Aşk İlişkileri Tatar kızları güzel mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tatar kızlarına aşırı ilgim var siz ne düşünüyorsunuz. Hafif gözler çekik. Çok tatlı. Güncellemeler+1 yıl Tabi bizde şaka maka öyle şeyler olmaz Tatar kızları güzel mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatarım ben ama gözlerim çekik fakan değil 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tüh 😂 merakettimmişte +1 yıl ama göç eden dedemin gözleri çekik ve maviydi 😀 Soran +1 yıl Genlerin güzelmiş o zaman 😄
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni al öyleyse 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Anlaştık 👍🏽 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay anasını bu kadar kolaymiydi ya? Boyun bosun işin ne onu söyle bari inşallah zengin ve yakisiklisindir Yorumla Soran +1 yıl Tabi ne sandın 😏Boy:1.82Kilo:55Bir devlet bankasında çalışıyorum.Sarışınım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sarı ben sarı olmaz sanki ya esmer olaydın iyidi seni kaçırmadım Yorumla Soran +1 yıl Sarı sarı olmuyor mu ilk defa senden duydum. Hep sarı bir kızım olsun istemişimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim ben pek yakistiramiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen söyle boyun posun işin ne zengin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 165. boy 55 kiloyum. Paralar gitti valla babam sağolsun ama çalışıyorum güzel bir mesleğim var burada yazmiyim Yorumla Soran +1 yıl Özelden yaz çekik olman benim için okey 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyleyim de. Sen baya baya ciddisin Yorumla Soran +1 yıl Tabi bizde şaka maka öyle şeyler olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızlık başına vurmuş senin Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var belki aynı şehirde yaşıyoruzdur nerden tanıştığının ne önemi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyosun ozaman ve nerelisin yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl İzmirde yaşıyorum. Yaşım 27 sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aramıza mesafeler girdi:) benim 26 Yorumla Soran +1 yıl Eskişehir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye orayı dedin okadar il arasından İstanbul 😄 Yorumla Soran +1 yıl Genelde orada çok tatar kökenli var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mersinliyim Kıpçak turkuyuz Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum böyle farklı şeyleri valla napalım kilometreler ayırdı bizi 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli orası anlaşılıyor. Napalim ya tuh Yorumla Soran +1 yıl İzmire yerleş napıcan İstanbul'da yaşanmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir'de küçük İstanbul oldu diyolar. Ayrıca evleneceksen olur sadece bizde dost hayatı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ama İstanbul başka ben 1 yıl yaşadım. Yetti bana. Gel evlencem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl güvencem sana? Oralarda kiminle ne naneler yedin kim bilir. Beni masumiyetimi hakediyomusun acaba Yorumla Soran +1 yıl Masum musun gerçekten? Belkide senden daha masum olan benimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakireyim? Yorumla Soran +1 yıl Bu seni benden masum yapar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabiki de kastım o değildi aslında birazda takılıyorum iyi niyetli biri oldugun belli zaten karın şanslı Yorumla Soran +1 yıl Sende iyi biri gibi duruyorsun. Bende takılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee daha daha ne var ne yok Yorumla Soran +1 yıl Ne olsun evlencem aday bakıyorum işte sende ne var ne yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim aşk hayatim berbat ya kimseden elektrik alamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Çokta elektrik alcam diye direnme belkide sonradan alırsın elektriği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz hoşlanti olmadan kahve bile içerken midem kasılıyor yapamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Abartma herkesin albenisi vardır sen biraz çekingensin gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç içe dönük değilim biraz seciciyim sadece Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiç birinden etkilendin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki de canım dönem dönem oluyor ama sonu gelmedi işte Yorumla Soran +1 yıl Henüz benimle tanışmadın çünkü 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışıyoruz ya işte. böyle iddialı erkekleri severim Yorumla Soran +1 yıl İnsta vereyim mi ekle beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya böyle gizemli gizemli daha heyecanli Yorumla Soran +1 yıl Benden etkilenicek misin merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an bir sınava hazirlandigim için hesabımı dondurmustum nasıl yaparım bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Ne sınavı? Aç gitsin geri dondurursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tatarım ben ama gözlerim çekik fakan değil 😂
Tüh 😂
ama göç eden dedemin gözleri çekik ve maviydi 😀
Genlerin güzelmiş o zaman 😄
Beni al öyleyse
Anlaştık 👍🏽
Vay anasını bu kadar kolaymiydi ya? Boyun bosun işin ne onu söyle bari inşallah zengin ve yakisiklisindir
Tabi ne sandın 😏
Boy:1.82
Kilo:55
Bir devlet bankasında çalışıyorum.
Sarışınım
Sen sarı ben sarı olmaz sanki ya esmer olaydın iyidi seni kaçırmadım
Sarı sarı olmuyor mu ilk defa senden duydum. Hep sarı bir kızım olsun istemişimdir
Ne biliyim ben pek yakistiramiyorum
Sen söyle boyun posun işin ne zengin misin
165. boy 55 kiloyum. Paralar gitti valla babam sağolsun ama çalışıyorum güzel bir mesleğim var burada yazmiyim
Özelden yaz çekik olman benim için okey 😁
Öyleyim de. Sen baya baya ciddisin
Tabi bizde şaka maka öyle şeyler olmaz
Yalnızlık başına vurmuş senin
Ne alakası var belki aynı şehirde yaşıyoruzdur nerden tanıştığının ne önemi var
Nerde yaşıyosun ozaman ve nerelisin yaşın kaç
İzmirde yaşıyorum. Yaşım 27 sen
Aramıza mesafeler girdi:) benim 26
Eskişehir mi
Niye orayı dedin okadar il arasından İstanbul 😄
Genelde orada çok tatar kökenli var
Ben mersinliyim Kıpçak turkuyuz
Seviyorum böyle farklı şeyleri valla napalım kilometreler ayırdı bizi 😁
Belli orası anlaşılıyor. Napalim ya tuh
İzmire yerleş napıcan İstanbul'da yaşanmaz
İzmir'de küçük İstanbul oldu diyolar. Ayrıca evleneceksen olur sadece bizde dost hayatı olmaz
Ama İstanbul başka ben 1 yıl yaşadım. Yetti bana. Gel evlencem
Nasıl güvencem sana? Oralarda kiminle ne naneler yedin kim bilir. Beni masumiyetimi hakediyomusun acaba
Masum musun gerçekten? Belkide senden daha masum olan benimdir
Bakireyim?
Bu seni benden masum yapar mı
Hayır tabiki de kastım o değildi aslında birazda takılıyorum iyi niyetli biri oldugun belli zaten karın şanslı
Sende iyi biri gibi duruyorsun. Bende takılıyorum
Ee daha daha ne var ne yok
Ne olsun evlencem aday bakıyorum işte sende ne var ne yok
Benim aşk hayatim berbat ya kimseden elektrik alamiyorum
Çokta elektrik alcam diye direnme belkide sonradan alırsın elektriği
Olmaz hoşlanti olmadan kahve bile içerken midem kasılıyor yapamiyorum
Abartma herkesin albenisi vardır sen biraz çekingensin gibi
Hiç içe dönük değilim biraz seciciyim sadece
Daha önce hiç birinden etkilendin mi
Tabiki de canım dönem dönem oluyor ama sonu gelmedi işte
Henüz benimle tanışmadın çünkü 😛
Tanışıyoruz ya işte. böyle iddialı erkekleri severim
İnsta vereyim mi ekle beni
Yok ya böyle gizemli gizemli daha heyecanli
Benden etkilenicek misin merak ediyorum
şu an bir sınava hazirlandigim için hesabımı dondurmustum nasıl yaparım bilemedim
Ne sınavı? Aç gitsin geri dondurursun