NOT : Ülkenin %20 si rus..
Evet, güzeller
Hayır, güzel değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Makyaj güzeli bunlar.
Hiç sevmem makyajlı kızları
#AteşiBileSöndürürüm
Her milletin güzelidir cirkinide vardır. Görmek gerek.
Tüm kızlar güzeldir aksini iddia eden psikolojik sorunları vardır
Makyajı filan sil yine güzel
Hayır. Ülkenin %20si Rus olunca Kazak kızı Rus olmuş olmuyor :)
Güzel kazaklarda var ama :)
İlla vardır, tabii :)
Cevap
23Cevap
Kazak kızları Allah'ın bize bir hediyesi lutfudur
Gördüğüm on Kazak kızından 9'unu güzel kabul ediyorum sıfır makyaj iğrenç köylü elbisesi ile dünya güzeli kızları toplamislar taraza.
Cengizhan efendi bunların tüm erkeklerin öldürüp tüm kadınlara tecavüz ettirmiş kadınlar genç erkeklerde asker olunsa harika bir mozaik oluşmuş ve Kazak kızları ortaya çıkm onları görmek mutluluğa açılan bir kapidir Bir kızla konuşmuştum ve kız ben senin gittiğin yöne gitmiyorum ama istersen yalnız kalma beraber gidelim demişti işte bana bunu diyen bu dünya güzeli cennetten düşmüş nadide çiçeğin ayaklarını yıkar suyunu afiyetle içerim. Bunlarda sinirlenmek saygısızlık yapmak görgüsüzlük yapmak asla yok muhteşem ötesi birer eş olur bu dünya güzeli cennet çiçekleri denizler mürekkep olsa ağaçlar kalem olsa gökyüzü kağıt olsa benim canımın içi kazak kızlarına siralayacagim övgüler bitmez. Ben her birine ayrı ayrı aşığım tüm kazancım tüm benliğim şimdiden ebediyene kadar onların olsun zaten ezelden beri tutulmusum onlara. Olurda bu mesajı bir kazak kızı okursa bilsinki kadroya bende dahil oldum Kazakistan için ve Kazak kızları için canım feda hadi gençlik sizlerde elbeda
işte kökenimi buldum 🤞
onlar Türkçe konuşuyorlar mı
Hahaha güzellerini koymuşsun Kazakistan’a 1 hafta gittim çoğu cirkin Ruslar candır:)
Peki rus ne kadar var :D Ben kazaklıyım kökenim rus ama türkiyede büyüdüm.. %20 rus nufusu varmış ama hiç gitmedim için ne bilemiyorum :D
Bu arada güzel olarak koyduklarım rus kökenlilier.. Tipden belli oluyor zaten :D
Yanlışın var :) Benim de kökenim rus ama kazakistanda doğdum türkiyede büyüdüm.. Rusya , ukranya vb slovak ülkerin çoğuna gittim ve ruslar dediğin gibi bir kısmı sarışın ama genel demek doğru olmaz. Hepsi bakımlı neredeyse hepsi güzel ama geneli sarışın demek doğru olmaz herhalde :D Koyduklarımda kazakistanda bulunan rus kökenli kadınlar :D
her ülkenin güzeli ve cirkini var..
Suraya sen onlardan daha guzel olabilirsin yazabilir miyim. 😄
Güzeller.
Kazak kızları da Türk kızları oluyor ve güzeller.
Bence Tişört kızları güzel
Güzelleri de var çirkinleri de var.
hala şaman olanlari guzel...
Güzellerde #ruslara özentiler.
Türk kızlarından daha namuslu.
Kaç defa kazakistanda yaşadın acaba ya da neler biliyorsunda böyle malca yorum yapıyorsun? Kazakistanda bir kızıla annesini yanında pazarlık yapıp alıp seks yapabilirsin.. Sence daha mı namuslular? Seks onlar için oldukça normal birşey.. Kazak tarihini bir araştır bence..
Senin dediğin tiplerden Türkiye de yok mu 🙂her neyse asıl soruya gelelim 4 tane kazak tanıdım 4 dude namusuna aşırı bağlıydı nikahsız cinsellik onlar için intihar demek. Bizim şimdiki nesilin kızları için keyif demek zevk demek aradaki farka bak anlarsın namus kavramını bu zamanda nikah olmadan yatağa giren tonca kız var senin haberin yok Türkiye eski Türkiye değil eski Türk kızları eski toplum yok.
Örnek bu sitede bile her sosyal medya da olduğu gibi o bassediğim ahlaksız kızları görürsün
Herneyse sidik yarıştırmaya gerek yok haklısın türk kızları namussuz.. Ne de olsa annende bacında namussuz :))
Tarihte yaşamıyon beyinsiz zora kalınca anayı katarsınız.
Bu devirde namuslu Türk kızı bir elin parmaklarını geçmez bunu kabullen artık herşey değişti namus bozdurmak için can atan tonca kız var. cahil seni boş atıp duracağına ülken niye bu halde acaba onu düşün.
Tişört kızlar daha güzel 😂😂😂
güzeller çirkin olan da vardır tabii
evet gayet güzeller..
güzeller çekik gözlülere sempatim vardır
Yazın sıcağında gitmez
hem de çok iyi sevişiyolar
Güzeller.
Güzeller
Kazak mısın
Hayır.. rusum kazakistanda doğdum ama türkiyede büyüdüm ve yaşıyorum. Tipim kazaklar giib değil..
Anladım :)
Yüzde yirmisinden isterim
Güzel bulmuyorum ben
Bunlar güzelmiş
Hayır, değiller.
Güzel
Bazıları güzel
Degil
Hepsi benim olsa
Evet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar