Doğru düzgün ilişkim yok. Hangi erkekle konuşmaya başlarsam bir süre sonra mesaja bakmıyorlar, ya da görüldü atıyorlar. Yarım kalıyor her şey. Artık dayanamıyorum. Sevip sevilmek istiyorum. Çok yalnız hissediyorum😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biraz mantıklı düşün. biri seni sevmiyor diye kendini yiyip bitirmene üzmene ağlamana değermi sence? Tartişmaya gerek bile yok. tek basina yapmaktan keyif alacağin seyler bul zira ben doğduğumdan beri öyleyim konuştuğum kız bile olmadi hiç ama bunun icin kendimi üzmüyorum biri seni sevmiyorsa sevmesim sen kendini sev ben hep öyle yaptim.
Bende valla bak dün terk edildim. Erkekler harbiden nankör ne yapalım en iyisi yalnızlık daha iyi... Utanmadan kalbimizi yorup gidiyorlar.
😭😭 anliyorum seni... oysa her şey güzel başlıyor aniden yarim kaliyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum bir türlu🥲
Erkekler mesela kız bulamadığında seninle konuşur sonra onların karşısına bizden daha güzel bi kız çıkınca odun gibi yapışırlar kıza. Ve bizi umursamayıp giderler haa yetmedi kız onları terk edince kendileri geri gelirler. O yüzden umursama elbette karşına biri çıkacak. Bu arada burdaki erkeklere de asla ve asla güvenme. Hepsi sapığın teki seni kandırır. Sana arkadaş tavsiyesi şükret valla bazı erkekler var ki seni tehdit edip başını belaya bile sokabilir. O yüzden takma kafana Allah'a dua et yeter ki seni seven ve her şeyi göze alan biri olsun de.🤲
Ah ah cok haklisin🥲 yok yok buradaki erkeklerle konusmuyorum. Valla biktim artik. Kac defa dua ettim Allah bilir. Ama ortada hiçvir şey yok☹️
Sabret belki çok bıktığın anın sonrasında gelir nerden bilirsin ki bunu. Allah tek bilir. Ben sana inanıyorum seni sevecek biri çıkacak çıkınca da bu dediklerim elbette aklına gelecek. Sen yeter ki sabret 🙋🏻♀️
Cok sagol camim benim bana cok iyi moral verdin. Umarim hersey gonlunce olur. Senin de karsina çok iyi biri çikar😊🙏
Yaaa canımsın kardeşim benim. Sağ ol sende. Moralini düzelttiysem ne mutlu bana.😊😊
Ben mi yanlış yapıyorum. Çünkü bu saydıklarının hiçbiri bende yok.
Nasil yani
Biri beni gerçekten sevse mesajını anında cevaplar vakit geçirmeye çalışırım onunla vs vs
Valla ben de öyle nerden tutarsan tutayım elimde kalıyor, ne zaman aha doğru kişiyi buldum desem bir şey oluyor ve o kişi gidiyor. Daha önüme başka kişiler de çıkar biliyorum ama sürekli umutlanip yarı yolda birakilmaktan çok sıkıldım.
Valla yaa. Ben de sıkıldım yolda bırakılmaktan. Hep ayni senaryo hep ayni. Boğuluyorum sanki
Aynen sürekli aynı şey oluyor birini seviyorum ve öyle bir gidiyor ki. Mesela gittiğim dershanede sevdiğim bir çocuk vardı dershaneyi bırakıp gitti bana birkaç kelime edip o gün bugündür görmedim. Olur gibi olup olmayışından o kadar sıkıldım ki, ne olur yani birazcık sevilsem sevdiğim kişi tarafından o kadar ihtiyacim var ki. Ne para ne pul hiçbir şey umrumda değil insan bı iyi geceler mesajı alsın istiyor
Ayyy var ya ben de ayni şeyi yaşadim.. dershanede birine aşik oldum. Cekti gitti🤦♀️ aynen oyle insan iyi geceler mesaji almak istiyor. Sevilmek istiyor. Hayat o kadar çok sıkıcı geliyor ki bana
Kız sen benmişsin 😂 benimki telefon numaramı da aldı ama ne yazdı ne aradı ne de durumlarıma bakiyor öyle bir talihsizlik işte benimkide ama çok özlüyorum bee bir yüzünü görsem bir iki kelime konuşsam
😂😂 ah ah maalesef böyle yapıyorlar ama nedeenn. Neden umutlandırıyorlar anlamıyorum bi turlu. Saatlerce ağliyorum elimden bir sey gelmiyor:(
Ben artık ağlayamıyorum bile gözyaşım kalmadı, daha yolun başındayız biliyorum eğer bir şey olursa bir hayır olmazsa bin hayır vardır ama yine de olanları kabullenemiyorum
sevgililik = yalnızlık giderici senin adına. Önce bakış açın değişmeli
Bizim 6 yıldır hayatımızda kimse yok daha küçüksün. Olur elbet yeterki doğru ol
Ben çocukluğumdan beri hayatimda hickimse olmadi. Sende en azindan 6 yildie
Olur elbet olur ama olmuyor diye her önüne gelene hattinden fazla değer verme
Evet konuşmanın devamı gelmiyo kaliyo oyle
Anlamiyorum neden:( oysa hersey guzel başliyor sonra aniden yarım kalıyo..
Erkekler de çaba yok kız olarak senden bekliyor bn de öyle bir kiz olmadığım için donuc olarak olmuyo ben eril erkek seviyorum
Haklisin aslinda. Erkeklerde caba yok☹️☹️ ne yapicam ben hiç bilmiyorum
Ben de bilmiyorum yaşım gecmese bu kadar sallamam sadece yaşım geciyir diye kafaya takıyorum yoksa umrumda olmaz
Ben 23 yasindayim. Daha bu yasta kafaya takiyorum😭😭
Oha ya 23 sun ne salliyorsun ben öleyim o zaman
Demekki sogutuyorsun kendinden erkekleri: )
Nasil sogutabilirim ki
Sıkıcı olabilirsin, çok tripli olabilirsin, aşırı kiskanc olabilirsin, kadınsı özelliklerin olmayabilir bir sürü sebebi var
Kriterlerini düşür
Nasiiiil
Zengin erkek arıyorsan kriterini değiştirip fakir erkeklerle konuş, yakışıklı erkek arıyorsan kriterini değiştirip çirkin erkeklere yönel
Hepsine başvurdum olmuyor yine aynı
O zaman biraz daha düşür kriterlerini. Irz düşmanlarıyla konuş
Kac yasındasın kız
23😭😭
Daha kucuksun
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Ben varım
Burdayım
Çirkin misin
Herkes guzel olduğumu soyler
At bi bakayım