Aşk İlişkileri Herşeyim var manitam neden yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sensiz 1 slok eksiğim olmayan manit Güncellemeler+1 yıl Çok yalnızım çok inanmazsın Güncellemeler+1 yıl Rüyalarda buluşuruz Herşeyim var manitam neden yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Olur oda 1 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Her şeyi birleşik yazdigin icin olabikir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabiler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demin diyordun bana herkes yürüyor seç aradan 0 62 Yorumla Soran +1 yıl Burada yürüyorlar dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seç reele taşı Yorumla Soran +1 yıl Ben eğlencesindeyim kral buradan birisi ile realde görüşecek halim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur niye olmasın Yorumla Soran +1 yıl Bu sitede kendi uygun göreceğim bilesinin olma ihtimali yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Seni reale taşıyacak halim yok Hakkı dayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görsen tanısan fikrin değişirdi 😃 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar ilgi alanım dayıcım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben erkek miyim😳 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl İkna oldum şu an birde google den güzel kız fotoğrafı yazıp 1 tane seç at sağlamasını yap yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kadınım bak yemin olsun Yorumla Soran +1 yıl İkna oldum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah sağol Yorumla Soran +1 yıl Sende sağol Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın sen dayı? Yorumla Soran +1 yıl Dayı ölüdün mü ses ver :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 ne dayısı ya Yorumla Soran +1 yıl Dayı değilmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayda Ya Allah aşkına git tamam ben kadın değilim Yorumla Soran +1 yıl 26 yaşında kadın görünümlü bir dayısın sen :D Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam kadınsın inandım napıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hayatına bu şekilde girsem ne yapabilirsin ki :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç muhatap olamıcam Yorumla Soran +1 yıl En büyük aşklar triple başlar :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman aman olmasn 😵💫 Yorumla Soran +1 yıl Neden kendine güvenmiyormusun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat standartlarımız çok farklı evlenmiş boşanmış birisyim üstelik çocuğum var Yorumla Soran +1 yıl İnsan çocuğu var diye kendini daha aşağı görmemeli benim çocuğum olsa diğer insanlardan önde görürdüm kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göremiyorum ben insanlar sırf sevmek için sevmiyor hep bi menfaat hep bi kullanmak şeysi Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma senin de çok üzerine geldim kırdıysam özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl Kız mı erkek mi çocuğunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil Kız Yorumla Soran +1 yıl Allah bağışlasın ne güzel kaç yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razı olsun 3 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar tatlıdır şimdi Allah sağlıklı uzun ömür versin kendini kimseden hayat standartların farklı olarak görme bir daha ;) sen çok şanslısın bir kızın var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razı olsun çok sağol Yorumla Soran +1 yıl Takip edermisin konuşuruz arada sende istersen gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Küsüştük mü yine? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımı özelimi kendimi anlatmaya yeni insan tanımaya hiç hevesim yok Yorumla Soran +1 yıl Bak ya hep böyle ağrasifmisin sen oysa başlarda çok tatlıydın ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başlarda da tatlı değildim olanları söyledm sadece Yorumla Soran +1 yıl Bir adın var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adı olmayan mı var da adın var mı diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim çok agrasifleştin de ismin ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Agresif değilim şu konuşmalara bi bak nerde tatlıydımda sonra agresif oldum Yorumla Soran +1 yıl Çok ponçik bir adın vardır bence senin hadi söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemem burada Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin zaten ne kim görecek benden başka nerede yaşıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E bak sorguluyorsun kim olduğumu nerd3 olduğumu bunları anlatmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen sor o zaman bana istediğini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatım boyunca hiç insanların hayatını sorgulamadm merak da etmedm Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir insanı sorgulayıp merak etmediğin için boşanmışsın zaten önce sorgula merak et soru sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hçbişey sarmıyor bni sende beni yalnız bırak 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Ben seni yalnızlıklara terk edermiyim hiç öyle birisine mi benziyorum ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yaranmak için çabalama kim olduğumu öğrenemeyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Kim olduğunun ne önemi var ben seni bilmeden sevmişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalana bak yalana asla inanmıyorum erkeklere Yorumla Soran +1 yıl Ben seni ne zaman hayal kırıklığına ugraşttım bizim sevgilimizde yalan olmaz Yorumla Soran +1 yıl Neredesin bal ;) Yorumla
Melikesonmez00011 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Harbiden ulan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Heyt bee Yorumla _Cenk_1903_ +1 yıl @melikesonmez00011 ? Yorumla Melikesonmez00011 +1 yıl Artik manitam var yasasinnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur oda
Her şeyi birleşik yazdigin icin olabikir
Olabiler
Yapiyondur bir yerde hata
Demin diyordun bana herkes yürüyor seç aradan
Burada yürüyorlar dedim
Seç reele taşı
Ben eğlencesindeyim kral buradan birisi ile realde görüşecek halim yok
Olur olur niye olmasın
Bu sitede kendi uygun göreceğim bilesinin olma ihtimali yok
😏😏
Seni reale taşıyacak halim yok Hakkı dayı
Görsen tanısan fikrin değişirdi 😃
Kadınlar ilgi alanım dayıcım :D
Ben erkek miyim😳
Evet
Değilim
İkna oldum şu an birde google den güzel kız fotoğrafı yazıp 1 tane seç at sağlamasını yap yani
Valla kadınım bak yemin olsun
İkna oldum ben
İnşallah sağol
Sende sağol
Kaç yaşındasın sen dayı?
Dayı ölüdün mü ses ver :D
26 ne dayısı ya
Dayı değilmisin
Hayda
Ya Allah aşkına git tamam ben kadın değilim
26 yaşında kadın görünümlü bir dayısın sen :D
Tamam tamam kadınsın inandım napıyorsun?
Hayatına bu şekilde girsem ne yapabilirsin ki :D
Hiç muhatap olamıcam
En büyük aşklar triple başlar :D
Aman aman olmasn 😵💫
Neden kendine güvenmiyormusun?
Hayat standartlarımız çok farklı evlenmiş boşanmış birisyim üstelik çocuğum var
İnsan çocuğu var diye kendini daha aşağı görmemeli benim çocuğum olsa diğer insanlardan önde görürdüm kendimi
Göremiyorum ben insanlar sırf sevmek için sevmiyor hep bi menfaat hep bi kullanmak şeysi
Kusura bakma senin de çok üzerine geldim kırdıysam özür dilerim
Kız mı erkek mi çocuğunuz?
Önemli değil
Kız
Allah bağışlasın ne güzel kaç yaşında
Allah razı olsun 3 yaşında
Ne kadar tatlıdır şimdi Allah sağlıklı uzun ömür versin kendini kimseden hayat standartların farklı olarak görme bir daha ;) sen çok şanslısın bir kızın var
Allah razı olsun çok sağol
Takip edermisin konuşuruz arada sende istersen gizlisin
Küsüştük mü yine?
Hayatımı özelimi kendimi anlatmaya yeni insan tanımaya hiç hevesim yok
Bak ya hep böyle ağrasifmisin sen oysa başlarda çok tatlıydın ;)
Başlarda da tatlı değildim olanları söyledm sadece
Bir adın var mı?
Adı olmayan mı var da adın var mı diyorsun
Bilemedim çok agrasifleştin de ismin ne?
Agresif değilim şu konuşmalara bi bak nerde tatlıydımda sonra agresif oldum
Çok ponçik bir adın vardır bence senin hadi söyle
Söylemem burada
Gizlisin zaten ne kim görecek benden başka nerede yaşıyorsun?
E bak sorguluyorsun kim olduğumu nerd3 olduğumu bunları anlatmak istemiyorum
Sen sor o zaman bana istediğini
Hayatım boyunca hiç insanların hayatını sorgulamadm merak da etmedm
Hiç bir insanı sorgulayıp merak etmediğin için boşanmışsın zaten önce sorgula merak et soru sor
Hçbişey sarmıyor bni sende beni yalnız bırak 🤗
Ben seni yalnızlıklara terk edermiyim hiç öyle birisine mi benziyorum ;)
Bana yaranmak için çabalama kim olduğumu öğrenemeyeceksin
Kim olduğunun ne önemi var ben seni bilmeden sevmişim
Yalana bak yalana asla inanmıyorum erkeklere
Ben seni ne zaman hayal kırıklığına ugraşttım bizim sevgilimizde yalan olmaz
Neredesin bal ;)
Bazen sadece inanırsın.
Harbiden ulan
Heyt bee
@melikesonmez00011 ?
Artik manitam var yasasinnn