Lütfen saygı çerçevesinde fikir verir misiniz? ?

2 yıla yakındır ilişkim var 7 aydır da nişanlıyız. Aramızda 1.30 saatlik mesafe var... Allaha şükür ben kendimce alacağım şeyleri aldım. Annem beyaz eşyamı aldı , abim ablam halı - perde alacak ama erkek tarafından hala bir şey yok. Dayısı ev yaptırıyor annesi oturma odası, yatak odası, yemek masası alacak eniştesi emekli düğün salonu tanıdığı varmış hafta içi uygun fiyata yaptıracak herhalde o da tam belli değil. Annesi de Nişanlımın kartından çekip taksiti annesi ödeyecek buraya kadar bir sorun yok. Ama sevgilim hala evlilik ciddiyetini almıyor , araba derdinde , araba konusunda hayalleri var en başından beri destekliyorum , karışmıyorum sonuçta hayali hedefi diyorum ama sonu gelmiyor iyice rahatsız oldum. Tek başıma evlenmiyorum sonuçta o da bizim için bir şey yapsın diyorum ama o abimle bir olup fuara gitme derdinde. Ben bizim için , ev için bir şeyler yapsın istiyorum. Onu ezmeden rahatsız olduğum şeyleri nasıl konuşabilirim , ben hayallerini tamamen silsin demiyorum ama bu kadar da olmasın bizim için bir şeyler yapsın istiyorum. Onu kırmadan , rencide etmeden nasıl konuşabilirim?

Lütfen saygı çerçevesinde fikir verir misiniz? ?