Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yeni evli birisi arkadaşlarıyla sabahlamayı abest durumdur. Burada adam cemaatçi Allah bir hatun 3 diyen biriyse birer gün diğer imam nikahına ile kalıyorsa sana 3 günde bir sıra gelir. Veya adam kumarı olabilir gider kumar oynatılan yere oynar sabaha doğru gelir, arkadaşlarınla sohbet yaparsinda bu günlerce sabaha kadar olmaz bu işte bir bit yeniği var. Otur konuş bu evlilik böyle yürümez mesai bitince eve geleceksin sana haftada bir gün izin gece 24 de eve geleceksin aksi halde ayrılırım diye tehdit et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDışarı hayatı var mı. Arkadaşına da gitse demekki evlilik bağlayamamış. Evlenmişsiniz ama ben sevgi hissedemedim. Bence size anlatamadığı çok şey var. Neden evlendiğini, aklında başkası mı olduğunu açıkça sorun bir arkadaş gibi..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir anlatamadığı?
- +1 yıl
Orasını bilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatim seni sadece cinsellik için kullanıyor bu adam. Boşan vakit henüz erkenken. Durup sana sevgi beslemesini bekleyemezsin. Sabahlara kadar eve dönmeyen bir adamı bu yaşında bekleyerek kendine eziyet etme.
00 Yorumla
+1 yılKonuşup orta yolu bulmaya çalış. Bu durumda olmaktan dolayı cok üzüldüğünü ve uzun yıllar böyle devam edemeyeceğini söyle.. Umarım her şey istediğin gibi olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki çok yüz vermişsin gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam peki abi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana sevgisi oluşmamış sevmesi için suprizler yapabilirsin hala aynıysa evlilik kavramı oluşmamış demektir artık bekar değil bunu anlaması gerekiyor anlamıyorsa kendini duzeltmiyorsada karar sana kalmış biraz sabırlı olmani tavsiye ederim evliliğe alısmamıs olabilir fazlada serbest bırakma tabi otoriteni koy rahat davranmasına izin verme
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak peki
- +1 yıl
Olacak şey senin sevgi gosterici eve bağlanmasını sağlayacak şeyler yapman kurallarda koymalisin kendi haline bırakma ornek akşam geç kalmiyorsun bu saate evdesin bitti nokta adam seni kale almayı ogrenicek sende ozman kafana göre gez toz sen yapmiyorsan oda yapmayacak ben yaparım diyorsa kendi başına buyruksada sabır edilir hale değişim yoksa ne olacağını tahmin edersin çünkü sende emek veriyorsun karlisigi yoksa başka ne çare kalabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, evlenmek icin sana ilgiliymis gibi davrandi sabahlara kadar disardaysa baskasini seviyor unutamamis ve seninle aile zoruyla evlenmis bu cok belli cocuk yokken yol yakinken ayril butun hayatin gencligini boyle birisi icin yitirmeye gecmez, Ayrica ileride icki kumar kotu aliskanliklarda olur isin icinden cikamazsin soyliyim. ayril gitsin boşan sana merhamet sefkat sevgi ve saygi gostermeyen birisiyle olmaz kizim aklini basina devsir
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında kocaman adam nasıl xorla evlensin? Boşan demek ne kolay niye bosanayim evlendigim adamdan?
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak kotu birsey degildir sevgi ilgi yoksa bosanirsin sevmedigin insanla evli kalda ozman oda geceleri eve gelmesin sabaha kadar illaki seni aldatiyor aldatmadigini ne saniyorsun pavyona gidiyordur ordan geceyi baskasiyla geciriyordur evli kal ozman boyle bir insanla kumada gelir yakinda merak etme. nedemek zorla nasil evlensin kiz bulamayinca zorla aile baskisiyla evleniyorlar sen nerde yasiyorsun acaba burasi abd degil burasi turkiye heyy uyan kizim , bence neden bosanman gerektigi aciklamasini coktab yaptim. evli kalda cehennemi yasatmaya devam etsin sende saniyorsun ki senin askindan oluyor boyle san
Cevap sahibi+1 yılEve ugramayan, eve ekmek almayan adamdan koca olmaz aklini basina devsir
+1 yılAçıkçası ben olsam bi sonraki beraber olma isteğini reddeder ve sadece sevismek için mi evlendiğini sorardım kendimi kullanılıyormuş gibi hissederdim ve açıkça bunu dile getirirdim. Madem sadece sevişip gidicek evlenmesini ne anlamı var senin de bi ilişki de ihtiyaçların var sen birlikte olarak onun ihtiyaçlarını tatmin ediyorsan o da seni duygusal olarak tatmin etmeli. Ha belki onun da duygusal problemleri olabilir. Sorunu varsa da söylesin birlikte çözün evlisiniz yani seninle paylaşmalı
20 YorumlaHala bekar hayatı yaşıyor evliliğe alışması zaman alıcak ama öncelikle oturt karşına güzel bi dille konuş Altan tehtid et baktın olmuyor aile büyüklerinden birini araya koy babası vs baktın yine olmuyor boşan derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlendiğinin farkında değil. Hala bekar yaşıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım peki
+1 yılOna direk sor baska biri mi var diye ya da nedenini ögrenmelisin. Bu evlilik yürümez yoksa, simdiden böyle gidiyorsa ilerde daha kötüye gider
14 Yorumla
Soran+1 yılBen baska biri olduğunu sanmıyorum, eve sabah gelince beni rahat bırakmıyor çünkü. Hem nasıl ne diye sorucam ki?
- +1 yıl
Nasıl rahat bırakmıyor
Soran+1 yıl@İzmirgeceleri35 baya
- +1 yıl
Başka biri neden olsun? Başka birileri olur karusına sadık olmayan aldattığı ucuz kadına mı sadık olacak
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Daha 1 aylıkken böyleyse bu evlilik patlar. Kocanı çek karşına konuş. Rahatsız olduğun konuları tek tek belirt Konuşmadan bir şey çözülmez
03 Yorumla- +1 yıl
Sana ismiyle sesleniyorsa hadi bunu geçtim canım cicim laflarını sevmiyo rolabilir ama iltifat yok sevgi sözcüğü yok. ilgi yok evleneli 1 ay bile olmamışken böyle olması seni sevmediğinin kesin ıspatııdır. Bu adam seni sevmiyor bu bence çok açık bir şey. Zorla evlendirilmiş gibi.
Soran+1 yılZorla niye evlendirilsin ya 25 yaşında adam
+1 yılSeni sevmediği aşikar sadece evli oldugunu biliyor cani istedimi yatakta işini görüyor oda simdilik bir sene sonra oda olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl🫤
- +1 yıl
Uzulme boyle dedim diye ama gercekler acidir bazen erkek oldugumdan utaniyorum bu olaylari görünce niye evlenirler madem sevmeyeceksin seni boyle tek birakmanin derdi ne sakın çocuk düşünme en azindan belli bir muddet
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Görücü usulü olunca bu kadar süre de evdekine alışmak zor olur ama şimdiden bunu da yapması saçma hicmi karısını istemiyor ozlemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay oldu tanışıyoruz evlenmeden önce böyle değildi daha yakındık, en azından bi muhabbetimiz vardi yani 🫤
+1 yılNeden senden kaçar gibi davraniyor anlamadim koca kadininia ship olup vakit gecirmek istememesi disariya gitmesi sadece spiklik abazaliktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlenmeden önce aklınız neredeydi? Neden bunları konuşmadınız?
Bizzat kocanıza sorarak daha net bir sonuca ulaşabilirsiniz...00 Yorumla
+1 yılOturt karşına konuş insan gibi ve anlat bu yaptığın davranış hoş bir davranış değil diye ben evde tek başıma korkuyorum diye.
00 Yorumla
+1 yılİşi gucu olur anlarımda bu sekıl keyfı gecelerı hanımını yalnız yatıran adamdan sabaha karsı eve gelen adamdan ne koy olur ne kasaba..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaş çevresini bırakamıyordur it gibi geziyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama evlenmeden önce hiç böyle olduğunu ne gördüm ne duydum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık döneminde sen ve kız evi olarak ailen kocana ve onun ailesine ne tür problemler çıkardınız acaba? Belki bu yüzden sana karşı soğumuş olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir problem çıkarabiliriz? Bir sorunumuz olmadı hiç.
Cevap sahibi+1 yılMesela altıncı kız babaları gibi, ona buna laf sokan kız anaları gibi, onu bunu beğenmeyen erkeğin ailesine surat eden kızlar gibi.
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Zira o dönemde yaşanan sorunlar unutulmuyor. Mesela ben kayınpederimi hiç sevmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka konuş. Adam bu konulardan rahatsız olduğunun belki de farkında bile değildir
03 Yorumla
Soran+1 yıl@mattkap ne alakası var?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılzorla evlendirilen ülke gerçekleri
sorsan adı evlilik01 Yorumla
Soran+1 yılZorla ne alaka?
+1 yılBeklemekten başka bir şey yok. Ya da farklı yönlere doğru gidebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı yön?
- +1 yıl
Zaman geçirecek seninle daha iyi ilgilecek bir dost bulabilirsin
Soğumuş ama sebeplerini konuşmak lazım. İlla ki vardır sebepleri
06 Yorumla
Soran+1 yılSoğutacak bişey yaptığımı düşünmüyorum 😐
Soran+1 yılNe yapmalıyım!
Soran+1 yılHayır konuşmadım henüz darlamak istemedim
+1 yılUmarım her şey yoluna girer yorumdakileri tavsiyeleri bı dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuş uyar sebebini sor olmuyorsa ailesine söyle
00 Yorumla
+1 yılBen bu hayatı 16 senedir yaşıyorum nasıl başlarsa öyle devam eder görücü usulü evlenmek büyük hata
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılValla kötü bir haberim var
Aldatıliyorsun ve geçmiş olsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanışırken nasıldı bakire miydin birşeye kafayı takmış olabilir mi sonra öğrenince soğumuş felan ya da sen kendine bakıyor musun?
08 Yorumla- +1 yıl
senin gibi irenc zihniyetlise zatwn defolsun bakire degilse somuzmus erkekler hic biri bakire degol ozmn bizde aldatalim sogalim bakirelik tek kadinda da mi var sadece kadina mi günah yobaz
Cevap sahibi+1 yıl@ruhhalim2828 soruyu soran arkadaşa yazdım? Görücü usulü evlenmişler adam bunu düşünüyor olabilir ondan sordum, insanların EVLENME KRİTERİ bakirelik veya başka bişey olabilir BU BİZİ ALAKADAR ETMEZ YARGİLAYAMAZSIN
Cevap sahibi+1 yıl@ruhhalim2828 birde seni uyandırıyım en elit okumuş adamda genç bakire ile evleniyor bu yobazlık değil bir kriter anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yılÖyle bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılAdam sormamis olabilir sen bakire miydin
Soran+1 yılSize ne
Cevap sahibi+1 yılBanane zatende 😂😂 soru sormuşsun yardım etmeye çalışıyorum
- +1 yıl
nediyon senlan bakire genc kadin erkek istiycek kadinlarda herkesle yatmis yasli erkekimi alcak hosst köpek nerde yasiyorun senin gibi örümcek kafali serefsizmi kaldi düymadna senin gibielr yok olsin
- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğini idrak edememiş sanırım. Konuş böyle olmayacagını söyle.
00 Yorumla
+1 yıleşini karşına al konuş istemiyorum böyle sabahlari eve gelmeni diyebilirsin onunla acik acik konuş..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyolun başındayken boşanıcan.. yeni evli adam eve neden gelmez? kocalık vazifesini yaptımı ilk gece derler ya?
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye boşanayım? Allah korusun boşanmak istemem istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılozaman? napıcan? evinin olmayan kadını ol, kocasız.
Soran+1 yıl@ZankK hoşuna bile mi gitmiyorum? Sevmek başka şey çünkü?
Cevap sahibi+1 yılflörtmüsin sen, hoşuna gitmek ne? yataktada problem olmasa noolur, ruhen doymadıktan sonra.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBas baya temiz bir kız bulmaya çalışmış yatakta sorununuz yok onunda amacı bu zaten. Oturup konuşabilirsin başka bir çözümü yok.
00 Yorumla
+1 yılablamda yeni evlenince eside gece gezdi eve gelmedi geec gezen erkek aldatie üzgünüm karisini sevene ve gelir disarda ne ariyor aielm cok kizmisri sonradna ögrendin aldatiyor bosandilar sakin cocuk yapma üzüldüm senin adina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağı istediği gibi olmadı mı acaba. Ben de evliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılO yönden bur problemimiz yok ama onun dışında ilgisi hiç yok, 😶
Cevap sahibi+1 yılOnun dışında hiç ilgi olmazsa o yataktan den keyif alamazsın. Senin keyif alamadığını görünce kendini eksik hisseder. Erkek kendini eksik hissettiği her alandan da kaçar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgarip bir durum. e peki gelmeyip nerde kalıyor şaşırdım doğrusu
012 Yorumla
Soran+1 yılSabaha kadar arkadaslariyla oturuyor dışarıda orada burada
Cevap sahibi+1 yılgözlerine bakmaktan kaçıp sessiz kalmayı tercih ediyor mu peki, yani sanki iki yabancı gibi mi davranıyor genelde
Soran+1 yılYatak dışında genelde evet
Cevap sahibi+1 yılDuygusallik peki gozgoze gelme vb
Soran+1 yılPek yok
Cevap sahibi+1 yılSen ona karşı birşeyler hissediyor musun sence
Soran+1 yılYani bilmiyorum
Soran+1 yılHoşuma gitmişti hem eli yüzü düzgün çirkin değil hem de efendi bir insan diye. En azından ben öyle biliyordum...
Cevap sahibi+1 yılBen farklı bir soru sordum elektrik anlamında yani, bana yazabilir misin veya takip atabilir misin. Detaylı konuşalım, geniş boyutlu değerlendirme yapalım. Konuşmak istersen eğer gizliden çıkarım
Soran+1 yılÖyle değil yani elektrik derken hoşuma gidiyor ama aşk gibi değil tabii. Tanışalı 8 ay oluyor 3 haftadır da evliyiz.
Cevap sahibi+1 yılAslında daha farklı bir şey sordum da neyse
Cevap sahibi+1 yılBana yazabilirsen veya takip atabilirsen gizliden çıkayım ordan detaylı konuşalım. Tabi istersen eğer
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabahlara kadar dışarıda sonra ise gidiyor bu adam niye evlendi o zaman?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik ile kendine bağla, o zaman gitmez. Çok fazlasını sun ona.
00 YorumlaMantık evliliği yapmış işte seni eve kapatmış, mutfak çamaşır ev işlerini yapacak biri lazım. Haftada iki kere de sevişir tamam işte. Adam resmen senin eşi olarak değil cariye olarak görüyor
00 Yorumla
+1 yılHayatında başkası olabilir sizi sevmiyor olabilir azcık dikkat çekin ilgi çekmeye calisin
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Kıskandır telefona bakarken gül mesaj okuyormuş gibi telefonla gizli konuşuyor gibi yap biraz gizemli ve kıskanacağı şekilde davran merak etsin kıskansın köpek sonra biraz da seksi giyin tahrik edici ol ama yüz verme ilk başlarda
Soran+1 yılTesettürlüyüm ben nasıl seksi giyineyim
Soran+1 yılTövbe
- +1 yıl
Kız sadece evde öyle giyin
Ailesine soyle eve gelmiyor nerde sizin yaninizda mi diye ustune sal esinin 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimbilir dışarıda neler yapıyordur erkekler işte
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla takiliyormus
Soran+1 yılYa millet ayrıl diyor ama kolay mı öyle ben evine sadık beni düşünen benimle birlikte vakit geçiren birisi olsun istiyorum biz evlenmeden önce hiç böyle bir izlenim vermemişti ne yapabilirim ki
- +1 yıl
Kolay değil tabi öyle boşanmak çevremden biliyorum sonra pişman olabilme de var. Hem şimdi ayrilirsan derler bu kız da ilk zorlukta bırakmış filan. Yani o adam olacak odun hala evlendiginin farkına varamamis olabilir. Annene söyle o da onun annesine söylesin bak senin oglun şöyle sabahlara kadar eve gelmiyor, yarın çocuk gelir filan olmaz öyle desin. Birinin onun kulağını çekmesi lazım
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Nereye gidiyo birsey söylemiyomu?
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarla oturuyorum diyo bazen görüyorum story falan atıyor arkadaşlarının evinde, dışarıda cafede falan oturuyorlar?
aldat sende parasını ye hayatına bak işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAldat ne demek ya ucuz musunuz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnumara yapmis evlenmis ailesinensoyle ceki duzen versinler cocuklarina
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesine ne diyebilirim ki?
Cevap sahibi+1 yıleve gelmiyor mesela
+1 yılGörücü usulü mü kaldi arkadaş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sanıyorsunuz siz görücüyü
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkavga falan mı ettiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç tartismadik bile
Kocan olduğuna emin misin..
00 Yorumla
+1 yılDeemek ki evliliğinde aradığını bulamamış..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılMal çünkü, bak ben akıllıyım diye bekarım
00 Yorumla
+1 yılO şekilde olmaz ki yürümez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni garantiledi daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin zor olmalı gerçekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeni evlilik ya alisamamis olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocan seni aldatıyor
01 Yorumla- +1 yıl
nerden mi biliyorum bu iler hep böyle oluyor zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında biri olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılnapiyor disarda?
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları ile oturuyormuş
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah, her gun de olmaz yani. Bide yeni evliymissiniz, insanin cicim aylari olur genelde cogu beraber bas basa vakit gecirmek ister saga sola cikar gezer tozar tatile vs bu da hic evliligin tadini almiyor sanki halen bekar havasinda takiliyor gibi...
Soran+1 yılBalayina gittik zaten düğünden sonra
Cevap sahibi+1 yıliste hepsi buymus adama, simdi eski haline donebilirim demis...
+1 yılEvet gelmeyen adamdan hayır gelmez kardeş
00 YorumlaPeki evlenmeden önce yaşam tarzi nasildi
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler hiç duymadım
+1 yılKadınlığını kullan çekici ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. yatakta sorun var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
evde çekici bir şey yok sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Ne iş yapıyor , başka birileri mi var