Güncellemeler
+1 yıl
Dost olarak beni gerçekten seven insanlar oldu hayatımda ama flört sevgililikte asla bulamadım bunu hep seks para derdinde erkekler yanıma yanaştı ondan ben de uzaklaştım. Hep kullanıldığımı hissediyordum çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
28 yaşında emin ol güzel ve model gibi olamazsın. Kaportan yamulmuş 2 seneye evde kalmış olacaksın, girdiğin triplere bak.
Çok güzelim mal ayrıca serense Sarıkaya 30 yaşında embesil.
Sen kim serenay kim o agzini da toplamazsan babiskonu silkerim
Abla ne aşki senin yasindakiler evlenip coluk cocuga karişti senden bi halt olmaz gibi
Ne anlatıyon sen?
emek vermek parayla mı oluyor?
Hayır ama normal emek de vermedi hani böyle yollar şehirler gelmedi atlayıp. Ancak mesaj attı.
Para değil kıstas aslında
Nasıl. Ya değer vereni anlarsın. Şimdi çöpü erkek lafa gelince seviyor ediyor boş sözler veriyor ama bi hasta ılsan bakmaz ya da cidden senin için hiçbir şey yapmıyor. Canın sıkkın olsa dinlemez ya da böyle sana sahip çıkmaz korkar kaçar sorumluluk almaz. Bunu diyorum. Olay sadece para değil.
Değerini bilen olmamış
Aynen öyle işte. Zaten hep ondan ilişkim olmadı hep başladığı gibi bitti. Çünkü baktım benden çok daha kötü kızlarq erkekler çok daha verici iyi baktığında ben daha tüzelim ya da peşimde birçok erkek var ama hiçbiri bi şey yapmıyor tek dertleri benden almak. Ondan hep ayrıldım saten hepsi benden azdı. Onlarla olunca kendimi kullanılmış hissediyordum. Bana bi şey vermedikleri yapmadıkları için. Ucuz ucuz şeyler yapıyorlardı.
Seni tanımak güzel olurdu benim için
Göz rengin nedir
#Mirliva
Sen de temiz erkeğe git
Sana pahalı hediye almazsam beni sevemez misin?
Yooo olay pahalı hediye değil. Gerçekten değer vermesi. Yani çoğu erkek cimri ve böyle ben güzelim beni kullanıp seks yapmak istiyor bedavaya 3-4 romantik laf söyleyim ama başka bi şey yapmayom para da harcamayım ama sevgili olayom istiyor ben de hadi ordan çekiyorum.
İnsan insan gerçek sevdiği kişi için canı söz konusu olsa vazgeçer. Hediye de alır tüm imkanlarını kullanır. Herkes böyle değil.
Güzelsin dikkat çekiyorsun anladığım kadarıyla. Bi şekilde seni ikna edip amaçları uğruna kullanmak istiyorlar
Aynen öyle işte. Hiç gerçekten seven çıkmıyor karşıma. Hep kullanmak isteyenler çıkıyor paramı ve güzelliğimi.
Kullanmayı başaran oldu mu peki?
Ne malsın ya
Yani aldandın mı? Kandırıldın mı?
Kafan kopsun ezik
Neden kinini benden çıkarıyorsun ki
Bence haksızlık yapıyorsun şu an. Sana kötü bir şey demedim
30 a gelmişin ablaa ne anlatıyon
Ne alaka canım gelirim gelmem.
gel veriyim ayıpsın ;)
Belki sorun sendedir