Kız kardeşim ve sevgilim beraberler, sevgilim dönmem için yalvarıyor. Affetmeli miyim?

Bayanlar ve baylar sizlere bir sorum var ben 22 yaşındayım kız kardeşim 20 yaşında sevgilim 26 yaşında şimdi şöyle biz aslında sozluyuz geçen sözlendik sevgilimle neyse bana bunu kız kardeşim anlattı ve doğruluğu var yani mesajlar videolar fotoğraflar her şey bunu kanıtlıyor dün gece Cansu (kız kardeşim) bana daha fazla buna katlanmak istemediğini söyledi ve her şeyi anlattı biz Ozanla (sevgilim) 2 senedir çıkıyoruz Cansuyla Ozanınsa sadece 4-5 aydır aralarında bir bağ varmış yani sevgili değiller ama birliktelik yaşıyorlar videosu bile var Cansu kayda almış yarın öbür gün lazım olur kanıt gösteririm diye neyse 1 aydır biz sözlüyüz 1 aydır da Cansu Ozana bana gerçeği anlatcagini söylemesine rağmen Ozan Cansuyu tehdit ediyormuş ablana senin beni baştan çıkarttığını söylerim, senin beni ayarttigini söylerim yalan söylerim diye Cansu da korkusundan bana dün gece söyledi gecenin bir vakti o sinirle ozanın evine gidip yüzüğü çıkardım attım etmediğim laf kalmadı yalvarıyor hala bana dönmem için biliyorum tabii Cansu da suçlu ama Ozan daha fazla suçlu Cansuya da kırgınım ama aynı kandan birisine küs kalamam ben gençlik hatası yapmış dönmeye çalışıyor neyse işte Ozanın ilişkiyi sürdürmek için denemediği şey kalmadı affetmeli miyim sizce 2 senenin hatrına?
Kız kardeşim ve sevgilim beraberler, sevgilim dönmem için yalvarıyor. Affetmeli miyim?