Özlemek yorar, Affetmek yorar, Hoş görmek yorar, Boş vermek bile yorar..
Özlemlerin yoğunluğu insanı yorar mı?

Özlemek yorar, Affetmek yorar, Hoş görmek yorar, Boş vermek bile yorar..
Özlemlerin yoğunluğu insanı yorar mı?
Evet, özlemlerin yoğunluğu insanı yorabilir. Özlem, sevdiklerimizden ayrı kaldığımızda veya istediğimiz bir durumun gerçekleşmediğinde hissettiğimiz duygusal bir durumdur. Özellikle uzun süreli ayrılıklar veya istediğimiz şeyin gerçekleşmesi için beklemek durumunda olduğumuz zamanlarda özlem duygusu yoğunlaşabilir.
Zaten genelde insanları yoran özlemektir bazı istediklerini elde edememesidir, aşk her zaman bir savaş gibidir Savaş kazanırsanız mutlu olursunuz savaşı kaybederseniz bir daha umudunuz kalmaz ta ki yeni umutlar size açılana kadar Ama her savaşı kaybederseniz artık aşka da inancınız kalmazdı sadece yorulursunuz.
Aynen öyle şekilde hemde çok yorar heleki geceler daha fazla yorar insanı òzlem gelir kalbine bòyle nefesin kesilecek gibi olur ama aslında kesilmez elinde tek bir resimle baka kalırsın onun òzlemini yüreginin derinlerinde hissedersin
Cevap
2Cevap
İlk başlarda yorar ama insan herşeye alışıyor...
Evet yorar tabi ki de bir yerden sonra insan artık kırılmaya üzülmeye acı çekmeye başlar bu da takıntıya ya da hissizliğe dönüşebilir.
Yorar hırpalar evet. Ben fazla özlem şeylerine katlanamıyorum mesela bir şekilde bağlantı kurmak ulaşmak istiyorum.
Yorar hemde öyle bir yorar ki bedeninde bir ağırlık varcasına taşıyamazsın hep bir umutsuzluk sarar insanı
Düşünmek insan psikolojisini yıpratabilir
Yorar ama zamanla alışıyor insanoğlu
Çok acı verir ama yanında özlem duymak daha fena
Olabilir bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?