsin o zaman önüne gelenle yatsın. Saçmalık. Kendine azıcık değer veriyorsan ozanla bir daha aynı oksijeni bile solumazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok affetmem bu saatten sonra.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabiki de ya böyle bir şey olabilir mi. Millet kaç seneden vazgeçiyor yazık değil mi sana da. Yani kardeşini bile affetme diyeceğim de kardeşin sonuçta dediğin gibi ama bence uzun bir süre ona da mesafeli ol yaptığı yanlışın farkına varmalı. Başka bir şey yapmalı mısın onu bilmiyorum tabi senin karakterine de bağlı ama onun yaptığı çok büyük yanlış. Bunlar benim düşüncelerim tabi ki. Kardeşin yani o sonuçta. Ama o adamı hatta ona adam bile denmez sakın affetme derim. İnşallah karşına çok iyi hayırlı bir insan çıkar. İnsanlara güvenmek çok zor maalesef artık :(((
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu affetmedim. Ayrıyız şu an. Kardeşimle de eskisi gibi olamasak da aramız iyi gibi
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Öyle şerefsiz biriyle ne sen nede kizkardesin birlikte olmamalıdır oyla birini alırım aile boyu ikisininde dikerim kafasında karaktersizlik oranda ikinizde def edin koca her zaman bulunur aile içinde herkese sulanan koca bizim toplumumuza uygun değil ikinizde hayatınızdan çıkarın. Kız kardeşin kizligini verse bile böyle karaktersiz kişiyle birlikteliği devam etmemelidir
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok ikimizle de zerre ilişkisi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum affetmek de istiyorsun ama affatmemek daha cazip diyorsun. Olan olmuş. evlendikten sonra da olabilirdi. O zaman boşanma boş ver derdimde. Şimdi çok kolay. Bilmiyorum çok seviyorsan affedersin. Ama ileride denk durmama ihtimali de var.
01 Yorumla
Soran+1 yılTemelini atmadık daha. Başlamadan bitsin. Yarın konuşup bunu Ozana kesin bir dille söyleyeceğim. Affetmiyorum gibi duruyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil iki sene o adamla evli ve kırk yılda geçirsem yine de affetmem. Sakın ne kendine ne kardeşine böyle bir ayıbı yapma. Bu ne iğrençliktir ya benim eniştelerim başlarını kaldıramazlar bizim yanımızda. Kız kardeşten öteye geçemeyiz onlar için😤
10 Yorumla Affetmeyeceksin tabi ki de...
Bir kere yapan bi daha yapacaktır emin ol...
Madem o haltı yaptığı için bu kadar pişman olmuş...
O haltı yaparken aklı neredeydi acaba...
Seni hiç gözünün önüne getirmedi mı...
Böyle erkekler yüzünden biz kötü oluyoruz birazcık edepli olun kalıbınızın adamı olun...
Sende bir kadın olarak tavrını kararlılığını göster kendisine...
Aranızdaki ilişki ne kadar uzun süreli de olsa bu durum normal bişey değil çünkü...14 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten gelemem böyle şeylere ama duygularımla düşünüyorum hep. Neyse bu saatten sonra olmam onunla.
