Sevgilim sürekli eve çağırıyor, herkes gibi dışarıda gezmek istiyorum. Benimle para kaybetmek istemiyor mu?

sevgilim beni sürekli eve çağırıyor yani bende normal insanlar gibi dışarda gezmek istiyorum yeni yerlere gitmek denize havuza gitmek istiyorum ama benimle para kaybetmek istemiyor gibime geliyo evine gidiyodum zamanım oldukça ama en son ne zaman gittigimi hatırlamıyorum çünkü çok kavga ettik baya ağır şeyler söyledi bende söyledim ona ragmen yine geldi kapıma dayandı ayrılmak istemedigini söyledi halledelim dedi işte mutlu olucaz falan dedi ama görüyoruz yani ev gelmiş film izleriz diyor ya ben istemiyorum artık eve gitmek yeter gelmicem dedim tamam aşkım dedi anlamıyor mu onca yaşananlardan sonra bir de eve mi gelecegimi sandı bu ne cürret artık eskisi kadar yakın hissetmiyorum zaten buluşmuyoruz haftada 1 buluşuyoruz kendi kafasına ne zaman eserse geliyor bugün işi yok izinliymiş. neyse çok sinirlerim bozuldu
Sevgilim sürekli eve çağırıyor, herkes gibi dışarıda gezmek istiyorum. Benimle para kaybetmek istemiyor mu?