Erkek kafasını anlayanlar cvplasın, erkek neden cok görmek ister kızı? yani gözleriyle görmesi yeterli meraklı oluşu neden olur?

Şindi ben ben onunla aynı iş yerinde calışıyorum hoşlandıgının farkındayım ama bana bazı hareketleri tuhaf geliyor. Dün ben geç kaldım ve bir konuşma yapılıyordu dolayısıyla arkadan geldim fark edilmemesi için tabi oda ortada duruyor beli bana dönük fark etti geldigimi ve başladı kıvranmaya arkaya dogru bakmaya calıştı bir arkaya gitti bi geldi sadece beni görebilmek için. Daha sonra bir kaç saat geçti beni gördü baktı uzaktan sonra ben selam dedim yürüdüm ve hissetim baktıgını döndüm diğer tatafa dönerken kısa arkama baktım ve gördümkü arkamdan bakıyor sonra bi kaç saat gecti bahane buldu oralarda calıştıgım yerde bahaneler bulup bulup durdu dolandı sonra baktım bana bakıyor bende o yöne baktım göz göze geldik. Merak ediyorum bir erkek neden böyle cok bakar merak eder süzer bir kızı? Geçen kısa tartışdık ertesi gün dayanamadı kırdıysam özür dilerim ben sinirlendim dedi bana yani en merak ettigimde adam bana bakması yeterli yeterki görsün tek derdi bu görmek bana bakmak ona yeterli oluyor gibi ama merak ediyorum nedenini

Erkek kafasını anlayanlar cvplasın, erkek neden cok görmek ister kızı? yani gözleriyle görmesi yeterli meraklı oluşu neden olur?