Ben de çok seviyorum Ama özellikle ülkenin didosunu çok seviyorum Sade olanını Trio olanı değil Trio biraz daha ağır ve tatlı geliyor Dido daha gevrekimsi olduğu için daha çok seviyorum; çünkü Dido benim çocukluğumda rahmetli babam berberim tıraş olmam için beni ikna ettikleri tek argümandı. Ben kolay kolay tıraş olamazdım çünkü ensemin arkasına kıl kesme cihazını koyduğu zaman çok gıdıklanırdım berberde çok korkardı Bak yanlış yere gidecek diye makine. Bir de yamuk olacak diye çok kılınırdı berber onlar da bana Dido olarak kandırır ben de yerdim sonra da tıraş olurdum yani benim için Ülker ürününün çok farklı bir anısı var içimde bunu da siz de bu duyguyu paylaşmak istedim. Her zaman açık evimin kapısı buyurun karşılıklı denize karşı birlikte sizinle güzel bir bol köpüklü bir sade Türk kahvesi içeriz hem de dido'yu da yeriz hem de sohbet ederiz ne mutlu sizin gibi güzel yürekli insanlarla konuştuğum için sağ olun var olun.
Unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar 😊 ne bir hüzün ne bir tutku eski dostlar eski dostlar 😊 hayel mayel düşler gibi 😊 uçup giden kuşlar gibi yosun titan taşlar gibi eski dostlar eski dostlar 😊 bu şarkı benden size gelsin
Çok teşekkür ederim saygıdeğer hanımefendi çok sevdiğim bir şarkı Ama dido'nun hayatımda böyle bir anısı var o zamanlar rahmetli babam alırdı dido'nun kağıdı turuncu idi sonra kırmızı oldu tipitip sakızları vardı güzel de eskiler eski yaşamlar dostluklar yaklaşık bir seneye yakındır oturduğum şehrin Kent kültürünü ve tarihini araştırıyorum eskiye dair kartpostallar zarflar mektuplar yazılar okuyorum şehri biraz daha tanımak adına Bu da bir özel bir hobi kartpostal eski zar f ve de tarihi toplamaya çalışıyorum
Ya alışmışız ya işyerindede aç karna kahve sigara içmeye oyuzden kalkar kalkmaz kahvaltı edemiyorum biraz uykum açılsın bir kendime geleyim ozaman ederiz artık
Ben iki kişi dışında hiç kimseyi takip etmiyorum ki 😂 kaç aylardir bu böyle birde şöyle düşün ben aylardır tanıdığım hatta samimi olduğumuz insanlar var burada onları bile takip etmiyorken seni takip etmem abest olmazmı sence. Ben seni kaç gündür tanıyorum onları ise 8 9 aydır tanıyorum ona rağmen takip etmitorum ona rağmen samimitimi özele taşımıyorum boylesi daha iyi kafam rahat oluyor en azından ama bunu ego olarak algılamayın lütfen çünkü bu şahsı bir durum değil. İlk başta samimi olmanin zararını gördüğüm için aslında burada herkesle konuşup herkesle samimi olmamak gerekiyormuş meğer oyuzden bayanlar dahil olmak üzere hiç kimseyi özele taşımıyorum yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum ve farkındaysan da herkese samimi ve saygılı yaklaşıyorum kimseyi onurunu kıracak enerjisini düşürecek aşağılayıcı bir ifade kullanmıyorum tam tersi herkesin modunu yükseltiyorum , kendisini değerli hissettiriyorium onları onure ediyorum derdi varsa ona yaklaşıyorum yaptığı eleştiriye bile saugi duyup mizahi bir yorum yapıyorum. Sanal alemde olsa nezaket kurallarına saygıya ve seviyeli olmaya elimden geldiği kadarda dikkat etmeye çalışıyorum ... herkesle konuşuyorum ama herkesle samimi olmuyorum... böylede gıcık bir insanım işte 😂
Severim ve sen kapıma gelsen Gofretler ile çay koyalım beraber yeriz der oturur çayımızı içer gofretimizi yer sohbetimizi ederiz sonra evli evine köylü köyüne diyerek uğurlarız seni :D
Hımm! Nam nam nam, çuo çuo çup, mam mam mamüşılop, şılop, şılop, jıft jıft jıft. Aaaa bu bizim Ülkev, çikovatalı, goflet yaaa. Kim sevmezse bana velsin. Ben çok sevelim...
Bencede hemen içmeliyiz ben senin elinden zehir olsa içerim güzellik 🌺 ahh çiçeğim ahh seninle iki muhabbetin belini kırmak vardı şimdi 😂 bazı adamlar @Ksproff ismi lazım değil 😂 gofreti alıp yüzüme kapıyı kapatıyor 😂 zira kendisi çok misafirperver bir kişiliktir 😂
Yaa bu şey gibi oldu 🤣 sen bana kötü davranmasın bende velim olan Asumana seni şikayet etmişim de kapına velimide alarak gelmişim gibi 😂 sonra velim sana fırça atıyor sen sonra eve davet ediyorsun 😂 demekki velimle gelmesem kapılarda kalıcakmışım 😂 asumanımın sayesinde kahve içicem 😂 detaylarda boğulursun inşallah 🤣🤣
Boş ver gülüm kimi. Ne dediği okadar önemli değil herkes kendinden sorumludur herkes kendine yakışanı yapar , biz burada onlar gibi ne insanlar görüyoruz tanıyoruz illlaki çıkıyor bu tR insanlarda ben alışkınım öyle insanlara eleştiri yapmak çok güzeldor bir konutu tartismak fikir edinmek ama herşeyden önce konuşma üslubu gelir bu yaşa kadar gelip konuşma üslubunu bilmiyorsan hiç bir şey bilmiyorsun demektir
Ya yorum obzektif bir yorumdu zaten o kiz kendi kendine yoruma atlamış öyle değil böyle değil diyor sanırsın onun şahsına söylenmiş diğeri gelmiş diyor teyze çirkin zaten 😂 ya bunun yorumla ya da soruyla ne alakası var brn orada çok güzelim şöyleyim böyleyim demiyorum ki öyle bir kelimede kullanmadım zaten bunlar kendi kendine alakasız birsekilde yoruma atlamışlsr tam sen uzunsan uzunsundur ya da guzelsindir ama bu benim yorumumu kabullenmemek anlamına gelmiyor ki herkesin fikrine düşünce yapısına saygı fuymak gerekiyor çünkü her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Ve herkes aynı şeyi düşünmek yorumlamak zorunda değildir bosyere anlamsız birsekilde fare gibi cıyaklıyorlar 😂😂 niye ciyakladiklari belli değil 😂
Varya bunun gibi g@tleri tavan yapmış kızları burada varya o g@tlerini indiriyorlar valla hiçte acımıyorlar. İyide yapıyorlar çünkü bunlar hakediyorlar
boş ver i. t ürür kervan yürür demişler ben işime bakarım bu kişilerle vakit ayıracak zamanım yok benim ben bugün soruları sürekli süper soru seçilen yorumlari EİG seçilen ve çok yorum alan sevilen ve sayılan bir insanım oyuzden bir olumsuz kişiliğe takılacak değilim bu beni geriye atar. Bak şimdi dört soruma bildirimler yağmış benim kimseyle isim olmaz normalde de burayı mizah amaçlı kullanıyorum eğlenmek için burdayım kimseylede bu şekilde polemiğe de girmemeye çalışıyorum.
Ben zaten yeterince sevilen bir üyeyim ve çok güzel bir kitleye sahibim oyuzden illaki sevmeyenlerimiz de olucak eleştirenlerimizde olucak. Hep olduda herkes sevicek diye bir kural yok seveerimizdende Allah razı olsun sevmeyenlerimizden de