Soran+1 yılHaklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılHe he affet de evlendikten sonra da kız kardeşinle beraber aynı yatagi paylaşıp üçlü yaparsınız
Yahu ben okurken sinirlendim sen affetmekten bahsediyorsun
Erkek mi kalmadı dünyada neden o olsun illa
Kimse vazgeçilmez değildir bu dünyada01 Yorumla
Soran+1 yılNe insanlar gördüm ben aldatilmasina rağmen vaz geçmeyen. Neyse, dönmem gibi duruyor artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh be bu ne Allah doğru insanlar çıkarsın karşımıza ben olsam o adamı ağzına geleni söylerim tert ederim namusunuz varsa
46 Yorumla
Soran+1 yılAğzıma geleni söyledim yüzüğü de tutuşturdum eline zaten ama çok kararsız kalıyorum ben de
- +1 yıl
Affetmeyi düşünüyorum diyor ya ne namusundan bahsediyorsunuz ki
- +1 yıl
@blackofangell adam namusuz demek istedim
- +1 yıl
Ne haliniz varsa görün doğacak çoçuklarınıza kötü örnek olmayın yeter amel defterini hiç düşünmüyorsunuz mezar da sorguya çekileceğiz
- +1 yıl
Biliyorum ben bunu yazan kıza diyorum
Azıcık onur gurur varsa affetmez zaten
Soran+1 yılYa arkadaşlar bakın, ben sağlıklı düşünmeye çalışıyorum. Denesem de pek başaramıyorum.. neyse bundan sonra oluru yok gibi, affetmem daha iyi. Gurursuz da değilim yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama istersen seni kardeşinle yatarak aldatan böylesine rezil pislik iğrenç şerefsiz bir mahlukatı hâlâ nasıl affetmeyi düşünebilirsin şaka gibi ya inanamıyorum valla
23 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam biraz gereksiz bir düşünce ama 2 senemiz var neticede 2 sene kolay yetişmiyor
Cevap sahibi+1 yılİnanamıyorum nasıl bir kafa yapısı bu hiç mi gururun yok senin evlen evlendikten sonra da aldatmaya devam etsin seni, olacağı bu zaten.
Soran+1 yılYa normalde hiç gelemem böyle şeylere. Ama işte mesele ilişkin olunca olmuyor öyle. Derinden sarsılıyor insan. Yine de affetmem gibi duruyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kardeşine canına bile güvenemeyecekse.. ikisi de o. ruspu çocuğu bana göre. İkisini de hayatından çıkarıp önüne bak hatta ailene her şeyi anlat rezil et bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem her şeyi biliyorlar zaten. Ozanla daha ilişkim olmaz. Cansuya bir şey yapamam ama. O benim tek kardeşim aynı zamanda hayatım. Büyüğü olarak ona doğruyu ve yanlışı göstermem gerekiyor zaten
Artık her şey bitmiş bu işin oluru yok evet sevmiş değer zaman vermiş olabilirsin ama her zaman kafanda bu şüpheyle yaşayamazsin kendini kanser edersin düşünmekten
110 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba..
Soran+1 yılHer şekilde silerim ben onu sağlıklı düşünürsem. Sonuçta gencim, güzelim. Yeni birisini bulmak çok mu zor sanki. Bulurum efendi birisini mis gibi de yuvamı kurarım.
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkür ederim..
Soran+1 yılTamamdırr yazarım sana 🙂
Soran+1 yılFark etmez. İnstagramdan istek atmıştım.. kabul et istersen.
affetme affedilecek şey degil
edersen seni ömur boyu aldatır başkalarıyla şüphen olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılAffetmedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Böyle karaktersiz biri affedilmez kardeşinin belkide kanına girdi kandırdı gençliğinden faydalanmak kullanmak için.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten affetmiyorum ya vaz geçtim
+1 yılErkek kadar kadında suçlu küseceğin biri varsa kardeşin olmalı herşeyi bilmesine rağmen bunları yapmış neticesinde
04 Yorumla
Soran+1 yılOna kırgınım zaten. ama kan bağımız var sonuçta. Gençlik hatası yapmış. Yine de pek eskisi kadar davranmamayi düşünüyorum
- +1 yıl
Gençlik hatası değil bu seni kıskandığını gösteriyor ve senin mutlu olman onun zoruna gitmiş olmalı
Soran+1 yılBilmem olabilir. Ama yine de Cansu benim kardeşim. Büyüğü olarak ona doğruyu yanlışı göstermem gerekiyor..
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun umarım seni dinler ve bir daha böyle yanlışlar yapmaz
Affet 3 lü yaparsınız dsfg kodumun midesizleri
11 Yorumla
Soran+1 yılMidesizlikle ne alaka var bunun şimdi?
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılanladığıma göre siz en iyisi cansu ile ozanı evlendirin daha hayırlısı budur :dD
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
- +1 yıl
valla bu daha hayırlı
- +1 yıl
neyse ben nöbete kaçıyorum :)
+1 yılSakin ama sakın affetme onuru şerefi olan birinin baldiziyla işi olmaz olmamalı da zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
İnşallah senin karşına senin gibi biri çıkar.
- +1 yıl
Bu kimine göre dua kimine göre bedduadir ama senin için inşallah duadır.
+1 yılBu kadar gurursuz olmayın affet v kardeşini de ortak et. Saçma sapan davranmayın. Ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok affetmiyorum sakinleş
Gizli Üye(18-24)+1 yılCansuyla aranda topu topu 2 yaş var kusura bakmasın ama o da ozana karşı verirken akıllı olsaymış herşeyin farkında yapmış yapacağını kendini garantiye almak için kayda bile almış ozanın yaptığı erkekliğe sığmaz ona hak vermiyorum asla sakın affetme yoluna bak
04 Yorumla
Soran+1 yılAffetmiyorum. Ve evet Cansu da suçlu burada.
Cevap sahibi+1 yılİkisini de sil
Soran+1 yılCansuyla ilişkimi kesemem. Senelerim onunla geçti benim. Ablası olarak onu doğru yola sokmam gerekiyor. Büyüklük bende kalsın.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılOzanin cansu ile bir seyler yasadigini unutabilecek misin? sacmalama bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygularını kenara bırak diyorsun. d
- +1 yıl
bir kere yapan yine yapar. bu cansu olmaz baskasi olur. Bir kere guvenebilir misin bir daha? her ayni ortama geldiginizde aklina gelmez mi? Yinede senin hayatın ne istiyorsan onu yap.
Soran+1 yılYok ya affetmem. Yeni birisini bulurum, yuvamı da kurarım. Basit yani.
- +1 yıl
kasmaya gerek yok o zaman 🤣
+1 yılEvlendiğin de ikinizi bir s*ker artık ne güzel onun adına sevindim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiyorum, affetmiyorum da. Yeter yani. Biraz üzülsün, ikimizle yatamaz artık sonuçta...
+1 yılUmarim trol sorudur. Degilse seni kardesinle aldatan herifi affetmeyi dusunmen bile sacmalik.
32 Yorumla
Soran+1 yılTroll değilim. o kadar 2 senemiz geçti sonuçta. Affetmek de istiyorum ama Affetmemek daha cazip bilemiyorum
- +1 yıl
Ben hoslandigim çocuk eskiden kardesime yurudugu icin cocuktan tiksindim. 🥴 Boyle insanlardan uzak durmak gerek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana göre güvenme en ufak bir harekette kız kardeşin ile ilgilenir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini hayatından çıkart
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru trol. Gerçek olsa şahsımca bedeli ağır intikam alırdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen intikam ruhlu değilim maalesef. İntikam almak yerine ilişkimi tamamen kederim Yeter bana.
Cevap sahibi+1 yılMermer gibi yürek var sende
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşine bu kadar olumlu olman bana garip geldi? Neden ablasına bu kötülüğü yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılBence bunun garip bir yanı yok. Evet Cansunun da hataları var, ama Ozanın bana bunu yapması affedilemez. Cansu yine kardeşim. Senelerim var benim Cansuyla. Onunla büyüdüm ben.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben Ozani affet demeidm affetme. Ama senerin olan beraber büyüdüğün birinden kazık yemek daha kötü bence. Ama belli ki sen Ozani pek sevmediğin için takmamissin. Normal biri ikisini de silerdi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. adam baldızını yatağa atmış sen dönsem mi diyon. adam aldatmış seni ne hatırı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya affetmiyorum zaten artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kardeşine tokmakçı bulmadan dönme 👍
Ben kim miyim? Aradığın tokmakçı
00 Yorumla
+1 yılsakin donme, kardesine de birdaha guvenme boyle kardes mi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok dönmedim. Kız kardeşimle eskisi kadar olamasak da iyi gibi aramız
- +1 yıl
daha iyilerine layiksin bacim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy kardeş kardeşe bunu nasıl yapabilir aklım almuyor
00 Yorumla1orpsu kardeş 1 orpsu çocuğu ve pezenek abla nasıl bir isyan nu
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan ben de bilmiyorum. Saçmalık yani..
Kardeşine bakıcak kadar bilmem neyse o kişiyle olmaa
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmam zaten galiba bu saatten sonra
IMDB puanı kaç bunun?
12 Yorumla
Soran+1 yılKomikti bir daha olmasın. d
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka gibi bu nasıl bi kansızlık aklım almıyor Allah böyle kardeşten böyle sevgiliden korusun.
14 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin
Cevap sahibi+1 yılSakin affetme bu arada bu midesizlik olur öyle 2 senemi verdim falanda deme insanlar yıllarını veriyolar evli insanlar aldatiliyolar ona rağmen bosananlar oluyor düşün yanu
Soran+1 yılYok yok affetmem zaten
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 değil 20 sende olsa böyle bi hata affedilemez
01 Yorumla
Soran+1 yılYok affetmedim
+1 yılNe o kızdan kardeş ne o çocuktan koca olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimi yargilamiyorum ya suçlu yani ama ona doğruyu ve yanlışı ben gösteriyorum
affetme hatta ayril sevgilinden
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten
Bence affetme çünkü yapan yine yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, affetmiyorum zaten
+1 yılozanın ta anasını...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de derdim ama annesine yazık.. kadın edepli düzgün birisi. Ne varsa babasında var.
- +1 yıl
şerefsizi affetme, zaten affedınce goreceksın akrabalarınada salca olacak ya da devalı aldatılacan bole hayatın olur:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetde adamın iki karısı olsa kafan yok mu kızım senin
04 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok 2 sene kolay yetişmiyor ben sadece ilişkimi kurtarıp kurtarmamam gerektiğini soruyorum burada
Cevap sahibi+1 yılİlişkin yok kızım sen idrak edemiyormusun adam kız kardeşinle birlikte olmuş daha neyi bekliyorsun kusura bakma ama annenle de mi birlikte olsun daha iki yıl diyor
Soran+1 yılYa sakin. Affetmem zaten onu. Öyle duruyor şu anlık.
Cevap sahibi+1 yılBenlik bir şey yok bence sen sakin olma
Aşk-ı Memnu bratty sis edition
00 Yorumlaaşkım memnun dan fena yaprak dökümü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma ama s*lak misin sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır affetmem zaten artık.
Cevap sahibi+1 yılKardeşini affedersin yani
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılHaketmişsin o zaman
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılozan çaktırmadan ikinizede çkmış yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
Cevap sahibi+1 yılevet, trajikomik çünkü
Cevap sahibi+1 yılkardeşini affet, ozanı çöpe at.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Affetmeee
10 Yorumla
+1 yılnormaldir bende bu durumdayim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmemelisin.
10 Yorumla
+1 yılHayıır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cansu ile nasıl bir videosu var?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi anlatmak istemiyorum ama bildiğin yatakta se× yaparken bir videosu var. Her şey çok net.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. affedemezsin ya
10 Yorumla
+1 yılAyrılın o ne öyle olmaz o iş
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şu an zaten sevgili değiliz yüzüğü de çıkardım verdim eline çok kararsızım
+1 yılİnsan sascek ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
boş ver
Hayatından ikisini de çıkar
00 Yorumla
+1 yılYeni yaz dizisi senaryoları
00 Yorumla
+1 yılBen affetmem evlnmem de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffet grup yaparsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen affediyorum. d
Cevap sahibi+1 yılBende dahil olmak isterim gruba
+1 yılAsla affetme
10 YorumlaKötü olmuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yok daha neler
00 YorumlaKusam mi hocam
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraber kusalim kuzum
+1 yılTebrikler
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız kardeşim ve sevgilim beraberler, sevgilim dönmem için yalvarıyor. Affetmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler