@esmerimbiciiim arkadaşın dedigini yap. Bisey olursa da baktın kopeklik yapacak adtik dediğim gibi ya abi bu benim eski ya çekemiyor dersin ya da en kötü ihtimal bana haber ver ben gözünü korkuturum arkam sağlamdır rahat bıraksın senin yuvanın yıkmasın
Bu kayginin kokunde hangi korku var ve senin beynini gereksiz bir sekilde mesgul ediyor. Sen su an guleryuzlu ailenin guleryuzlu bir prensesiyken seni bundan alikoyan nedir? yarin kendine sor. Sacma geldi dimi, cunki yarin unutacaksin, haliyle boş ver bebiş 😉
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört etdiğim bi kişi vardı numarasını silmemiştim aile fotoğrafımızı paylaşmıştım abimi sordu neyin oluyor diye ne diyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye şantaj yapsın bu 1
Kimse böyle bisey için şantaj suçuna karışmaz milyoner değilsen tabi bu 2
Hem şantaj yapsalar ne aranızda cinsel münasebet mi oldu?
Hayır görüşmedik bile vallaaa
Sadece flört konuştuk o kadar
2,3 gün hatta tanışma yolunda redd ettim
E tamam nolacak ki bundan? En çirkin kıza bile Nil nehri gibi mesaj yağıyor illa flort edecek yani
Pardon bakımsız. Çirkin kadın olmaz:)
Nişanlıyım abi 🥺
Senin dert ettiğin şeyi tam anlamadım abini tanıyor mu biliyor mu
Resminden nasıl bulacak müfettiş gadget mi bu
Evet baya ismini soraraak neyin oluyor dedi
E kızım madem nisanlisin niye başkalarıyla flört ediyorsun
Yok önceydi
Şimdi böyle bişey ortaya çıkarsa sorun olur
Aynı şehirde misiniz veya abine ulaşabilecek birini mi taniyor
Heeee şimdi anladım.. ama nişanlın ile sevgili iken mi oldu bu yoksa ondan da önce mi
Baya abimin kendisini tanıyor numarasını bile. Abim bu ülkede değil ama o burada
Nisanlisin ve eski flörtünle konusmak cok yanlış yapiyorsun onu engele geç bidahada muhattap olma..
nisanlin ögrenir durumlar kötü olur..
@esmerimbiciiim konuşmadım numarası duruyordu öyle durumumu görüp yazdı 🥺
Valla durum kötü... engellemekten başka bisi yapamazsın çok sorun olursa artık herseyi anlatman lazım ya da kendin halledeceksin
Engellersem daha da kızmaz mı sence? ya da boş mu verir?
Numarayi engele bidaha sana ulaşamasın.. korkma bisey olmaz insallah
Boş veriri yüz vermesen gider zaten
Bisi soracam abin de onu taniyor ya abine de bu benim ex ya nisanlanmami kaldıramadı pislik uapoyor de. Bide sana niye şantaj yapsın ki?
Paranoid olma bj halt edemez.
@esmerimbiciiim arkadaşın dedigini yap. Bisey olursa da baktın kopeklik yapacak adtik dediğim gibi ya abi bu benim eski ya çekemiyor dersin ya da en kötü ihtimal bana haber ver ben gözünü korkuturum arkam sağlamdır rahat bıraksın senin yuvanın yıkmasın
Neden sordum 1 dakika sonra henüz bişey yazmadı sanırım ilgilenmiyor
Çok teşekkür ederim abi
Bi b. k olmaz olursa da dediğim gibi anlat abine. Abi bu benim eski konuştuğum falan bana bulaşıyor yuvamı yıkacak diye
Anlatamazsan da bana ulaş ben hallederim daha önce kurtardım 1 2 kişiyi arkam sağlamdır
Ne demek. Korkma havlayan it ısırmaz
Sanane de cok dusunme, bu kadar farkinda olma herseyin
Ya söylerse bişey? Korkuyorum kavgalı falan olurlar
Abini muhatap al onu engelle gec
Engelleyip daha da kızdırmam mı? Yani daha da kötüleşip abime yazmasınnnn
Simdi senden 1 dakikalik saygı duruşu, bir dakikalik takinti birakmani istiyorum
Sonrasinda oku:
Kontrol altina almaya çalışmayı birak.
Garanti altina almayi birak.
Relaks ol gevse ve derin nefes al ve yavasca ver
Bu kayginin kokunde hangi korku var ve senin beynini gereksiz bir sekilde mesgul ediyor. Sen su an guleryuzlu ailenin guleryuzlu bir prensesiyken seni bundan alikoyan nedir? yarin kendine sor. Sacma geldi dimi, cunki yarin unutacaksin, haliyle boş ver bebiş 😉
söyle iş yerinden arkadaşım
Aile fotoğrafı babamın doğum günü için koymuştum çokk belli
özelden detay ver bana