Allah için yapsan bugüne kadar yapardın zaten. Neden kendini kandırıyorsun sırf bir erkek için? Böyle şeylerde zorlama olmaz. Yerinde olsam 1 dakika tutmam hayatımda böylesine baskıcı insanı. En nefret ettiğim şey...
Bu arada, bu kişi hayatının her anında kendi doğru bildiğini sana yaptırmaya çalışacaktır. Buda aklında olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse için değişmek zorunda değilsin. Bunu bir başkası için değil sen istiyorsan yaparsın. Kimse kimsenin sahibi değil ya şu b.. arzolardan kurtulun. Zorlayan biri saygısızin tekidir. Saygısız birinin sana ne faydası dokunacak? Sonra kadin cinayetleri kadın şiddeti neden artıyor, böyle herifler yuzunden. Böyle zorbalık mi olur ya
10 Yorumla
+1 yılYa Herkese dini görüşleri farklıdır yapısı farklıdır kültürü farklıdır Ben bir Alevi kadınla evlenebilirim ama başkası evlenemeyebilir kültürü farkıdır Bu da benim babamın adı işte diyelim ki işte Ali'dir velidir mesela başkası bunu sevmeyebilir yani tamamen kafatası
00 Yorumla
+1 yılyanıma gelirsen kapanmıcam de geç ya o nedir benim sülalemde çok az açık insan var ben böyle bir şart koşmam nasıl içi rahat ediyorsa öyle olsun insanlar
06 Yorumla
Soran+1 yılDinde zorlama yok ki. Benim eşim olucak kadın bölye olamaz dedi ya dışarı açık çıkmamı istemiyormuş
Soran+1 yılDediğin gibi olmalı içinden ne geliyorsa öyle olmalı yaptığı doğru değil napcağımı şaşırdım
- +1 yıl
o ney ya ceza evine kuklamı alıyor yerinde olayım silerim istemiyorsan kapı orada der geçerim beğenen gelir abi ne kafanızı takıyorsunuz seni öyle beğenen insan şimdi neden bi tarafı oynar öyle insana gerek yok
Soran+1 yılNapıcam ben inan bilmiyorum
- +1 yıl
Yapacağın şeyi söylüyorum kardeşim ama sen panikle algilayamayıp sürekli soruyu tekrarlıyorsun yol verceksin gidicek giderse elin gitmezse senin başka bir açıklamsı yok dine zorlayamaz seni
Soran+1 yılZorlayamaz tabi. Farkında olsa keşke. Ama ben de ondan gidemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
u +1 yılAsıl ben sen kapanmadan önce sana gelmem de jdjd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısı yok sana karşı. Kapanmanı isteyebilir, ama bunu senin için istemeli, kendisi için değil. Sana kapan demek yerine, sana bu konuda yardımcı olmalı, seni buna hazırlamalı.. Allah kuluna zorla bişey yaptırmıyor, herkese özgür ve hür irade verdi. O kendisi ne sanıyor acaba.
Seni kendi istediği şekle sokup sevecek olan birinin sevgisi samimi değil, bencilcedir. Sen onu her hali ile kabul edip severken, o seni sadece soktugu şekil verdiği halinle seviyor. Yapman gereken belli. Sana ne veriyorsa ona onu vermelisin. Duygu değil mantıkla hareket edene duygunu ziyan etme mantıgını kullan..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güçsüzüm ben, dediklerinde o kadae haklısın ki sözlerin beni inşallah kendime getirir. Dimi o beni soktuğu şekil verdiği halimle sevicek. Açıkkken aşık olmamış gibi. Makyaj bile yapma diyor. Onu da yapmadım ya. Değiştim ama o hala napıyor. Tesettür böyle pahalıyken ve o istedi diye olunca sevap yazıkmıcakken. Gelmeyince eline ne geçicek sanki anlamıyorum kıymeti çok sonra anlıck zaten o
- +1 yıl
Sana bişey söylim.. Bak buna çok dikkat et. Belki farkına varmadın aşktan gözün kör şu an anlıyorum seni.
Seni yoklugu ile sınıyor değil mi.
Çünkü onu ne kadar çok sevdiğini, ne kadar çok istediğini biliyor. Ve bunu kullanıp seni bunla tehdit ediyor.
Geldiğinde ne olacaktı. İkiniz buluşup vakit geçirecek, hasret giderecek, birlikte olacak mutlu olacak anlarınız olacaktı. Ee bu adam gelmediğinde sen bunlardan mahrum kalırken o kalmayacak mı. Demek ki o bu anları gözden çıkarabilip gelmemeyi düşünüyor. Sen de bu anları onun yaptıgı gibi gözden çıkar. Seni kendi ile tehdit ediyorsa bi taraf değil iki tarafta aynı şeyi yaşar. Sana ceza olan o ne olmuş oluyor.
Yapacagın şey bir süre senin bu ilişkide kendi yerini önemini fark etmek. Sana ragmen senle olmayan senden uzak duran biri sana iyi gelmez. Sevgi 3 türdür. Çünkü , eger, ragmen..
Seviyorum çünkü şundan çünkü bundan, seviyorum şu olursa eger şunu yaparsan eger.
Bunlar bencilcedir.
Seviyorum herşeye ragmen diyen var mı. İşte o seni gerçekten seviyor ona sahip çık. Digeri sana ait değildir.
Bak bunlar ciddi ciddi emarelerdir.
Yasakcı insanla olmaz, bir garsona bir kediye bir mağaza çalışanına kadar hitabet şeklini irdele.
İslam ülkelerinde din, kontrol etme odaklı zihniyete yol aldığı için o coğrafyadaki her kadın standartları dışına itilerek tek kalıp ve hükmedilebilen varlıklar olarak görülüyor.
Onu yapma, böyle otur böyle giyin gibi.. sadece çocuk büyütmek için varsın kelamı bü türden insanların dayatmasıdır.
Özgür bir kadın olarak seçim hakkın var. İyi düşün!!!
Sevgi böyle bi şey değil..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Kimse için istemediğin bir şeyi yapmamalısın. Kapanmak ancak Allah rızası için kendi içinden gelerek yapılabilecek bir şey. Sevgiliymiş cartmış curtmuş asla böyle bir karar verilmez. O gelip geçer ama senin pişmanlığın bir ömür geçmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum. Allah rızası için yapıcam ama o tehdit ediyor ben kendiyle bids. Zaten içten gelmezse onun sevabı da olmaz. Niye zorluyor beni zamanla olur tesettür çok pahalı bana diyor ki elbise eşarpla kapan. İki şeyle olucak bişi mi
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Hadi ya bak sen şuna, sakın kapanma. Seni gerçekten seven her halinle sever demek ki seni sevmiyor. Kapanmadığın sürece yanına gelmicem diye tehdit ediyor bi de. Kaç ondan kaç çok üzülürsün ben sana diyeyim.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa benim içimde var. Ama bu konuyu bana bırakmıyor. Beni her halimle sevmiyor ki. Makyaj bile yapma der
Soran+1 yılHerkes adıma üzülür ama ben çok sevmeye devam ederim
Bir insanın sana ticari işletme muamelesi yapmasına izin verme Allah rızası için tesettüre girmek istiyorsan gir sana her iki halinlede saygı duymak zorunda
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olucak zaten Allahım için ama onun anladığı buna ben en zaafı olan noktadan gireyim nasılsa kapanır. Bu içten gelme mi olur düşünmüyor. Ya hiç bir şeyim yok bide kapancak. Huyum içim giyimim öyle güzel ki sana anlatamam bi başımı kapatamadım yani. Çaresiz bırakıyor destek olcağı yerde.
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyen kişinin dinle alakası yok
Dinde zorlama yoktur diye birsey var yani sen istersen kapanırsin.
Çok zorluyorsa ayrıl117 Yorumla
Soran+1 yılZorlamayı geçtim. Dışarı açık çıkmanı istemiyorum gelmicem diyor yanına. Kapanınca gelcem diyor.
- +1 yıl
Yahu gelmezse gelmesin kimse vazgeçilmez değildir unutma
Sana şu an bunu yapan ilerde her istediğini de yaptırır
Soran+1 yılGelmezse gelmsein kolay bi cümle ama ben altında eziliyor bu cümlenin
- +1 yıl
Senin kararın ama ben umursamaz olurdum yoluma bakardım
Soran+1 yılErkekler için her şey kolay bence. Ama ben çok severken yapamıyorum işte
- +1 yıl
Kolay değil sadece kimse vazgeçilmez değildir diyorum dünyada tek erkek o mu?
Soran+1 yılDeğil tabi ama ben onu çol seviyorum ilkim o benim
- +1 yıl
O zaman dediğini yap kapan ne diyeyim
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa kapanmak zaman alan bişi dolabıma bişiler alabilmem için. Bana bin tl attı ama yetmes ki. Ve sırf kapanmam içinmiş ben çalışmıyorum ailemde para vermes demiyor ki ihtiyacın olan bişide alabilirsin ama yok sırf kapanmaya odaklı ama günah işlemeye gelince işler öper. Dinine çok düşkün olan yapar mı bunu
- +1 yıl
Herkes dini işine geldiği gibi kullandığı için hiç şaşırmıyorum doğrusu
Soran+1 yılSırf kıskandığından yaptığını düşünüyorum. Beni lisedwn beri tanır ve küçük bir yerdeyim dışarı çıkmamı istemez çalışmamı bile. Makyaj yapma der. Bi ruj bile.
- +1 yıl
İleride seni çok üzer benden söylemesi
Soran+1 yılHer şeye razıydım da. Tehdit etmesi böyle beni daha çok üzdüüü ben şehirdeyim o köyde onun için köyde bile yaşıcam dedim ya
- +1 yıl
Tehditkâr birini seviyorsun sorun burada sana anlatmaya çalıştığım buydu
Soran+1 yılBide böyle kapanmak gibi önemli konuda tehdit ediyor. Çok sevse kıyamaz ya. Her şeyi mantığım aklım algılasa kalbim anlamıyor
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı diyelim o zaman
Soran+1 yılAmin amin çok sağol
Kapalı birini sevseymiş niye seninle sevgili oldu peki? Çok saçma.
beğendiğinde sen buydun. sonra dayatmalarla gelmesi sinir bozucu01 Yorumla
Soran+1 yılBeni uzun zamandır seviyor hem de bu halimle. Şimdi gelmiş kapancaksın zorla kapan da demiyorum diyor. Benim eşim bana özel olmalı o benim namusum diyor. Saçma tabi anlasa farkına varsa hatasının keşke hemen olmıcak bişeyi büyük bişeyi istiyor benden
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seni belli bir kalıba sokmaya çalışan biriyle zaten mutlu olamazsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şeye kızmadım ya dediğine yaptımak istediklerine ama kapanmak Allahla benim aramda olan çok büyük bişi tabi yine onun için bunuda yapardım ama tamamen benim isteğimle ve hazır olayım istiyorum haksız mıyım ya
- +1 yıl
Tabi ki haklısın hemde sonuna kadar sonuçta seni sevmişse olduğun gibi kabullenmeli en başta... sonradan öyle ol böyle ol diyerek seni birde tehdit edercesine bu kalıba sokması çok yanlış ve cahilce... benim ailemde kapalı ama böyle zorlamalarla olacak şey değil.. sen kendini hazır hissedersin kendi isteğinle kapanırsın...
Soran+1 yılİnşallah o da böyle düşünür anlar hatasını.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaskı ile olacak işler degil bunlar erkrek arkadasın farklı bi kafaya sahipmiş
142 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle yapıyor neler dedi bana uzak durcam kapanana kadar dedi ya nası içi rahat. Sevmiyor mu canım çok yanıyor
- +1 yıl
valla sevip sevmedigini bilemem ama aşırı radikal bir arkadaş demekki
Soran+1 yılNe yapmalıyım ben ya. Yapamam ki o gelmezse dayanamam. Çok bağlandım. Kalbim acıyor beni bu yüzden nasıl tehdit edebilir ya.
- +1 yıl
şimdi öncelikle o adamın aile yapısına kendi düşüncelerine göre sana bu baskıyı yapıyor senin tarzın nasıl bilmiyorum ama bu baskıyı devam ettirir sana öyle görünüyor
Soran+1 yılAilesindem de kapalı olan da yok hani. Kapanmak zaman alan bişi. İki bişile kapanılmaz değil mi ya. Dolabımı ona göre ayrlamam lazım her şey var. Bem mi haksızım ya
Soran+1 yılBi başımı kapatamıyorum normalde öyle kapalı şeyler giyiyorum li
- +1 yıl
Kusura bakma yoğundum bakamadim şekilci bir insanı Memnun etmen imkansiz durumu ona izah ettiğinde boyle tepkisi ne oluyor
Soran+1 yılYok bakmam teşekkür ederim yazdığın için. Hep aynı şeyler diyor senin her yanın benim namusum diyor açık sevmiyorum istemiyorum diyor.
- +1 yıl
Sen istediğini belli etme biraz o kendi gelir belki sana
Soran+1 yılAma ben o gelmeden onu görmeden yapamam ki çok güçsüzüm. Ben de gidemem uzak biras çaresix kaldım. Yüzyüze konuşmalıyız ama sadece kalp kırıyor
- +1 yıl
Biraz sabredersen bence çözülecek
Soran+1 yılNasıl sabredeyim, sürekli netim diyor gelmemekte bide. Öyle dışarı çıkmamı istemiyormuş ya hiö dikkat çekici şeylerde giyinmem gömlek bol pantolon
- +1 yıl
İlla onu istiyorsan o zaman dediklerine boyun egeceksin
Soran+1 yılAma zorla olcak bişi değil ki Allah böyle sevap yazmaz
- +1 yıl
Yazmaz sen sırf o kişi için kapanmış olacaksın
Soran+1 yılYa onun için şehirden köye gitcem ben ya evlenince bana hala böyle davranıyor o benim için şehirde yaşayamam dedi bunu yapmadı. Ben tehdit ettim mi onu ailem istemdi köyü ben ikna ettim ben istiyorum diye
Soran+1 yılYanıyor içim ya
- +1 yıl
Cok fazla kendinden ödün veriyorsun bu seni çok üzer bunuda bil
Soran+1 yılÇok seviyorum diye her şeyi yaptırırım diyor kesin
Soran+1 yılÇok üzdü zaten öyle çok ağladım ki zayıfladım gittim.
- +1 yıl
Kimse bu denli sevgiye değmiyor bunu sende anlayacaksın umarim çok geç olmaz senin için
Soran+1 yılDeğmiyor dimi, zaten benim sevgimi hak edecek biri yoktur gelen aldatır giden üzer. Uysalım biraz öyle bi kızım benim bu huyumu kullanıyor resmen.
- +1 yıl
Kesinlikle asla bu kadar sevgiye değmiyor kimse yarin oburgun çıkar gider hayatından iyice kötü olursun kendine eziyet etme
Soran+1 yılBir tek bu konuda gücüm yok biliyor musun, inşallah Allah yanımda olur.
- +1 yıl
Zorlamalisin biraz başarırsın kimse vazgeçilmez değil
Soran+1 yılİnşallah başarırım her şeyi. Karşısında hiçbir zaman susmam. Sevgim ağır basmaz böyle.
- +1 yıl
Ins ben hep burdayım zorda kaldıkça yaz elimden geldigince destek veririm
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten.
Soran+1 yılÖyle bi bataklığa girdim ki çıkamıyorum ya nefes alamıyorum
Soran+1 yılYemek bile yiyemedim onun yüzünden ama Allah ahirette hepsinin hesabını sorar
- +1 yıl
Oraları iyi bilirim eminim kurtulacaksın biraz sabır sadece
Soran+1 yılBen sadece beni anlasın istiyorum farketsin hatasını. başka hiçbir konuda kavgamız yok tek konu bu kalbimdeki yeri bambaşka ben onunla evlenmek istiyorum ya yaptıklarına rağmen. Allahtan istedim sadece onu dua ettim her namazımda. Hastanede yattı ailem kızmasına rağmen akşam eve geç gittim onun yanında olmak için. Her güm hastaneye gittim bir saat yola. Ama o benim yanımda olmak yerine tehdit ediyor.
Soran+1 yılİçim acıyor ya elimde olsa dövmek istiyorum onu o derece. Mahvetti beni
- +1 yıl
Karşılıksız olmamalı bu seyler
Soran+1 yılTabiki. Ne zaman anlıcak beni
Soran+1 yılErkekler çok rahat hiç duygusal değil
- +1 yıl
Genelleme yapmak yanlış olur
Soran+1 yılÖyledir tabi. Ama işe gidiyor geliyor uyuyor yemek yiyor ama beni ne halde bırakıyor düşünmeden. Bunları ben unutsam Allahım unutmaz. İnsanlar sevdiğinin kıymetini ölünce anlıyor da anlamı kalmıyor o zaman da.
- +1 yıl
Senin onu biraz bırakman lazım senin kıymetini anlaması için tabi semi seviyorsa
Soran+1 yılMesala nasıl bırakayım mesaj atıyor arıyor ama
Soran+1 yılBen nasıl davranayım
- +1 yıl
Soguk davran mesajlarına cevap verme ne bileyim hayatından çıkmış gibi yap seni seviyorsa zaten senin içini mucadele edecektir yoksa zaten yoluna bakarsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçık kapalı o kadar önemli değil. önemli olan insanın içi iyi olsun, yoksa kapalı olarak her tür kötülüğü yapan çok kişi var. sevgilin biraz ilerisini düşünemiyor, bu tipler genelde kısıtlı bir düşünceleri var. Dikkatli ol.
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil, kimsenin hayatınıza müdahale etmesine ve sizi üzmesine izin vermeyin 💐
10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Sen bu adamı seviyor musun anlamadım seni zorlayamaz sadece isteyebilir buna bile sen kapanmıyorsan vebali sana010 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl22 yiz
- +1 yıl
Kapanmak istemiyorum de vebali sana zaten
Soran+1 yılHayır içimde var. Ama het şey çok pahalı çalışmıyorum. Sevgilim iki bişile olacağını sanıyor
- +1 yıl
Ne gibi
Soran+1 yılBi elbise bi eşarp
Soran+1 yılKapan diyor bunlarla
- +1 yıl
Fantezisimi
Soran+1 yılNe fantezi ya, bunlar yeter kapanmak isteyene demek istiyor işte.
ona neden bu kadar bağlısın bağımsızsın sen kimse sana istediği şeyi yaptıramaz
111 Yorumla
Soran+1 yılYaptıramaz ama kendiyle tehdit ediyor beni. Kapanınca gelcem diyor resmen.
Soran+1 yılNası ayrılalım kolay mı severken
Soran+1 yılEmin ol en alasını yaşadım. Artık dayanacak gücüm kalmadı
Soran+1 yılGelmicem demek aslında kapanmazsan ayrılırım demek olmuyor mu sencede insan sevdiğini görmeden durabilir mi
Soran+1 yılKalbimi acıttı cümlen. Bunu ona dicem ya
Soran+1 yılTehdit ediyor resmen onu varya benim gibi kimse sevmemiştir. Görsen bi keşke böyle sevilsem dersin
Soran+1 yılYazarım belki, hatasını anlamsı lazım seviyorsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanma böyle şeylere düpedüz seninle dalga geçiyor. Belkide başka seyekrde çıkar altından başka neler isteyecek kimbilir bu erkek milletine güven olmaz. O kimki sana karışıyor nikahlı kocan mı hayır hiçbir şeyin değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelmezsen gelme de. Bi duruşun olsun seni yaratan demiş yapmamışsın kul seni zorlayınca neden üzülüyorsun o kim ki
00 Yorumla
+1 yılTamam gelme diyebilirsin bence. Bu senin özgür iraden, gerçekten onun zoruyla olucak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKıskanç biriyse haklı bu konuyu sev olmadan önce konuşacaktınız
00 Yorumla
+1 yılHazır paket insan varken gider açığını değiştirmeye çalışırlar. Ne m. l insanlar var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bu şekilde sevmediğim sürece seninle iletişimimi koparttıyorum der engellerim ben olsam
00 Yorumla bu doğru bir ilişki değil seni başta böyle kabul ettiyse öyle de devam etmeli istemediğin bir şey için zorlamamalı bence böyle bir durumda en doğrusu ayrılmak
00 Yorumla
+1 yılDogru oldugunu sanmiyorum sonucta herkesin dini kendine yani o yuzden sen istemiyorsan bence kapanmamalisin. Bunu oturup sevgilin ile konusmalisin ve eger kabul etmezse ayrilmalisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bunu onla konuşsan daha iyi olur güzel güzel konuş onla olmuyorsa da ne diyelim tercih senin
00 YorumlaSana saygı göstermeyen bir insanı hayatından çıkart. Kim olursa olsun, bu insanla ne kadar sağlıklı ilişki yaşayabilirsin ki
00 YorumlaYanlış bişey seninde kapanmayı istemen önemli bi tek karşı tarafın isteğiyle de olmuyorki seninde içinden gelmesi gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılİstediğini yap ya seni sen olfuğun için kabul etmiycekse zaten gelmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar üzgünüm ki
+1 yılCanin neden yaniyor. Seni bu halinle kabul etmiyor kurtul işte bundan.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa varya açıkta değilim öyle bool pantolon gömlek giyoyorum uzun uzun
Soran+1 yılÇünkü çok seviyorum onu
- +1 yıl
İyi sev ya
Seni her halinle seven biri değilse böyle biri için üzülme
06 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil üzülüyorum. Yaşanmışlık fedakarlık anılar var. İlkler var.
Soran+1 yılÇok iyi biliyorum ams işte yapamıyorum ya
Soran+1 yılHep destek olurdu her konuda ama artık huzur bulamıyormuş öyle dışarı çıkmamı istemiyormuş sanki ne giyoyorum ya.
İlişkiniz kaç aylık veya yıllık kısa bir sürede olan ilişkiyse asla kapanma uzunsa kapan
00 YorumlaKesinlikle yanlış derdini anlatabilirsin dinlerim takip et yazarım
00 Yorumla
+1 yılBuyur, iyi gelebilirim belki sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke, ben kendime iyi gelemiyorum ki. Çaresiz kaldım.
Niye sevgili olmuş o zaman defolsun gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ah, sadece üzer değerimi kıymetimi hiç bilmiyor. Sevilmeyi böyle derinden kimse ona hissetirmemiştir ya. Resmen zaafımı kullanarak hareket etmeye çalışıyor
Sen kapan de ona
019 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum
Soran+1 yılNedem öyle dedin bi an da
Soran+1 yılAllah buna sevap yazmaz ki. Zorla olana zorls bişi yaptırana sanıyor ki sevap ama yanılıyor ya yanımda olcağın yerde üzüyor beni
Soran+1 yılSaçma tabi. Kıskançlık hepsi ondan çok dinini düşkün olsa dokunmaz bana
Soran+1 yılDimi, Ya varya çok seviyorum diye demediğini bırakmıyor nasılsa yapar diye. Niye böyle bazı erkekler canım yanıyor ya.
