• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınların ilk adımı atması hakkında ne düşünürsünüz 😛😛?

Seda23344
Seda23344 Takip Et
Yoda Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
510
Yapay Zekaya Sor
Kadınların ilk adımı atması hakkında ne düşünürsünüz 😛😛?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hiçbir çabası olmayan kadınlar sadece her kadını üzerine saldıran SAPIIKLARLA tanışabilirler.. neden mi? Çünkü düzgün bir erkek beğeniyorsa hoşlanıyorsa önce uzaktan bakar? * sen kimsin nesin? belli değil ! evlimisin? sevgilin var mı? sözlümüsün? ya da o erkekten hoşlandın mı hoşlanmadın mı? Düzgün bir erkek bunları düşünür ve bu normaldir. Ama amacı kısa süreli takılmak olan önüme kim gels esaldırırım mantığında yaşayan tiplerin ise utanması sıkılması düşünmesi yoktur. Onlar çağrılmadan her kadının üzerine saldırırlar ! senin ne özelliğin var sen kimsin? Onu çağırmamışsın ona bakmamış ona elektrik vermemiş ona bir yeşil ışık yakmamışsın gelsin senle tanışsın diye? gerçi bu ülkede çoğu kadın zaten iletişim kurmaı falan bilmiyor yabani yaşıyor o ayrı mesele de.. neyse başlı başına beyin yakan bir konu bu ülke.. kendine çekmemişsin ve gelsin benle tanışsın beni sevsin istiyorsun? Mantıksız.
    AŞk sevgi pizza pide değilidr ben bu sitede bunu bu tür soru soran kadınlara hep yazıyorum artık bıktım usandım yoruldum... Sen pizzayı pideyi bile sipariş verirsin igilenirsin ve öyle kapına gelir ama bu ülkede kadınlar kendi hiçbir çaba göstermeden yan gelip yatıp pizza pide durup dururken kapıma gelsin istiyorlar !!! ne güzel dünya vaaay beeee ! Sen istememişsin hiçbir çaban yok ya da kasılmak kibirle şımarıklıkla kendini beğenmişlikle burnu dik yaşamak dışında hiçb bir şey yapmazken senin kapına neden pizza pide gelsin? ama geliyor EVET.. peki nasıl geliyor? yukarıda yazdım... getiren HIRSIZ ya da o pizza pide ZEHİRLİ fakat bunu anlayacak beyin akıl kadınların çoğunda YOK ! kendi sipariş vermediği pizza pideyi önüme kolay lokma gelmiş aşkta sevgide hazıra konarım ohhh negüzel deyip çapur şupur yiyor kadınlar !!! Hiç demiyorlar bu pidenin içinde NE VAR? getiren kim? ben çağırmadım ben aramadım sormadım, ya da bana pide pizza reklamı yapan olmadı daha önce uzaktan reklam gösteren tanıtım yapan olmadı vs vs mantık budur ! nasıl oldu bu iş? evet oluyor çünkü kısa süreli ilişki yaşamak isteyen yüzzssüz iitt kööpek sappıık gece hayatına takılan alkolik uyuşturucu kullanan tiplerle dolu etraf yüzüne tükürsen güler durur bol bol sırıtır ciddiyetsiz tuhaf tipler.. Bu hayatta jkarşıınkdai düzgün erkeğe 1 yeşil ışık yakacak 1 adam atacak aklı yeteneği meziyeti çabası olmayan kadınlar genelde bu psilik saapık güvenilmez erkeklerle tanışıyorlar ve sortak olarak sözleri şunlar = "adam gibi adam YOK, erkeklerin hepsi aynı" :-)) KOMİK ! zeka geriliği ve beyyinnsizlik. . Kendisi hiçbir çaba göstermediği için (bakmadığı ililenmediği kendine çekmediği ona bakan erkeğe abaza bana bakıyor dediği için..) düzgün erkekleri kaçıran bu kadınlar hep aynı ssappıkları ve kötü erkekleri buluyorlar ve bu kısa süreli ilişki peşindeki utanmaz erkeklere "CESUR" diyorlar.. beyin yakan mantıklar.. hakettikleride bu. Bu ülkede erkeklere TVde saappıkk taacizcci kattiill vs vs hakaretler ediliyor ve erkekler aşağlanıp duruyorr bu nedenle artık düzgün erkekler kendilerini geri çektiler ve çabası olmana hiçbir kadına gitmiyorlar konuşmuyorlar tanışmıyorlar.. kims eistenmediği yerde zorla durmaz, düzgün bir erkek hiç durmaz ! Yalan dolan uydurma senaryo Türk dizilerine inanmayın ! Akıl hastası kel gay , knedi sevgilisi sevdiği biri olmayan , ailesi olmayan arıza ilişki uzmanlarına inanmayın onları dinlemeyin , onlarınt ek yaptıklar erkekleri karalamak ve kadınların duymak sitedikleri yalanları söyleyip insanları kandırmak ! gerçek hayat çok farklı.. Bu ilişk uzmanalarına göre kadın kaçmalıymış erkek kovalamalıymış !!! biz köpekmiyiz? erkekler köpek mi? neden kaçıyorsun , bizler neden bi rkadını "zorla" kvalayalım? kimse sitenmediğiy erde durmaz.. isteyen insanlar insan gibi iletişim kurup konuşup tanışırlar.. uyarsa görüşürsün uymazsa görüşmezsin bukadar basit.. yok kaçacakmış kovalayacakmış bilmeneymiş zamanı boşa harca dur.. mutluluğu ertele zamanı boşa geçir biri kaçsın öbürü saaapıık gibi zorla kovalasın.. tam bir ilkellik beyyiinnsizlik akıl hastalığı örneği çocukça düşünceler.. Bu kafada olanlar çocuk parkına gidip salıncakta sallansınlar kaydıraktan kaysınlar.. ama aşk sevgi mutluluk konularından uzak dursunlar bence..
    Düzgün bir erkek için karşısındaki kadınınDA çabalaması çok önemlidir, erkeklerde bakar bu kadın beni seviyormu bana saygısı var mı beni önemsiyor mu? Ama etraftaki yalan dolan akıl hastası kel gay ilişki uzmanılarına göre aşk sevgi tek taraflı , erkek kadını sevmeli erkek çabalamalı erkek ödemeli erkek güldürmeli erkek gezdirmeli erkek sevmeli, kadıns evmesede olur... bu mantık yüzünden bu ülke bitmiş ! erkek insan sdeğil bu ülkede bu mantıkta..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Kadınların ilk adımı atması, modern ilişki dinamikleri içinde oldukça olumlu bir adımdır. Cinsiyet rolleri ve geleneksel beklentiler zamanla değişmiş ve ilişkilerde daha eşit bir paylaşım arayışı ortaya çıkmıştır. Bu bağlamda, kadınların da kendilerini ifade etme, ilgi gösterme ve flört etme konusunda aktif olmaları oldukça önemlidir. İlk adımı atma, kadınların kendi tercihlerini dile getirmelerine, isteklerini açıkça ifade etmelerine ve ilişkideki dengeyi sağlamalarına yardımcı olabilir. Aynı zamanda, erkeğin her zaman ilk adımı atması beklentisinden kurtularak ilişkide eşitlik ve karşılıklı katılımı teşvik eder. Ancak, unutulmaması gereken bir nokta, her bireyin farklı olduğu ve tercihlerinin kişisel olduğudur. Kimi kadınlar, geleneksel rolüne uygun olarak erkeğin ilk adımını beklemeyi tercih edebilirken, kimileri ise daha cesur ve inisiyatif alıcı bir yaklaşım sergileyebilir. Önemli olan, bireylerin kendilerini rahat ve mutlu hissettikleri şekilde davranmaları ve iletişim kurmalarıdır.

2
    0 Yorumla
  • AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
    AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Ben açıkçası ilk adımı atan kadınları takdir ediyorum kim Ne derse desin yani duygularını belli etmekte ifade etmek de o kadar Özgür o kadar kendine güvenen insanları beğeniyorum, şimdi genelde önyargı olmuş işte erkekler önce duygularını belli eder erkekler önce evlenme teklif eder erkekler önce bilmem ne yapar, Bence böyle şeylere gerek yok bunları kadınlarla yapabilir şahsen bana duygularını açan bir kadına Ben memnun olurum ha severim sevmem birlikte olmak isterim istemem ama memnun olurum ve bu memnuniyetimi dile getirerek kendisine olur ya da olmayacağını söylerim.

Çünkü sadece erkeklerin değil kadınların da duyguları var

0
    0 Yorumla
  • GERBOUSA
    GERBOUSA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın erkek farketmez kardeşim inandığı sevgi uğruna ilk başlangıç adımı atana helal olsun.

Mesela eski sevgilim ilk süreçte söyleyeyim mi teklif edeyim mi derken birgün geldi seni seviyorum sen benim her şeyimsin dedi ve maceramız başladı. Bana kalsa yıllar sürerdi 😂

Sonra an geldi ilk evlenme teklifini o yaptı 😂

Kabul etmedim çünkü hazır değildik. 5 yıl sonra anlaşarak ayrıldık. Böyle yani hiç yadırganacak bir görmedim aksine hoşuma gitmişti.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

110

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Tabii onlar da yürümeyi öğrenmeli, bi yerden başlamalı

1
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Erkeğin ilk adımı atması ile kadının ilk adımı atması arasında fark yoktur..

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Olabilir gayet hoş bir davranış :)

0
    0 Yorumla
  • Dilekdemirci
    Dilekdemirci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle çok büyük bir hata olur. Erkek kadından zaten hoşlanıyorsa adım atar. Ama o adım atamadan hoşlandığı kadın adım atarsa yine olur problem yok. Ama kadına ilgisi çok azsa veya yoksa ilişki ihtimalini azaltır. Küçük sinyaller vermek daha doğru. Açık çek uzatmayın erkeğin sevgisinden emin değilseniz.

Erkek kardeşime nişanlısı açılmıştı ama kardeşim kızdan zaten hoşlanıyordu , kızın açılması hızlandırdı ilişkiyi o ayrı

0
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Zaten sadece kadın adım atıyor. İşine nasıl gelirse, ne isterse yani. Erkek dediğin paramatiktir, Garantibankasıdır. Bunun dışında hiç bir değeri yoktur. Sağolsun Türk kız ve kadınlarımız, aşkı karınmı doyuruyor deyip rafa kaldırınca, paradan başka kıriterleri de olmayınca, erkeğin sadece anlık ilişkilere, saatlik, gecelik ilişkilere hapsolduğu da bir gerçek artık.

0
    0 Yorumla
  • Furkankoper
    Furkankoper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Ben bi kadında 6 özellik isterim
    1 güzel olması
    2 zeki ve kültürlü olması
    3 fit ve uzun olması
    4 karakterli olması
    5 bakir olması
    6 bana karşı hafif kaşar olması kusura bakmayın ama cilveli kadın çekiciliği diye denen bi şey var.
    İlk adımı atarsa mükemmel olur tam hayalimdeki gibi olur ama şöyle bi sıkıntı var.
    Bu öxelliklerin hepsini bir kadında bulmak çok zor.
    Al sana paradoks mq.

0
    0 Yorumla
  • kuyuyataşşatandeli
    kuyuyataşşatandeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bana karşı atan kişiler oldu ve şöyle düşünüyorum ben karşımdaki kişiyi ne kadar istesemde karşımdaki kişinin beni ne kadar isteyeceğini bilmediğimden işime gelir hep erkekler atacak değil ya devir değişiyor yıllar sonra artık kadınlar diyecek erkek evladımızı elini sıcak sudan soğuk suya koymayacam diye hahaha ne düşünebilirim seven kişi adım atsın iste

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Kadın daima ilk adımı atan taraftır zaten. İzin veren kadındır, izin isteyerek sohbeti başlatan erkektir.

1
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

Öyle bir kadın mı var? Hepsi oturmuş bekliyor. Cesaretli bir kadın yok denecek kadar az. Hep bekliyorlar. Başka bir icraat yok

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Kadınların ilk adımı atmasıni dogru bulmuyorum 🤗 sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü? 😂 Spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur...

2
    0 Yorumla
  • Deja_vue
    Deja_vue Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Erkekler genelde bu duruma alışık olmadığı için afallayacaklardır. Bir kaç kez de başıma gelen bu olayda ne yapacağımı bilemedim.
    Elim ayağıma dolaştı.
    Bence düzeni değiştirmeyelim ve ilk adımı erkekler atsın.

1
    0 Yorumla
  • phoebe1
    phoebe1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bir zahmet atsınlar, yıllardır hep erkeklerden adım bekliyorlar. Ataerkil topluma ters düşen düşünce yapısını aşarlarsa ucunda ölüm yok. Gayet medeni biçimde, karşı tarafa adım atmasında herhangi bir sakınca yok.

1
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

Kız arkadaşım üniversitede şu işin adını koyalım artık dedi. Henüz evlenmeye hazır değilim, hemen çocuk da yapmak yok, önce dünya turuna çıkacağız. Trabzon Hasırı almadan da beni istemeye gelme sakın dedim anlaştık.

0
    0 Yorumla
  • Wingsssss
    Wingsssss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Kim hangi duyguları besliyorsa net bir şekilde ifade etmeli bence. Bunun kadını veya erkeği diye ayırmak saçma olur bence. Kadın hoşlanıyorsa ifade edebilmeli tabi aynı şey erkek için de geçerli.

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Aslında kötü olmaz ama işte sartlar gereği farkında olma için ilk adımı atmak gerekir. Zaten çevrede dünya kız var. Erkek nereden bilecek ve ona karşı birseyler hissedecek

0
    0 Yorumla
  • Pendikli34313302
    Pendikli34313302 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Allah aşkına artık kadınlar ilk adımı atsın be. Kadınların verdiği tepki yüzünden erkek adam insan gibi açılamıyor da kadına. Tepki inanılmaz derecede.

0
    0 Yorumla
  • worldyalanx
    worldyalanx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Seviyorsan git konuş. Yani erkek kadın ne farkeder en kötü kadin da erkekte ret yiyor. En azindan denemis olursun. Bazen sirf ilk adim karsidan gelsin diye gelmeyen yasanailamayan iliskiler var

0
    0 Yorumla
  • İsimsizakc
    İsimsizakc Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ciddiyse adımı kadın atsın ben erkek olarak utanıyorum onun için karşı taraf atsa daha iyi olur benim içimde ısınma varsa kabul ederim ama ona karşı bir ısınma yoksa kabul etmem

0
    0 Yorumla
  • Beyazzz2525
    Beyazzz2525 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence normal atabilit lisedeyken itiraf etmistim cocuk kabul etmemisti bana çok kısasın dedi hshshshd😂😂

0
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sürekli kafanda kurmaktansa, bir beklenti içinde beyhude beklemektense konuşup cevabı almak daha iyi olur.

Ona göre yoluna devam edersin

0
    0 Yorumla
  • MehmetAliAltun
    MehmetAliAltun Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

cinsiyeti yok içinden geldiği an söyle gitsin her iki cins içinde karşı taraftan hamle beklemek acizlik.

0
    0 Yorumla
  • _psikolog
    _psikolog Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Kimi erkeğin beklentisi ilk adımı kadının atmasını bekler...
    Kimisi de bu durumu hoş görmez...
    Kişiden kişiye değişiyor...

0
    0 Yorumla
  • DelliDivvane
    DelliDivvane Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

ilk adimi bir iki sefer benim israrim uzerine atmisti acikcasi daha istekli gelmisti bana buda beni asiri azdirmisti

0
    0 Yorumla
  • BeratBozkurt
    BeratBozkurt Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer altımda bir rolls royce yoksa asla inanmam. (mercedes ile bmw ile de olmaz). AB ye girmek gibi imkansız

0
    0 Yorumla
  • xgerard
    xgerard Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

Severim hele ki güzel ise, bazen öyle deli kızlara denk geliriz, bakarsın bir içim su ama tam deli, o kızı yemeye doyamazsın :D

0
    0 Yorumla
  • ЛҽЬula_
    ЛҽЬula_ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Seven biri ilk adımı atabilir diye düşünüyorum, cinsiyetinin ne olduğu önemli değil

1
    3 Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Sen hiç attın mı?

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      +1 yıl

@Micos14 Hayır

Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Kendini kısaca tanımlar mısınız?

Yorumla
  • hayatınoteyakası
    hayatınoteyakası Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Seviyorsam atarım ama erkeklerin ne düşündüğü olgun olup olmamasına bağlı.

1
    4 Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Olgun erkek seviyorsun yani

Yorumla
    • hayatınoteyakası
      hayatınoteyakası
      +1 yıl

@gönlü-kırık düşünce olarak olgun olması yaş olarak değil, üzerine alınma.

Yorumla
    • gönlü-kırık
      gönlü-kırık
      +1 yıl

Piki 😂

Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Gayet olgunca bir yorum 🙂

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Valla fena olmaz hani bazı erkekler (ben dahil) bakar kör olunca iş kadınlara düşüyor :D

0
    0 Yorumla
  • özgür1022
    özgür1022 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Şahsen daha çok hosuma gider. değeri 100 kat daha artar benim için böyle

0
    0 Yorumla
  • Happy_Moons
    Happy_Moons Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

reddedilmek bi yana, hafif basit kadin damgasi yeme riski de buyuk🥹

0
    3 Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

🙏🏻 Lütfen yanlış anlamayın merakımdan soruyorum erkek teklif edip ilk adımı atınca o zaman basitlik mi oluyor yani?

Yorumla
    • Happy_Moons
      Happy_Moons
      +1 yıl

@mustafayak e mesele de bu zaten, erkek yapinca basitlik olmuyor da kadin yaparsa-malesef..

Yorumla
    • mustafayak
      mustafayak
      +1 yıl

Cidden İlk defa sizden duyuyorum basitlik mi oluyormuş yazık

Yorumla
  • Securityguy
    Securityguy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Kesinlikle erkekler ilk adımı atmalı yani ben hep öyle yaparım

0
    0 Yorumla
  • Gündoğumuxxxl
    Gündoğumuxxxl Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Yakında bunu yapan siz olacaksınız gidişat onu gösteriyor..

0
    0 Yorumla
  • Costantinnn
    Costantinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Artık dünya çok değişti her konuda Adelet istiyen kadınlar bu konuda da bir zahmet öne gecisnler

0
    0 Yorumla
  • laylaylomgalibaa
    laylaylomgalibaa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yani çok sevdiyse belki atabilir ama bence çok uygun değil

0
    0 Yorumla
  • Potdemiel
    Potdemiel Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Atta durup ilk adımı atmaları hoş. Anne babayı hetecanlandıran bir an.

0
    0 Yorumla
  • uğurlu1böcek
    uğurlu1böcek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 95%
    +1 yıl

atmalı tabii ki her şeyde eşitiz diyen bir kişi bu konuda da adım atabilmeli

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

su ılk adımı atan kadınlar kıme atıyorlar cok merak edıyorum... ben bunca sene hıc denk gelmedı

0
    0 Yorumla
  • Serhatakarsuuu
    Serhatakarsuuu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

Son dönemde kadınlar ilk adımı atabiliyor çok görüyoruz

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hoşlandıysam atarim zaten atmasam da saklayamıyorum ya cümle alem anliyor😂

0
    4 Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Hahah cümle alemmi... ne yapıyorsunuz da bu kadar anlaşılıyor 😄

Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Şimdi de anladıkları var mı?

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Megafonla haykırıyorum😂 nasil anlaşılıyor ben de bilmiyorum

Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

😀

Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Attıkları kişi doğru ise sorun değil; ama bu konuda başarısızlar

0
    0 Yorumla
  • Haaneke
    Haaneke Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Bazen kadın adım atmalı, karpuz mu seçiyorsunuz canım hahah

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Kapıyı açabilirler sıkıntı yok. Olması gereken.

0
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl

sıra dışı, ret yerse gurur yapabilir mi acaba?

0
    0 Yorumla
  • Sarıruhlubirbayan
    Sarıruhlubirbayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

Her konuda kendimden ve duygularımdan eminsem her türlü ilk adımı atarım

0
    1 Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Cesur kız.

Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl

bence normal erkek utangacsa ne olacak sende konusmiyacan gitti bitti

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kadının attığı adımı erkeğin reddetme olasılığı çok zayıf.

0
    0 Yorumla
  • dardrill
    dardrill Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.

Süper ya memitolar büyükse anında kabul ederim shgshaha

0
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Güzel olur, bizim adım atmamız artık yordu be.

0
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadının bir sinyal vermesi gerekir, zaten herkes sinyal aldığı birine adım atmalı.. tanımadığımız birine kadın da erkek de adim madim atmamali...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hiç çekinmem sonunda kaybedeceğime başında kaybederim diye düşündüm hakkımda ne düşünürse düşünsün beni bağlamaz ben benimdir.

0
    0 Yorumla
  • Adanaaşk
    Adanaaşk Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Gayet güzel kadında seve bilir ve sevdiğini söyleye bilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlk adımı kadın atmalı diyen erkeği istemem.

Yarın öbür gün, evlilik teklifi olunca kadın diz çöksün diyecekler.

0
    8 Yorumla
    • gurkanmert
      gurkanmert
      +1 yıl

Ne var bunda kadınlar evlilik teklif edemez mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@gurkanmert her şeyin bir usulü var

Yorumla
    • gurkanmert
      gurkanmert
      +1 yıl

Evlenmek iki kişinin aldığı bir karar değil mi? Onlar nasıl istiyorsa öyle olur. Kadın teklif etmek isterse eder. insanların nasıl yaşaması gerektiğine karar veremeyiz. Kim başkasının sınırını ihlal etmeden nasıl yaşıyorsa yaşasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsteyen hemcinsim teklif eder o beni ilgilendirmez ki. Erkek benden teklif beklemesin diyorum sadece

Yorumla
    • gurkanmert
      gurkanmert
      +1 yıl

Bireyselse söyledikleriniz tamamdır

Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Bu yüzden erkeklerin gözünde hep obje olarak kalacaksin karşına sana insan gibi davranan birisi zor gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ertekinst Obje falan kalmıyorum. Gerçekten değer veren erkek zaten centilmen olur

Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Özgüveni yüksek derim bu iyi ayrıca evlilik teklif edersede şaşırmam

1
    0 Yorumla
  • ironiq
    ironiq Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

Hangi taraf bir şey hissediyorsa onadım atsın sıkıntı yok

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Gayet normal diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • 48lipastelboya_
    48lipastelboya_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 95
    +1 yıl

cekten seviyordur bence şahsen ben o kadar da hoşlanmadıysam o adımı karşı taraftan beklerim

0
    0 Yorumla
  • Sonasık24
    Sonasık24 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

İyi düşünürüm, güya eşitiz hep erkeklerden bekleniyor.

0
    0 Yorumla
  • sezgindoğru21
    sezgindoğru21 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    +1 yıl

Sevgiye aç oldukları için ilk adımı bayan atar ve sevginin aşırısıni görmek ister ama her zamanda hayal kırıklığına uğrar

0
    0 Yorumla
  • Tugsem38
    Tugsem38 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Kadınların yaptığı hersey göze batıyor bu da batardi

1
    2 Yorumla
    • cursedplatoon
      cursedplatoon
      +1 yıl

İşte o zihniyeti yenmek için kadın erkek kim varsa istediğini yapmalı özgürce. Bu herşeyi bilenler de azalarak bitecekler ülkede. Yeter ki biz cesur olalım.

Yorumla
    • Tugsem38
      Tugsem38
      +1 yıl

Bitmez o kendini bilmez konudan alakasiz, tek vasfı klavye arkasi delikanlılık olan zihniyet, bir yerde kendini ispatlama çabası çıkar ortaya

Yorumla
  • ceydalandiniz
    ceydalandiniz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Atalım ama nolur en ufak şeyde erkek cepte görüp bırakmasın nolurrrrrrr

0
    1 Yorumla
    • Micos14
      Micos14
      +1 yıl

Sanırım kötü bir tecrüben var

Yorumla
  • Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların ilk adımı atması hakkında ne düşünürsünüz 😛😛?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk adımı atan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 11 cevap verildi
İlk adımı atan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 15 cevap verildi
Kadınların ilk adımı atması? 5 cevap verildi
Kadınların ilk adımı atması? 13 cevap verildi
Kadınlar sizce ilk adımı atmalı mı? 9 cevap verildi
Baskın karakterdeki kadınlar hayata önde başlıyorlar siz ne düşünüyorsunuz? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