Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir çabası olmayan kadınlar sadece her kadını üzerine saldıran SAPIIKLARLA tanışabilirler.. neden mi? Çünkü düzgün bir erkek beğeniyorsa hoşlanıyorsa önce uzaktan bakar? * sen kimsin nesin? belli değil ! evlimisin? sevgilin var mı? sözlümüsün? ya da o erkekten hoşlandın mı hoşlanmadın mı? Düzgün bir erkek bunları düşünür ve bu normaldir. Ama amacı kısa süreli takılmak olan önüme kim gels esaldırırım mantığında yaşayan tiplerin ise utanması sıkılması düşünmesi yoktur. Onlar çağrılmadan her kadının üzerine saldırırlar ! senin ne özelliğin var sen kimsin? Onu çağırmamışsın ona bakmamış ona elektrik vermemiş ona bir yeşil ışık yakmamışsın gelsin senle tanışsın diye? gerçi bu ülkede çoğu kadın zaten iletişim kurmaı falan bilmiyor yabani yaşıyor o ayrı mesele de.. neyse başlı başına beyin yakan bir konu bu ülke.. kendine çekmemişsin ve gelsin benle tanışsın beni sevsin istiyorsun? Mantıksız.
AŞk sevgi pizza pide değilidr ben bu sitede bunu bu tür soru soran kadınlara hep yazıyorum artık bıktım usandım yoruldum... Sen pizzayı pideyi bile sipariş verirsin igilenirsin ve öyle kapına gelir ama bu ülkede kadınlar kendi hiçbir çaba göstermeden yan gelip yatıp pizza pide durup dururken kapıma gelsin istiyorlar !!! ne güzel dünya vaaay beeee ! Sen istememişsin hiçbir çaban yok ya da kasılmak kibirle şımarıklıkla kendini beğenmişlikle burnu dik yaşamak dışında hiçb bir şey yapmazken senin kapına neden pizza pide gelsin? ama geliyor EVET.. peki nasıl geliyor? yukarıda yazdım... getiren HIRSIZ ya da o pizza pide ZEHİRLİ fakat bunu anlayacak beyin akıl kadınların çoğunda YOK ! kendi sipariş vermediği pizza pideyi önüme kolay lokma gelmiş aşkta sevgide hazıra konarım ohhh negüzel deyip çapur şupur yiyor kadınlar !!! Hiç demiyorlar bu pidenin içinde NE VAR? getiren kim? ben çağırmadım ben aramadım sormadım, ya da bana pide pizza reklamı yapan olmadı daha önce uzaktan reklam gösteren tanıtım yapan olmadı vs vs mantık budur ! nasıl oldu bu iş? evet oluyor çünkü kısa süreli ilişki yaşamak isteyen yüzzssüz iitt kööpek sappıık gece hayatına takılan alkolik uyuşturucu kullanan tiplerle dolu etraf yüzüne tükürsen güler durur bol bol sırıtır ciddiyetsiz tuhaf tipler.. Bu hayatta jkarşıınkdai düzgün erkeğe 1 yeşil ışık yakacak 1 adam atacak aklı yeteneği meziyeti çabası olmayan kadınlar genelde bu psilik saapık güvenilmez erkeklerle tanışıyorlar ve sortak olarak sözleri şunlar = "adam gibi adam YOK, erkeklerin hepsi aynı" :-)) KOMİK ! zeka geriliği ve beyyinnsizlik. . Kendisi hiçbir çaba göstermediği için (bakmadığı ililenmediği kendine çekmediği ona bakan erkeğe abaza bana bakıyor dediği için..) düzgün erkekleri kaçıran bu kadınlar hep aynı ssappıkları ve kötü erkekleri buluyorlar ve bu kısa süreli ilişki peşindeki utanmaz erkeklere "CESUR" diyorlar.. beyin yakan mantıklar.. hakettikleride bu. Bu ülkede erkeklere TVde saappıkk taacizcci kattiill vs vs hakaretler ediliyor ve erkekler aşağlanıp duruyorr bu nedenle artık düzgün erkekler kendilerini geri çektiler ve çabası olmana hiçbir kadına gitmiyorlar konuşmuyorlar tanışmıyorlar.. kims eistenmediği yerde zorla durmaz, düzgün bir erkek hiç durmaz ! Yalan dolan uydurma senaryo Türk dizilerine inanmayın ! Akıl hastası kel gay , knedi sevgilisi sevdiği biri olmayan , ailesi olmayan arıza ilişki uzmanlarına inanmayın onları dinlemeyin , onlarınt ek yaptıklar erkekleri karalamak ve kadınların duymak sitedikleri yalanları söyleyip insanları kandırmak ! gerçek hayat çok farklı.. Bu ilişk uzmanalarına göre kadın kaçmalıymış erkek kovalamalıymış !!! biz köpekmiyiz? erkekler köpek mi? neden kaçıyorsun , bizler neden bi rkadını "zorla" kvalayalım? kimse sitenmediğiy erde durmaz.. isteyen insanlar insan gibi iletişim kurup konuşup tanışırlar.. uyarsa görüşürsün uymazsa görüşmezsin bukadar basit.. yok kaçacakmış kovalayacakmış bilmeneymiş zamanı boşa harca dur.. mutluluğu ertele zamanı boşa geçir biri kaçsın öbürü saaapıık gibi zorla kovalasın.. tam bir ilkellik beyyiinnsizlik akıl hastalığı örneği çocukça düşünceler.. Bu kafada olanlar çocuk parkına gidip salıncakta sallansınlar kaydıraktan kaysınlar.. ama aşk sevgi mutluluk konularından uzak dursunlar bence..
Düzgün bir erkek için karşısındaki kadınınDA çabalaması çok önemlidir, erkeklerde bakar bu kadın beni seviyormu bana saygısı var mı beni önemsiyor mu? Ama etraftaki yalan dolan akıl hastası kel gay ilişki uzmanılarına göre aşk sevgi tek taraflı , erkek kadını sevmeli erkek çabalamalı erkek ödemeli erkek güldürmeli erkek gezdirmeli erkek sevmeli, kadıns evmesede olur... bu mantık yüzünden bu ülke bitmiş ! erkek insan sdeğil bu ülkede bu mantıkta..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların ilk adımı atması, modern ilişki dinamikleri içinde oldukça olumlu bir adımdır. Cinsiyet rolleri ve geleneksel beklentiler zamanla değişmiş ve ilişkilerde daha eşit bir paylaşım arayışı ortaya çıkmıştır. Bu bağlamda, kadınların da kendilerini ifade etme, ilgi gösterme ve flört etme konusunda aktif olmaları oldukça önemlidir. İlk adımı atma, kadınların kendi tercihlerini dile getirmelerine, isteklerini açıkça ifade etmelerine ve ilişkideki dengeyi sağlamalarına yardımcı olabilir. Aynı zamanda, erkeğin her zaman ilk adımı atması beklentisinden kurtularak ilişkide eşitlik ve karşılıklı katılımı teşvik eder. Ancak, unutulmaması gereken bir nokta, her bireyin farklı olduğu ve tercihlerinin kişisel olduğudur. Kimi kadınlar, geleneksel rolüne uygun olarak erkeğin ilk adımını beklemeyi tercih edebilirken, kimileri ise daha cesur ve inisiyatif alıcı bir yaklaşım sergileyebilir. Önemli olan, bireylerin kendilerini rahat ve mutlu hissettikleri şekilde davranmaları ve iletişim kurmalarıdır.
20 Yorumla
+1 yılBen açıkçası ilk adımı atan kadınları takdir ediyorum kim Ne derse desin yani duygularını belli etmekte ifade etmek de o kadar Özgür o kadar kendine güvenen insanları beğeniyorum, şimdi genelde önyargı olmuş işte erkekler önce duygularını belli eder erkekler önce evlenme teklif eder erkekler önce bilmem ne yapar, Bence böyle şeylere gerek yok bunları kadınlarla yapabilir şahsen bana duygularını açan bir kadına Ben memnun olurum ha severim sevmem birlikte olmak isterim istemem ama memnun olurum ve bu memnuniyetimi dile getirerek kendisine olur ya da olmayacağını söylerim.
Çünkü sadece erkeklerin değil kadınların da duyguları var
00 Yorumla
Kadın erkek farketmez kardeşim inandığı sevgi uğruna ilk başlangıç adımı atana helal olsun.
Mesela eski sevgilim ilk süreçte söyleyeyim mi teklif edeyim mi derken birgün geldi seni seviyorum sen benim her şeyimsin dedi ve maceramız başladı. Bana kalsa yıllar sürerdi 😂
Sonra an geldi ilk evlenme teklifini o yaptı 😂
Kabul etmedim çünkü hazır değildik. 5 yıl sonra anlaşarak ayrıldık. Böyle yani hiç yadırganacak bir görmedim aksine hoşuma gitmişti.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabii onlar da yürümeyi öğrenmeli, bi yerden başlamalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ilk adımı atması ile kadının ilk adımı atması arasında fark yoktur..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olabilir gayet hoş bir davranış :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok büyük bir hata olur. Erkek kadından zaten hoşlanıyorsa adım atar. Ama o adım atamadan hoşlandığı kadın adım atarsa yine olur problem yok. Ama kadına ilgisi çok azsa veya yoksa ilişki ihtimalini azaltır. Küçük sinyaller vermek daha doğru. Açık çek uzatmayın erkeğin sevgisinden emin değilseniz.
Erkek kardeşime nişanlısı açılmıştı ama kardeşim kızdan zaten hoşlanıyordu , kızın açılması hızlandırdı ilişkiyi o ayrı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sadece kadın adım atıyor. İşine nasıl gelirse, ne isterse yani. Erkek dediğin paramatiktir, Garantibankasıdır. Bunun dışında hiç bir değeri yoktur. Sağolsun Türk kız ve kadınlarımız, aşkı karınmı doyuruyor deyip rafa kaldırınca, paradan başka kıriterleri de olmayınca, erkeğin sadece anlık ilişkilere, saatlik, gecelik ilişkilere hapsolduğu da bir gerçek artık.
00 Yorumla
+1 yılBen bi kadında 6 özellik isterim
1 güzel olması
2 zeki ve kültürlü olması
3 fit ve uzun olması
4 karakterli olması
5 bakir olması
6 bana karşı hafif kaşar olması kusura bakmayın ama cilveli kadın çekiciliği diye denen bi şey var.
İlk adımı atarsa mükemmel olur tam hayalimdeki gibi olur ama şöyle bi sıkıntı var.
Bu öxelliklerin hepsini bir kadında bulmak çok zor.
Al sana paradoks mq.00 Yorumla
+1 yılBana karşı atan kişiler oldu ve şöyle düşünüyorum ben karşımdaki kişiyi ne kadar istesemde karşımdaki kişinin beni ne kadar isteyeceğini bilmediğimden işime gelir hep erkekler atacak değil ya devir değişiyor yıllar sonra artık kadınlar diyecek erkek evladımızı elini sıcak sudan soğuk suya koymayacam diye hahaha ne düşünebilirim seven kişi adım atsın iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daima ilk adımı atan taraftır zaten. İzin veren kadındır, izin isteyerek sohbeti başlatan erkektir.
10 Yorumla Öyle bir kadın mı var? Hepsi oturmuş bekliyor. Cesaretli bir kadın yok denecek kadar az. Hep bekliyorlar. Başka bir icraat yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ilk adımı atmasıni dogru bulmuyorum 🤗 sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü? 😂 Spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur...
20 Yorumla Erkekler genelde bu duruma alışık olmadığı için afallayacaklardır. Bir kaç kez de başıma gelen bu olayda ne yapacağımı bilemedim.
Elim ayağıma dolaştı.
Bence düzeni değiştirmeyelim ve ilk adımı erkekler atsın.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir zahmet atsınlar, yıllardır hep erkeklerden adım bekliyorlar. Ataerkil topluma ters düşen düşünce yapısını aşarlarsa ucunda ölüm yok. Gayet medeni biçimde, karşı tarafa adım atmasında herhangi bir sakınca yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşım üniversitede şu işin adını koyalım artık dedi. Henüz evlenmeye hazır değilim, hemen çocuk da yapmak yok, önce dünya turuna çıkacağız. Trabzon Hasırı almadan da beni istemeye gelme sakın dedim anlaştık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Kim hangi duyguları besliyorsa net bir şekilde ifade etmeli bence. Bunun kadını veya erkeği diye ayırmak saçma olur bence. Kadın hoşlanıyorsa ifade edebilmeli tabi aynı şey erkek için de geçerli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAslında kötü olmaz ama işte sartlar gereği farkında olma için ilk adımı atmak gerekir. Zaten çevrede dünya kız var. Erkek nereden bilecek ve ona karşı birseyler hissedecek
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına artık kadınlar ilk adımı atsın be. Kadınların verdiği tepki yüzünden erkek adam insan gibi açılamıyor da kadına. Tepki inanılmaz derecede.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan git konuş. Yani erkek kadın ne farkeder en kötü kadin da erkekte ret yiyor. En azindan denemis olursun. Bazen sirf ilk adim karsidan gelsin diye gelmeyen yasanailamayan iliskiler var
00 Yorumla
+1 yılCiddiyse adımı kadın atsın ben erkek olarak utanıyorum onun için karşı taraf atsa daha iyi olur benim içimde ısınma varsa kabul ederim ama ona karşı bir ısınma yoksa kabul etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal atabilit lisedeyken itiraf etmistim cocuk kabul etmemisti bana çok kısasın dedi hshshshd😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sürekli kafanda kurmaktansa, bir beklenti içinde beyhude beklemektense konuşup cevabı almak daha iyi olur.
Ona göre yoluna devam edersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılcinsiyeti yok içinden geldiği an söyle gitsin her iki cins içinde karşı taraftan hamle beklemek acizlik.
00 Yorumla Kimi erkeğin beklentisi ilk adımı kadının atmasını bekler...
Kimisi de bu durumu hoş görmez...
Kişiden kişiye değişiyor...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılilk adimi bir iki sefer benim israrim uzerine atmisti acikcasi daha istekli gelmisti bana buda beni asiri azdirmisti
00 Yorumla
+1 yılEğer altımda bir rolls royce yoksa asla inanmam. (mercedes ile bmw ile de olmaz). AB ye girmek gibi imkansız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Severim hele ki güzel ise, bazen öyle deli kızlara denk geliriz, bakarsın bir içim su ama tam deli, o kızı yemeye doyamazsın :D
00 YorumlaSeven biri ilk adımı atabilir diye düşünüyorum, cinsiyetinin ne olduğu önemli değil
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam atarım ama erkeklerin ne düşündüğü olgun olup olmamasına bağlı.
14 Yorumla- +1 yıl
Olgun erkek seviyorsun yani
- +1 yıl
@gönlü-kırık düşünce olarak olgun olması yaş olarak değil, üzerine alınma.
- +1 yıl
Piki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla fena olmaz hani bazı erkekler (ben dahil) bakar kör olunca iş kadınlara düşüyor :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şahsen daha çok hosuma gider. değeri 100 kat daha artar benim için böyle
00 Yorumla
+1 yılreddedilmek bi yana, hafif basit kadin damgasi yeme riski de buyuk🥹
03 Yorumla- +1 yıl
🙏🏻 Lütfen yanlış anlamayın merakımdan soruyorum erkek teklif edip ilk adımı atınca o zaman basitlik mi oluyor yani?
- +1 yıl
@mustafayak e mesele de bu zaten, erkek yapinca basitlik olmuyor da kadin yaparsa-malesef..
- +1 yıl
Cidden İlk defa sizden duyuyorum basitlik mi oluyormuş yazık
+1 yılKesinlikle erkekler ilk adımı atmalı yani ben hep öyle yaparım
00 Yorumla
+1 yılYakında bunu yapan siz olacaksınız gidişat onu gösteriyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık dünya çok değişti her konuda Adelet istiyen kadınlar bu konuda da bir zahmet öne gecisnler
00 Yorumla
+1 yılYani çok sevdiyse belki atabilir ama bence çok uygun değil
00 YorumlaAtta durup ilk adımı atmaları hoş. Anne babayı hetecanlandıran bir an.
00 Yorumla
+1 yılatmalı tabii ki her şeyde eşitiz diyen bir kişi bu konuda da adım atabilmeli
00 Yorumla
+1 yılsu ılk adımı atan kadınlar kıme atıyorlar cok merak edıyorum... ben bunca sene hıc denk gelmedı
00 Yorumla
+1 yılSon dönemde kadınlar ilk adımı atabiliyor çok görüyoruz
00 YorumlaHoşlandıysam atarim zaten atmasam da saklayamıyorum ya cümle alem anliyor😂
04 Yorumla- +1 yıl
Hahah cümle alemmi... ne yapıyorsunuz da bu kadar anlaşılıyor 😄
- +1 yıl
😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAttıkları kişi doğru ise sorun değil; ama bu konuda başarısızlar
00 Yorumla Bazen kadın adım atmalı, karpuz mu seçiyorsunuz canım hahah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı açabilirler sıkıntı yok. Olması gereken.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sıra dışı, ret yerse gurur yapabilir mi acaba?
00 Yorumla
+1 yılHer konuda kendimden ve duygularımdan eminsem her türlü ilk adımı atarım
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence normal erkek utangacsa ne olacak sende konusmiyacan gitti bitti
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadının attığı adımı erkeğin reddetme olasılığı çok zayıf.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Süper ya memitolar büyükse anında kabul ederim shgshaha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel olur, bizim adım atmamız artık yordu be.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadının bir sinyal vermesi gerekir, zaten herkes sinyal aldığı birine adım atmalı.. tanımadığımız birine kadın da erkek de adim madim atmamali...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç çekinmem sonunda kaybedeceğime başında kaybederim diye düşündüm hakkımda ne düşünürse düşünsün beni bağlamaz ben benimdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gayet güzel kadında seve bilir ve sevdiğini söyleye bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımı kadın atmalı diyen erkeği istemem.
Yarın öbür gün, evlilik teklifi olunca kadın diz çöksün diyecekler.
08 Yorumla- +1 yıl
Ne var bunda kadınlar evlilik teklif edemez mi
Cevap sahibi+1 yıl@gurkanmert her şeyin bir usulü var
- +1 yıl
Evlenmek iki kişinin aldığı bir karar değil mi? Onlar nasıl istiyorsa öyle olur. Kadın teklif etmek isterse eder. insanların nasıl yaşaması gerektiğine karar veremeyiz. Kim başkasının sınırını ihlal etmeden nasıl yaşıyorsa yaşasın
Cevap sahibi+1 yılİsteyen hemcinsim teklif eder o beni ilgilendirmez ki. Erkek benden teklif beklemesin diyorum sadece
- +1 yıl
Bireyselse söyledikleriniz tamamdır
Cevap sahibi+1 yıl@ertekinst Obje falan kalmıyorum. Gerçekten değer veren erkek zaten centilmen olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzgüveni yüksek derim bu iyi ayrıca evlilik teklif edersede şaşırmam
10 YorumlaHangi taraf bir şey hissediyorsa onadım atsın sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılcekten seviyordur bence şahsen ben o kadar da hoşlanmadıysam o adımı karşı taraftan beklerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İyi düşünürüm, güya eşitiz hep erkeklerden bekleniyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgiye aç oldukları için ilk adımı bayan atar ve sevginin aşırısıni görmek ister ama her zamanda hayal kırıklığına uğrar
00 YorumlaKadınların yaptığı hersey göze batıyor bu da batardi
12 Yorumla- +1 yıl
İşte o zihniyeti yenmek için kadın erkek kim varsa istediğini yapmalı özgürce. Bu herşeyi bilenler de azalarak bitecekler ülkede. Yeter ki biz cesur olalım.
+1 yılAtalım ama nolur en ufak şeyde erkek cepte görüp bırakmasın nolurrrrrrr
01 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne