Aşk İlişkileri Sevdiğinle el ele tutuşma diliniz var mı, birbirinizle sadece elele tutuşarak tutkuyu hissedebilir misiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Sevdiğinizle sokakta veya başka insanların kalabalık ettiği herhangi bir ortamda, sadece elele tutuşarak duygularınızı birbirinize aktarabilir misiniz?#askiliskileri#tubasueda#🍀🍀 Sevdiğinle el ele tutuşma diliniz var mı, birbirinizle sadece elele tutuşarak tutkuyu hissedebilir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevdiğimin elini tutunca dilim susar ellerim parmaklarım kavrayışım konuşur anlatır herşeyi 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben hiç elele tutuşmadım 🥺 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevdiğimin elini tutunca dilim susar ellerim parmaklarım kavrayışım konuşur anlatır herşeyi
Ben hiç elele tutuşmadım 🥺
çok istiyom ya
En güzel şey..