Haftaya evleniyorum. Merak ettim acaba evlenmeden önce mutlaka aklının köşesinde dursun dediğiniz bir şey var mı?
Not : Lütfen aşk sevgi bitecek hazır ol klişesinden uzak tavsiyeler olsun. Çok severek evleniyoruz ödüm kopuyo da azıcık o senaryodan
Haftaya evleniyorum. Merak ettim acaba evlenmeden önce mutlaka aklının köşesinde dursun dediğiniz bir şey var mı?
Not : Lütfen aşk sevgi bitecek hazır ol klişesinden uzak tavsiyeler olsun. Çok severek evleniyoruz ödüm kopuyo da azıcık o senaryodan
taviz tavizi doğurur. eğer taviz vermeye başlarsan kendini geri dönüşü olmayan bir noktada bulabilirsin. o yüzden senin için önemli olan konularda kırmızı çizgini çek. asla taviz verme.
Ama taviz vermeden de ilişki yürümüyor ki. En basitinden normalde kavga etmek istediğim bir konuda sırf üzülmesin işten geldi yorgun tadi kaçmasın diye içime atmam bile taviz değil mi
Cevap
6Cevap
Merhaba, evlenmeden once adami gercekten tanidigini dusunuyorsan evlen, ailesine nasil davraniyorsa sana oyle davranacaktir Mutlu olmayi hak ediyorsun, hayirli olsun.😊
Teşekkür ederim. Bunu şimdiden fark ediyorum ailesine çok iyi davraniyo çok şükür ki
Rica ederim, umarim mutlu olsun bol şans
Evinde ne yaşanırsa yaşansın iyi veya kötü ailen dahil jçkimseye açma.
Bu doğru. Sonra 3. Kişiler Çomak sokuyor
1 yil kavga dovus gececek sonra duzelecek bu surecte alttan almasi gerek birinin
Hayırdır evlimisiniz beyefendi 😂
Neden herkes böyle diyo acaba biz de tam tersi hiç kavga etmeyiz ya o kadar aşko kuşkoyuz ki
Cicim aylarındasınız henüz sıçım aylarına gelmediniz de ondan 😅
Hiçbir zaman hayat hergun festival gibi geçecek diye aşırı hayaller kurmayın. Hersey kötü olacak da sanmayın. Esinizin yanında ne kendinizi fazla övün, ne de kotuleyin.
Valla ailesine düşkün oldugumu bilseydim aile nedir evlilik nedir bilmediğini bilseydim evlenmezdim
Ailesine düşkün olması bir sorun mu oluşturuyor?
zor is iyi dusun tasin
Valla iyi düşünüp taşındım desem yalan olur çok kısa bir sevgililik ve nişanlılık geçirdik
Söyleseydi böyle olacağını evlenmezdim
hiç bozma
çok şey etme..
aldatılman max bikaç ayı alır, hazır ol.
Aldatmayi kendine yakistiran erkek rezildir.!
aldatmayı diyecektin herhalde. her erkek aldatır çünkü
Bu nasil bir ittiham ben ucuz biri degilim her kadin benimle birlikte olamaz bikere ben Şu an bile platonik oldugum halde gozum baskasini gormuyor aa.
Üzüldüm bu yoruma çünkü gerçekten sırtını yaşayabileceğin biri çıkmamış karşına. Kötü insanlar çok fazla bu zamanda evet ama benim sevgilim bu zamanın insanı değil
ah bacım ah. maalesef ilerde anlayacaksın
Geçmiş olsun
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?