Soran+1 yılDokunup pişman olup hoş değik öyle şeyler diyor sonra
Soran+1 yılİnan istiyorumm zamanla olucak
Soran+1 yılTehditle olucak bişi mi bu ya
Soran+1 yılKapanmayı istiyorum zamanla ama. Sıkmayı bırak insan sevdiğini tehdit etmez ya
Soran+1 yılUzaklaşabilmek kolay değil ki. Keşke diyorum ki beni hiç öpmeseydi dokunmasaydı pişman ediyorlar insanı ya. Bide böyle temiz severken.
+1 yılSeni kisitlamasina izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan verdim makyaj yapma dedi yapmadım
+1 yılO işler gönül rızasıyla olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkimse için bunu yapma.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Defansa çekil sende, kapan
00 YorumlaHiç doğru değil ilerde çok sorun olur
01 Yorumla- +1 yıl
Fulyanna çok yaratıcı be 👏👏👏
Rahimov gibi 😊
için dökebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKapalı istiyorsan kiliseye git deseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçin niye acıyor ki orasını anlamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onı böyle severken onun beni böyle zaafımdan girip tehdit etmesine acıyor içim. Benden kolay bişi istediğini sanıyor herhalde
Cevap sahibi+1 yılSeni nasıl tehdit ediyor orasını anlamadım, Açık resimlerinle ya da başka birşeyle mi, çocuk senin kapalı olmanı istiyormuş zaten, Yani kapalı başka birisini de tercih edebilirdi demek ki sana değer veriyor
Soran+1 yılKapanırsa yanına gelicem kapanmadığın surece gelmem diyor.
Soran+1 yılKapalı olmamı istiyor ama çok üstüme geliyor. Allahla benim aramda olan bişi değik mi bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde kapalı olmayan kız arıyoruz. p
00 YorumlaBu yanlış
13 Yorumla
Soran+1 yılYanlış olduğunun farkında olsa keşke
Soran+1 yılBana makyajlı aşık oldu giyinişinle sevdi şimdi makyaj yapma diyor. Kapan diyor. o kadae haklısın ki. Ben zaten şu an bile onun değiştirdiği kişiyim üzülerek söylüyorum ki öyle
+1 yılAnlat kanka annene anlatır gibi anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, kapanınca gelcem diyorsa ona ne demeliyim nasıl davranöalıyım ayrıl deme yapamam. Kapanıcam da ama zamanla bişiler alarak. Ama beni yinede anlamıyor. Ben onu görmeden yapamam ki.
- +1 yıl
Boşa gitsin
+1 yılburdayim ama sanurm yazmasin ama
02 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam ben ne dicemm canımı çok yakıyor. Kapandığında gelicem diyor
- +1 yıl
dmatsana veya istek
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ayril.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. tarikatçı mı?
00 Yorumlayazabılırsın bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDökülmüşsün
00 Yorumla Buyrun
00 YorumlaDoğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu değil Allahım için Allahın emri olduğu için yapıcam ben. Onı dinlerim dilemesine ama sence bana sevap yazılır mı Allah için yapmazsam.
Cevap sahibi+1 yılhe oyle yapp
kapanmak gerçekten güzeldir
ve o aana vesile olduysa
ona kıymet wer..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka erkek mi kalmadı yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım
00 Yorumla Ya boş ver
00 Yorumla
+1 yılAyril ayril
00 Yorumla
+1 yılYes ben burdayım
00 Yorumla
+1 yılburdayıs
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?